Vi overfører haven til Windowsill: Sådan vokser du Grønne i dit eget mini-drivhus?

Anonim

Landesæsonen kom op til en ende, og med det sluttede med friske grøntsager og greener med en seng. Men skynd dig ikke for at købe smagløse frugter i butikken, du kan nemt vokse dem på vindueskarmen på din lejlighed.

Vi overfører haven til Windowsill: Sådan vokser du Grønne i dit eget mini-drivhus? 10484_1

Kort bekendtskab med de bedste planter til Windowsill - i vores video:

1 Sådan vokser man grønne løg?

Den nemmeste måde er at plante en almindelig løg, som er i hver persons hus. Før du går om bord på pærerne i varmt vand, er det bedre i flere timer, og du kan endda om natten. Efter - fjern skinkerne og skær toppen, men ikke meget. Du kan plante!

Gør afstande mellem pærerne omkring 1-2 cm, og fuldfør ikke pærerne dybt i jorden. Parat. Tag nu et billede til et varmt sted, og når fjer vises - vend tilbage til vindueskarmen. Skær dem straks, ellers vil væksten suspendere. Det er bedre, når fjeren af ​​fjerene vil være 15-20 cm og ikke skære ned roden.

Green Lion Photo.

Foto: Instagram Masha_Danilenko_

Hvordan man vand? Om en dag, varmevand.

Hvornår skal du vente på den første høst? 3 uger.

  • Hvad skal man vokse på vinduerne fra de produkter, du har hjemme: 4 enkle muligheder

2 salat.

Ark Salad - Capricious. Han har brug for en masse lys, på overskyet dage er det nødvendigt at fremhæve, og temperaturen bør også ikke være meget høj, ellers vil salaten blive vist. I et ord vokse store bundter af saftigt salat, som sælges på markedet - ikke så simpelt. Bedste tålmodighed, lampe, læg det på en cool, men ikke et koldt sted. Og også konstant tynd.

Salat Leaf.

Foto: Unsplash.com.

Hvordan man vand? Hver aften, og stadig arrangere "brusebad" fra sprøjtepistolen.

Hvornår skal du vente på den første høst? Efter 5-7 dage vises de første søgninger.

  • Hvad skal man vokse på vindueskarmen i foråret: 6 trendy, smukke og sunde planter

3 persille

Denne grønne dyrkes på to måder: fra frø eller rootepoder. Den anden kaldes lettere. Hvor skal man se efter rootproof persille? Du kan spørge i vegetabilske butikker. Kun de skal bevares nyren, ellers vil der ikke være nogen frøplanter. Spare rod i boksen, sæt toppe af toppen og hæld vand rigeligt.

PetRushka Photo

Foto: Unsplash.com.

Hvordan man vand? Ofte, men moderat vand.

Hvornår skal du vente på den første høst? Omkring 3 uger.

  • 5 grunde til, at haven ikke virker på vindueskarmen

4 dill.

Dill betragtes som en årlig plante, så det vokser kun fra frø. Men du kan plante det til enhver tid på året. Kun det er værd at overveje, at med manglen på solen fra oktober til marts er dispenseringen påkrævet - lagerfluorescerende lamper. Forberedelse er ikke kompliceret: Sugfrø på 2. dag, men glem ikke at ændre vandet hver 12. time, forberede jorden (du kan tage en blanding af haven jord og jord til indendørs planter) med clamzit og derefter frøfrø i lavvandede pits.

Dill Photo.

Foto: Instagram Vinilo_Konstantino

Hvordan man vand? Moderat venter på tør jord.

Hvornår skal du vente på høsten? 30-40 dage.

5 spinat.

Spinat er en superstreativ plante, og det kan også dyrkes på vindueskarmen. Vi har brug for høje containere, 15-20 cm og spinatfrø. Om vinteren, med mangel på lys, anbefales det at fryse mini-senge med lamper og vand fra spubble, da spinat har brug for fugt. Til spiringhastighed kan du dække filmens tank.

Spinat foto

Foto: Unsplash.com.

Hvordan man vand? Moderat og ofte, men ikke tillade ingen overskydende fugt.

Hvornår skal du vente på høsten? 40 dage.

6 Basil

De duftende greens er elsket af mange, hvordan man vokser det på vindueskarmen? Basilikken vokser i store beholdere, fra 1,5 liter. Først skal du forberede jorden - hæld den med mineralgødning, 2 gange med et interval på 5 dage. Og så så frø i fordybningen 1-1,5 cm.

Basil Photo.

Foto: Instagram Diana_lakshman

Hvordan man vand? Hver anden dag, indtil det går. Næste - dagligt.

Hvornår skal du vente på høsten? 50-55 dage.

7 mynte.

Mint har forgrenede rødder og spire dybt, så den relevante form er nødvendig. Og resten - minten er uhøjtidelig, det er nok at overvåge mængden af ​​lys og ikke til vand for ofte. Voksen planter vokser ofte store og flere, så brygter frisk mynte i te eller brug det til desserter eller madlavning - nok med interesse.

MINT PHOTO.

Foto: Unsplash.com.

Hvordan man vand? Når jorden er tør.

Hvornår skal du vente på høsten? I gennemsnit efter 60 dage.

Læs mere