Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård

Anonim

Lejligheden i Moskva LCD "Krylatskaya Hills" var udstyret med smag og i lang tid, og et kollektivt billede af et pre-revolutionerende herregård tjente som en prototype for hende.

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_1

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård

Et intelligent par middelaldrende (mand - en advokat, kone - musiker) ønskede at udstyre en familie reden med et vartegn i mange år, og derfor var det nødvendigt at finde den optimale planlægningsløsning og gøre boliger så behageligt som muligt og hyggeligt , men ikke kedeligt. Æstetisk retningslinje var en victoriansk klassiker, ikke overbelastet med stylization og forbundet med russiske traditioner. Ideen om den anvendte konstruktion af de vigtigste lokaler, der er forbundet med designeren, som er karakteristisk for det klassiske herregård, er blevet godkendt.

Det var nødvendigt at oprette et studie, et soveværelse og et kontor, brugslokaler og opbevaringsområder uden overbelastning af de vigtigste værelser, to badeværelser. Farvepaletten blev hilst velkommen, men uden aggressive accenter.

Ferie og fælles & ...

Ferie humør understøttes af en række hyggelige teksturer og en kombination af former: Store møbler har en rektangulær form, men delene er runde. En vigtig tilføjelse til ensemblet er et tæppe, der vedhæftede kompositioner

Ombygning

Før du reparerer oversigten af ​​lejligheden med et gratis layout og tre indvendige pylonstøtter, svarede det afkortede bogstav S, fire vinduer til det trunkerede bogstav S, fire vinduer svarede. To af dem fik studiet, som kontoret er tilstødende, der er et soveværelse bag ham, alle tre værelser forbundne Anfilaude.

Parallelt var vinduerne langs indervæggen med indgangsdøren placeret en række "hjælpelokaler": Hallens højre side - Guest Badeværelse, venstre - Walk-in-omklædningsrummet bag hendes tambour med indgange til lageret og badeværelset. I sidstnævnte kan du komme fra soveværelset gennem en anden, helt miniature tambour og svingdøren.

I hvert område af det indre af grundigt og ...

I hvert område af interiøret er farver og nuancer af ensemble detaljer omhyggeligt udvalgt: så i området af spisestue polstring og tilstødende polstrede møbler ekko med et tæt gardin og pasparn af plakat over garderobeskabet , og farven på sidstnævnte - med rammen

I hjørnet af soveværelset blev der også skabt et lille ekstra opbevaringsrum. Skillevægge mellem kabinettet og boligområderne blev bygget med lommer - nicher til indbyggede garderobeskabe. En lignende optagelse blev brugt til at arrangere en gangbro og tambour samt køkkener med en niche til arbejdsområdet.

Reparationer

Da lejligheden er beliggende i en ny bygning og solgt uden dekoration, måtte jeg fylde skræl. Nye skillevægge blev opført fra DryLoLOCks, lofterne blev nivelleret af gipsplader, plastvinduer ændret til nye - med rammer fra træ, Windowsill bestilt fra marmor. Erstattet radiatorerne ved at indstille skærme på dem. Plinter blev valgt fra malet MDF, tages fra polyurethan.

Hvert badeværelse blev placeret på vandvarmeren. Gulvene i gangen og korridoren, badeværelserne og balkonen var flisebelagt med keramiske fliser, i boliglokaler og et påklædningsværelse - et massivt egetræ. I tre værelser - stue, kontor og soveværelse - installerede klimaanlæg, er den ydre enhed placeret ved siden af ​​balkonen.

Køkkenkomposition dekoreret

Køkkenkompositionen er indrettet i den mest neutrale vene uden at tiltrække opmærksomheden på kontraster, så denne del af interiøret var praktisk og kun tjent som baggrund for rekreations- og kommunikationszone

Balkonen besluttede ikke at inspirere og bruge som en slags sommer stue. Døren til den blev lavet dobbelt, til gulvet, fjernelse af bundrumsblokken.

Kabinetmure malet i dybden

Kabinettets vægge er malet i en dyb blå, i de nærliggende værelser er de lyse grå, hvilket skaber en følelsesmæssig mangfoldighed. I spisepladsen, strengt på symmetriens akse - et stort spejl, forbedrer det den rumlige planlægningseffekt

Design

De principper, som dette rum er så harmonisk organiseret, er meget forskelligartet. Vi bemærker den vigtigste planlægningsopløsning - dette er et merfekt princip, der er forbundet med klassisk interiør med deres aksiale symmetri. Det er usædvanligt, at i denne lejlighed endda to tværgående abstrakter.

Anflades og kabinetter.

Energisk farve af vægge i parishion

Den energiske farve af væggene i gangen og zonen foran badeværelset kombineres elegant med et belægningsspil med et klædeskab og gulvbelægning i inputzonen. Samtidig veksling af kontrast dedikerede zoner, gravering-desesyport og teatralsk plakat spolen dybden af ​​anthids og giver perspektivet af maleri. Lukker en række indvendige malerier spejl i en stiliseret ramme på en badeværelse væg

For antfiladers, der forbinder de vigtigste værelser, valgte han toskallede døre med glasfilet og subtile krøller: selv lukning, de forlader luftklaringen og giver rumdybden. I soveværelsesdørene suppleres med gardiner.

