To-niveau loft fra lille staliny i tver

Anonim

En kompakt tohånds kørsel i Tver ved indsatsen fra den opfindsomme ejer blev til et tostiveau loft med en åben studieplanlægning, der handler mange overraskelser. Takket være ekstraordinære løsninger og praktiske resultater, vil det i en sådan lejlighed være praktisk og interessant at leve.

To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_1

To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_2
To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_3
To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_4
To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_5
To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_6
To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_7
To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_8
To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_9
To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_10
To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_11
To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_12
To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_13
To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_14
To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_15
To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_16
To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_17
To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_18
To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_19
To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_20

To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_21

To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_22

To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_23

To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_24

To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_25

To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_26

To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_27

To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_28

To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_29

To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_30

To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_31

To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_32

To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_33

To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_34

To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_35

To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_36

To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_37

To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_38

To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_39

Tver quest.

Stue

Heroes i vores artikel, et ungt ægtepar med et og et halvt år gammelt barn kommer ofte til at besøge mor. For midlertidige stop i byen købte de en to-værelses lejlighed i Stalinist House (1953), som var i en meget dårlig stand. De bestred dem, at en del af lejligheden var placeret over buen og havde en rummelig underjordisk, som er ret uventet til hjemmet på tredje sal. Ejeren af ​​Dmitry Ievlev besluttede at prøve sig som en designer og hans egne styrker for at omdanne et ontivielt rum i en stilfuld hems.

Tver quest.

Hylderne skruet til gulvet udfører også funktionen af ​​hegnet. Den nederste del fra to sider er lukket ved orgstroke, mellem hvis lagner er dækket af småsten, og toppen tjener som en hylde til bøger

Ombygning

Efter demontering af de ikke-ledige interroompartitioner forblev kun bærekolonnen i lejligheden. Underfeltet besluttede at åbne og vedhæfte til det generelle studievolumen. Delvist formået at indse denne ide, men i rummet under badeværelset blev der opdaget en konkret binde med forstærkning og yderligere bjælker, så det var umuligt at sænke gulvet på dette sted. Ud over den våde zone, på øverste niveau planlagt køkken-spisestuen, og soveværelset blev uddybet. Med dette layout af vinduet viste sidstnævnte sig at være så højt, at deres stigning var påkrævet. Lignende ændringer i forbindelse med facaden af ​​huset måtte desuden koordineres.

Tver quest.

Til beklædning af gulvet i indgangszonen var rester af porcelæn stentøj fra badeværelset finish nyttige. Enden af ​​garderobeskabet for overtøj tonet maling til skolebrædder - det viste sig et felt for sjove kridtpåskrifter

Reparationer

For gulvet på den øverste tier blev nye lags bygget på hvilken sengen af ​​udkast krydsfiner blev lagt. For det nedre rum, hvis vægt falder på buen, blev overfladen dækket af ler og udjævnet af gipsplader. Og som finish finish, arkene af krydsfiner, skåret i plads firkanter 1,2 m; Fra hende så de sokker. Trappen mellem de to niveauer er en metal strukturel samling med trin fra birket. De nye grænser på badeværelset udenfor blev trimmet af krydsfiner behandlet med naturlig olie. I starten var det planlagt at male loftet ind i den sorte og forlod en åben elektriker, da det skulle være den virkelige loft. Men på grund af den lave støjisolering i lejligheden med trægulve var det nødvendigt at lave et liner gipsplader med et lag af lydisolering uld. Hvad angår væggene, åbnet den ujævne tekstur af murstenflader under segllaget, som kun forblev for at male hvidt.

Tver quest.

