Lyse loft i murene i Stalin

Anonim

I denne tærskel planlagde designeren på ejeren af ​​ejerne plads i den strenge stylist af loftet. Ved reparation af lejligheden ændrede lejligheden uventet ejerne, men de besluttede at fortsætte med at arbejde med forfatteren af ​​projektet, sandheden er lidt i en anden stil.

Lyse loft i murene i Stalin 10578_1

Lyse loft i murene i Stalin 10578_2
Lyse loft i murene i Stalin 10578_3
Lyse loft i murene i Stalin 10578_4
Lyse loft i murene i Stalin 10578_5
Lyse loft i murene i Stalin 10578_6
Lyse loft i murene i Stalin 10578_7
Lyse loft i murene i Stalin 10578_8
Lyse loft i murene i Stalin 10578_9
Lyse loft i murene i Stalin 10578_10
Lyse loft i murene i Stalin 10578_11
Lyse loft i murene i Stalin 10578_12
Lyse loft i murene i Stalin 10578_13
Lyse loft i murene i Stalin 10578_14
Lyse loft i murene i Stalin 10578_15

Lyse loft i murene i Stalin 10578_16

Lyse loft i murene i Stalin 10578_17

Lyse loft i murene i Stalin 10578_18

Lyse loft i murene i Stalin 10578_19

Lyse loft i murene i Stalin 10578_20

Lyse loft i murene i Stalin 10578_21

Lyse loft i murene i Stalin 10578_22

Lyse loft i murene i Stalin 10578_23

Lyse loft i murene i Stalin 10578_24

Lyse loft i murene i Stalin 10578_25

Lyse loft i murene i Stalin 10578_26

Lyse loft i murene i Stalin 10578_27

Lyse loft i murene i Stalin 10578_28

Lyse loft i murene i Stalin 10578_29

Uventet tur

Køkken-stuen er en god blanding af forskellige stil retninger. Naturlige emner dominerer indretningen: triptych med palme blade på en mursten, dekorative puder, dekoreret med blomster ornamenter og tapet med abstraktion på mælkebukserne

I starten var det en rekonstrueret fælles lejlighed beliggende i Stalins hus, store værelser, et køkken med beskedne størrelser, opbevaringsrum, hall ved indgangen, badeværelse og toilet. De vigtigste ønsker fra de første kunder var en rummelig køkken-stue og to hyggelige soveværelser. Hvad angår indretningen, besluttede alle familiemedlemmer enstemmigt: det bør være en stil med en fed karakter - hems.

Lofter i hele lejligheden er skræddersyet, med spektakulære refillbelysning. Takket være dette synes loftet at feje op.

Uventet tur

For at beskytte væggene blev køkkenforkladen dækket med paneler af hærdet glas. Krydset af porcelæn stentøj og parketkort udstedte en aluminiumgrænse med et skjult fastgørelsessystem

Reparationsarbejde begyndte med demontering af gamle partitioner. Ny bygget fra ansigtsmurser. Da de blev rejst, blev farven på murværksløsningen særligt omhyggeligt valgt: Det var vigtigt, at han vinkede kiggede i mursten. Så murstenen ikke er støv, var væggene dækket af mat lak.

Uventet tur

Billede i soveværelset - en kopi af arbejdet i en amerikansk kunstner. Originalen var værd for dyrt, så ejerne beordrede den russiske mester "det samme", som han udførte på lærred akryl maling

Da køkkenet syntes for lille til kunder, blev det ændret på steder med det største soveværelse. Vi vil negere, at en sådan ombygning er tilladt, hvis lejligheden er på første sal eller på et sekund, som har ikke-boligområder. Lejligheden, der bruges til, ligger på anden sal over handelsområdet, så dets omorganisering var legitim. Ejerne modtog tilladelse til alle ændringer i de relevante myndigheder.