Opbevaringsmøbler på kontoret blev sat på symmetriprincippet, der støtter planlægningsideen. Her er hele fire kabinetter - ejerne elsker at læse, og ud over opbevaring af bøger var der et sted for en stor phonothek (både ægtefælle til musik kærlighed og værdsætter seriøs musik). Filong kabinetter modsat udgangen af ​​stuen har en tredelt struktur: nedenunder under loft lukkede sektioner, i midten - med glasfilet. Sammensætningen med et skrivebord er orienteret mod studiet: Du kan se indgangszonen i stuen.

I moderne interiør af Anfilad - en stor sjældenhed: Du har brug for et vigtigt område for at gennemføre en sådan beslutning, samt en bane fri for møbler, hvilket reducerer det nyttige område og forpligter til ideel orden.

Farvepaletten af ​​væggene er forskelligartet. Juicy Cranberry-Red sætter den følelsesmæssige, opladning note i gangen. I studiet og soveværelset er væggene malet i neutral grå - for at samle alle zoner i solidt rum og kombinere mange tilbehør og møbler i forskellige stilarter (både moderne og neutrale stilistik ting og den tilsvarende victorianske æra). Derudover udvider denne farve "grænser. "Intermediate" værelse - kabinet - løst i blå og grønlige toner.

I soveværelset, som på kontoret, nej

I soveværelset, som på kontoret, er der ingen armaturer indbygget i lofterne, men mange lokale lyskilder udover lysekroner: sconce, bordlampe, gulvlampe. Den stille og cool gamma dominerer, kontrasterende tekstilkantning, sorte broer gør grafisk harmoni.

Interiøret er lys: To vinduer i studiet, hvis lys trænger ind i gangen, det dobbelte franske vindue på kontoret skaber fremragende insolation. Indbyggede kabinetmøbler foretaget i henhold til designerskitserne, indskrevet i en niche flush med væggene og efterlader plads til sollys og bevægelse. Skabe-showcases og spejle forbedrer effekten af ​​gennemsigtighed og lethed.

Svære ting i studiet kombineret til et komplekst organiseret polyfonisk ensemble takket være farvestoffer og kontraster mellem minimalistiske og finuddannede elementer.

Gardiner, tæpper, lamper, keramik og malerier udgør en rig akkompagnement af de vigtigste indvendige forbindelser "halskæder", der rammer to gennem "tråde".

Farve leitmotif indgang ...

Color-leatelementet af input zone spores også i gæstebadeværelset, men kun i form af flere farvede bælter på væggene, der skaber en forlængelseseffekt. Den todelt struktur af indretningen af ​​væggene er ikke kun praktisk, men giver også det indre et boligudseende, især i kombination med en garderobe-showcase og kunstnerisk grafik i rammen. Spejlet modsat døren afspejler Anfilad indtil det lukkede badeværelse i den anden ende

Dekorative Nuances.

Højkvalitets cirkulationsgrafik (hovedsagelig lithografi) er blevet en anstændig udsmykning af alle større interiører. Det er bemærkelsesværdigt, at deres kæmpe var planlagt på forhånd, fordi billedet eller plakaten er i stand til at ændre både rummets natur og dets proportioner, øges optisk volumenet. Især hvis der er mange af dem, som her: For eksempel på kontoret er der syv grafiske værker.

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_10

Forskellige punkter i opfattelsen blev taget i betragtning: så med en spektakulær gennemførelse blev antfed i soveværelset et landskab over hovedgavlen, hvilket er godt synligt fra den modsatte ende af aksen. Over klaveret ønskede jeg at se et billede i et mere tilbageholdt rækkevidde - det blev en sort og hvid plakat med et næsten abstrakt billede.

Designer Irina Krasheninnikov.

Designer Irina Krasheninnikova:

Denne lejlighedsejere var udstyret til langtidsbolig sammen (en voksen datter arbejder og bor i udlandet), så det var meget vigtigt at skabe en afledt struktur, for at sikre planlægningen, praktisk for begge. Kunderne tog en aktiv og gravemaskine deltagelse i diskussionen af ​​projektet og dets detaljer, der realiserer, hvor vigtigt det vare. De havde allerede en samling af kunstværker, som vi gennemførte i processen med arrangement. Ikke-standard individuel udvælgelse vedrørte mange nuancer, og ikke kun ornamental. Så gulvene i værelserne og omklædningsrummet er foret med et egetræsmedlem under olien - sidstnævnte er mindre praktisk end lakken, men det hele afhænger af de specifikke ejere: I dette tilfælde er ejerne meget pæne, Og røre træet under smørret er meget mere behageligt.

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_12
Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_13
Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_14
Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_15
Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_16
Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_17
Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_18
Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_19
Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_20
Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_21
Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_22
Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_23
Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_24
Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_25
Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_26
Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_27
Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_28
Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_29
Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_30
Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_31
Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_32

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_33

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_34

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_35

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_36

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_37

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_38

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_39

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_40

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_41

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_42

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_43

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_44

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_45

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_46

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_47

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_48

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_49

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_50

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_51

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_52

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_53
Redaktørerne advarer om, at koordineringen af ​​den udførte omorganisering og ombygning i overensstemmelse med boligkoden i Den Russiske Føderation er påkrævet.

Bright Moskva Trejc, udstyret på princippet om den russiske herregård 10243_54

Se overpower.

Læs mere