Brickvæggen var dækket af grå maling med virkningen af ​​vandtætning. Podstol under vasken, drejer ind i hylden over vaskemaskinen, lavet i det lokale værksted. I denne del af boligen kostede ikke uden overraskelse: Til installation af toilettet er den rummelige VVS-luge skjult, hvor vandvarmeren på 80 liter

Design

Grundlaget for designet er syntesen af ​​den skandinaviske stil og loftet. Takket være overfladen af ​​lette overflader var interiøret fyldt med luft. På en snehvid baggrund, grå fly og grafiske sorte dele fortyndet med lette motorer af gule tilbehør ser udtrykkeligt ud. Badeværelset viste sig at være mørkt og mere kammer. En væsentlig del af møblerne er lavet af individuelt bestilt, nogle varer købt i IKEA og budgetanaloger af dyre mærker - på salget. Så detaljerne for loftslampens spindel og suspenderet loft Forfatteren af ​​projektet indsamlet i mellemrummet i internettet i dele, og under installationsprocessen viste det sig, at pærerne ikke er skruet ind i patronerne, og de særlige adaptere skulle købes. Et andet fund var de dimmede LED-lamper, som gør det nemt at justere lysintensiteten. Høje vinduer har givet romerske gardiner, der syet ejerens mor lige foran Newsn - det viste sig for at være billigere og hurtigere end at bestille dem på siden.

Tver quest.

Stue

Soveværelse i underfeltet

I rummet under badeværelset var der en fri niche af en bredde på 2,40 m, som indefra blev pålideligt hydroizing, blev trimmet med krydsfiner og malet hvidt. Hun blev en slags garage til en rullet seng af en standardstørrelse på 1,60 m, som blev installeret i midten, og siderne viste sig rummelige skuffer med en dybde på 80 cm til opbevaring af sengelinned. For mere glat slip leveres det vanskelige soveværelse design af 20 hjul, som kommer ind i en speciel guide inde i rammen. Og bag de to døre til venstre for sengen er der et andet underjordisk "værelse". Mens materialerne forblev fra reparationen, og i fremtiden planlægger forfatteren at udstyre et børnehus til spil med bløde madrasser.

Fremspringet fra murstenen på hvilke trægulve havde løjet, hun var dækket af krydsfiner - det viste sig en behagelig hylde for at rumme trifler

Tver quest.

Til belysning af en vådzone om dagen i partitionsdesignet var der lille, tonned vinduesfilm. Den asymmetriske sammensætning af rektanglerne tjener også som den oprindelige udsmykning af væghovedbrættet. Kommunikation til tilslutning af rørformede varme-radiatorer gemmer under det kaspiske småstenslag, som opvarmer om vinteren, og det er behageligt at røre det og tage det i hånden. Forfatteren spionerede denne interessante reception i en af ​​Moskva-restauranterne.

Ud over undergrunden i lejligheden var der en lille ryg, som blev den mest rummelige del af lagringssystemet i gangen (90 cm dybde). De resterende tre sektioner har en dybde på kun 35 cm, men det er ret nok til at rumme, sige en kuffert eller støvsuger. Facaderne af høje frysere er lavet af krydsfiner, som sælges i arkene af standardstørrelse 150 × 150 cm, hvorfor hver dør skulle indsamles fra flere fragmenter af materialet. I en af ​​disse kabinetter skjulte elektriske paneler, og VVS-knuden fra køkkenet er i garderobeskabet for overtøjet. Brede vindueskarme blev udført fra to limede krydsfinerdugter med yderligere vandtætning. En niche under Windowsill (traditionelt køleskab i Stalins huse) involveret også til opbevaring. Reparation strakt i et år, konstruktionsholdet ændrede sig, og som følge heraf blev alt arbejdet afsluttet og delvist omarbejdet en, men en meget god mester.

Dmitry Ievlev.

Forfatteren af ​​projektet

Redaktørerne advarer om, at koordineringen af ​​den udførte omorganisering og ombygning i overensstemmelse med boligkoden i Den Russiske Føderation er påkrævet.

To-niveau loft fra lille staliny i tver 10496_46

Projektforfatter: Dmitry Ievlev

Se overpower.

Læs mere