Scandinavian Boho: Sådan skaber du et interiør i den trendy sæsonstil

Anonim

En blanding af skandinavisk design og motiver Bocho er en af ​​de mest trend stilistiske teknikker i denne sæson. Vi fortæller, hvordan man bringer det fashionable humør af Scandy Chic i dit eget interiør.

Scandinavian Boho: Sådan skaber du et interiør i den trendy sæsonstil 10379_1

Scandinavian Boho: Sådan skaber du et interiør i den trendy sæsonstil

1 Fokus på enkelhed og funktionalitet

På trods af at detaljerne og dekorative komponenter i Scandi-Bocho er meget vigtige, bør EAITMOTIF af interiøret være "hvaler" af det skandinaviske design: enkelhed og funktionalitet. Det vil sige, "dekoration" kan ikke mere prioritere bekvemmeligheden af ​​dit daglige liv.

2 Tilføj komplekse farver

Hvid er en af ​​de vigtigste farver i paletten på de skandinaviske interiør. Men hvis vi taler om Scandy Bocho, er det værd at tilføje lidt mere komplekse, mættede toner: det kan være sort og grå, vin, sand, terracotta, ametyst. Det vigtigste er at forsøge ikke at gå ud over den naturlige, naturlige palette og undgå for enkle eller ærligt unaturlige nuancer.

Scandinavian Boho: Sådan skaber du et interiør i den trendy sæsonstil 10379_3

3 Glem ikke om vintage detaljer

Den skandinaviske Bocho passer perfekt til vintageelementer af situationen og antikke tilbehør. Selvfølgelig bør du ikke vende huset på loppemarkedet, men tilføj et par dele med historien - sørg for.

Scandinavian Boho: Sådan skaber du et interiør i den trendy sæsonstil 10379_4

4 Vælg naturlige materialer

Træ, læder, sten, pels og skind, naturlige tekstiler - Prøv at skabe et interiør baseret på naturlige materialer. Af den måde er miljøvenligheden af ​​situationen en af ​​de globale tendenser, der bestemmer retningen af ​​udviklingen af ​​moderne indretning.

Scandinavian Boho: Sådan skaber du et interiør i den trendy sæsonstil 10379_5

5 Kontakt Wicker Tilbehør

Det er yderst hensigtsmæssigt i den skandinaviske Boho alle slags kurv og strikkede tilbehør - fra kurve og plafimer fra vinstokken til møblerne fra rottanen, fra indretningen i stil med macrame til plaider af en større parring.

Scandinavian Boho: Sådan skaber du et interiør i den trendy sæsonstil 10379_6

6 Skim ikke på tekstiler

Scando-Bochos interiør bør bogstaveligt talt omslutte dig fra tærsklen for en overflod af teksturerede naturlige tekstiler.

Scandinavian Boho: Sådan skaber du et interiør i den trendy sæsonstil 10379_7

Må ikke skimp på dekorative puder, tæpper, sengetæpper, puffer, tæpper og spor.

Scandinavian Boho: Sådan skaber du et interiør i den trendy sæsonstil 10379_8

7 Vær ikke bange for at tilføje planter

Levende planter - hvad er næsten umuligt at "overdrive det", udarbejde interiøret i stilen Scandi Bocho. Fedt dem - og vær ikke bange for at bevæge sig. Forresten, ud over den æstetiske komponent, får du en vidunderlig naturlig mikroklimatisk regulator i lejligheden.

Scandinavian Boho: Sådan skaber du et interiør i den trendy sæsonstil 10379_9

8 Husk den etniske indretning

Etniske noter er et obligatorisk element i udsmykningen i stil med Scandi-Bocho. Kontakt indretningen i den relevante stylist, til etniske mønstre og ornamenter, du kan også tilføje til det indre af ler og keramiske tilbehør.

Scandinavian Boho: Sådan skaber du et interiør i den trendy sæsonstil 10379_10

9 Sæt sofistikerede noter

Og selvfølgelig, hvad Scandy Booh uden en bemærkning til Bohemility? Refinementet af indstillingen kan gives ved hjælp af kunstgenstande, samt materialer relateret til luksus (messingmetaller, kobber, guld, natursten, krystal). Det vil ikke være overflødigt og sætte en vase en buket af levende farver (eller tørrede blomster).

Scandinavian Boho: Sådan skaber du et interiør i den trendy sæsonstil 10379_11

10 skabe hyggelige foreninger

I Scandinavian Boho vil elementer af designet være yderst hensigtsmæssigt, traditionelt forbundet med den fedeste og hjemme atmosfære: bøger, stearinlys, lamper og krans med blødt varmt lys.

Scandinavian Boho: Sådan skaber du et interiør i den trendy sæsonstil 10379_12

Brug dristigt disse dokumenterede receptioner til at skabe det ønskede humør.

Scandinavian Boho: Sådan skaber du et interiør i den trendy sæsonstil 10379_13

  • Sådan kommer du ind i Bocho Style Atmosfære: Tips til forskellige værelser

Læs mere