Træmosaik: Nuances af valg og installation

Anonim

Træmosaik er en stilfuld og holdbar vendt. Vi fortæller, hvordan vi vælger det korrekt for hvert værelse og fastgør på overfladen.

Træmosaik: Nuances af valg og installation 10899_1

Mosaik af Wood.

Foto: Dune.

De dekorative kvaliteter af træmosaikken er virkelig ubegrænsede takket være en bred vifte af farver, et originalt naturmønster og en række former af tester. Mosaikelementer er lavet af velkendt træ bøg, eg, pik, valnød, aske, fyr, fra eksotisk Iroquo, Dossia og Wenge, fra Mango og Bamboo Stængler, og endda kokosnødskaller. En endnu større tiltrækningskraft af denne type er givet forskellige skemaer af testeren, ligner, mønstre af lægning af et stykke parket og brugen af ​​elementer af forskellig tykkelse, hvilket ikke skaber visuel og den reelle virkning af volumenoverfladen. På det russiske marked repræsenterer en træmosaik mange virksomheder, herunder: cocomosaic, CP Parket, Dune, L'Antic Colonial, Pixel, Wood Mosaic. Prisen på 1 m² af denne eksotiske finish svinger fra 3 til 20 tusind rubler.

Mosaik af Wood.

FOTO: PARQUET.

Træ Tessers beskyttet af moderne olie-voksimprægneringer og lak er i stand til at tjene på væggene i stuer, køkkener, badeværelser i årevis og årtier. Miniature elementer giver dig mulighed for virtuosivt bypass hjørner, dekorere alle slags sving og afrundinger, dekorere buerne, kolonner, nicher. For zoner med direkte kontakt med vand er det bedre at vælge en mosaik af teak. På grund af det høje indhold af harpiksholdige stoffer er det den mest rack til biologiske påvirkninger og kræver praktisk taget ikke anvendelse af beskyttelsessammensætninger. Det er ikke tilfældigt, at dette træ længe har været brugt til beklædningsbad, saunaer og brusebad.

Mosaik af Wood.

Foto: Cocomosaic.

Også som andre typer af mosaik træ producerer en 30 × 30 cm moduler monteret i moduler for at forenkle lægningsprocessen. (Gitteret er ude af indersiden af ​​materialet, og forbliver for evigt i fastgørelsesvægten.) Før det lægges det, opbevares det indendørs med konstant fugtighed og temperatur, såvel som dyre elementer fra træ: døre, møbler.

Mosaik af Wood.

FOTO: PARQUET.

Husk, det bruger ikke cement flisebelagt klæbemidler til montering af træmoduler og parket - på opløsningsmidler eller dispersion med minimal vandindhold (mindre end 30%). Sømmene mellem Tessers er fyldt med to-komponent epoxy fugemasse. Arbejde med det kræver en vis færdighed og nøjagtighed. Behandlingen af ​​sømmen udføres i små sektioner, fjerner straks den overskydende blanding og tillader ikke den at hærde.

Træmosaik: Nuances af valg og installation 10899_6
Træmosaik: Nuances af valg og installation 10899_7
Træmosaik: Nuances af valg og installation 10899_8
Træmosaik: Nuances af valg og installation 10899_9

Træmosaik: Nuances af valg og installation 10899_10

Foto: L'Antic Colonial

Træmosaik: Nuances af valg og installation 10899_11

FOTO: CP PARQUET

Træmosaik: Nuances af valg og installation 10899_12

FOTO CP PARQUET.

Træmosaik: Nuances af valg og installation 10899_13

Foto :: Cocomosaic.

Mosaik af Wood.

Foto: Dune.

Mosaik af Wood.

Foto: Opera Decora

Mosaik af Wood.

Foto: Opera Decora

Mosaik af Wood.

FOTO: MIR MOSAIC

Mosaik af Wood.

FOTO: MIR MOSAIC

Mosaik af Wood.

FOTO: MIR MOSAIC

Mosaik af Wood.

Foto: L'Antic Colonial

Mosaik af Wood.

Foto: L'Antic Colonial

Mosaik af Wood.

Foto: L'Antic Colonial

Læs mere