Uventet tur

Pigens værelse har et afslappende hjørne - en blød madras med puder blev lagt på en bred vindueskarm. For at blive lukket her var sikkert, tabellen blev lavet til ordre, der var særlig opmærksom på styrken af ​​designet

Så efter genopbygning i det mest rummelige værelse har en køkken-stue været udstyret. Og i stedet for det tidligere køkken - forældrene Soveværelse, som badeværelset støder op til. Hun var udstyret på stedet for toilettet, der forbinder den del af hallen og badeværelset.

Uventet tur

Det overordnede badeværelse er indrettet i lyse farver, fliserne på væggene efterligner det fossile træ. På badeværelset af forældre sluttede en af ​​væggene ikke, forlod murværk i syne, resten blev testet af storformat porcelæn stentøj under beton

Seng på podiet

Sengen i soveværelset hersker på podiet, rejst fra skumblokke. Dette design vejer ikke så meget i forhold til monolitisk. Først og fremmest blev pladen i loftet hydrere den køligere sammensætning. Derefter blev cementlim påført, og blokkene blev presset ind i den. Sømmene mellem blokkene savnede også lim. Således blev podiet bygget med en højde på 60 cm. Dens top blev nivelleret med en opløsning og vandtæt den samme sammensætning som pladen overlapper hinanden. Ovenstående blev et underlag af en kork og en flydende måde sat på et parketkort. Bræddernes side- og ende- sider blev lukket ved P-formede profiler.

Uventet tur

Soveværelse

Reparation er allerede klamret til den efterlængte færdiggørelse, da en lejlighed skulle sælge en lejlighed til uforudsete omstændigheder. De nye ejere var tæt på stilen på loftet, men de ønskede at bringe elementer i stand til at blødgøre sin brutalitet, for at gøre det indre hyggelige. Designeren foreslog at tilføje et minimalistisk slagtilfælde i situationen og arrangere lyse accenter. Layoutet har også gennemgået ændringer - de nyankomne ønskede at udstyre et lille værelse. Derfor blev et isoleret rum med en separat indgang fra korridoren forhøjet i stuen.

Uventet tur

Stue - Køkken

Overfør Køkken.

Når du flytter køkkenet i et beboelsesrum, blev gaskomfuret erstattet med en elektrisk ovn og et kogepanel. Til dette blev lejligheden frakoblet fra gasforsyning - indgangen af ​​gas blev blokeret, rørene blev afskåret fra den generelle stigning, og den resterende åbning af gasledningen blev brygget. For nyt elektrisk udstyr var det nødvendigt at tillade yderligere effekt - som i de fleste lejligheder med gasudstyr, er der ikke nok strøm. Det nye projekt af elektrisk installation og omorganisering af lejligheden blev enige om de relevante tilfælde. Gamle aluminium ledninger blev fuldstændigt erstattet af kobber. Det tidligere lejlighedsafskærmning blev demonteret og installeret nyt. I slutningen af ​​arbejdet modtog de alle de nødvendige dokumenter om idriftsættelse af en ny elektrisk installation.

Uventet tur

Værelse pige

For de første ejere skabte vi en behagelig loft. De anden kunder ønskede at fortynde asceticismen i industriel indstilling ved at kaste detaljer. Så det eklektiske interiør blev født. Dette er en demokratisk retning, hvor der ikke er nogen hårde stilkanaler, men samtidig med en uhensigtsmæssig tilgang er der risiko for at dreje eklektik i en strålesløs. Det er vigtigt, at alle detaljerne ekkoet med hinanden i farve og tekstur. Vi integrerede i loftsartikler i ånden af ​​minimalisme og polstrede møbler af moderne saftige farver. Baggrund med et stort mønster vindende ser i forbindelse med brutal mursten murværk.

Oksana Salberg Vachnadze.

Designer, projektforfatter

Redaktørerne advarer om, at koordineringen af ​​den udførte omorganisering og ombygning i overensstemmelse med boligkoden i Den Russiske Føderation er påkrævet.

Lyse loft i murene i Stalin 10578_38

Designer: Oksana Salberg Vachnadze

Se overpower.

Læs mere