Badeværelse i Eco-Style: Sten i dekoration og rolige farver

Anonim

Det naturlige motiv af dette lille badeværelse understøttes af en blød farver, en flise med en sten tekstur og en lys accent - en lysekrone af glas og en naturlig finer.

Badeværelse i Eco-Style: Sten i dekoration og rolige farver 11345_1

Tilbage til naturen

Badeværelse

Når du omskriver, blev en af ​​hjørnerne af badeværelset fra passagen "skåret". En sådan form for lokaler uden skarpe fremspringer lavede en bevægelse langs korridoren mere dynamisk og fri.

Hvad angår designet, ønskede kunderne at arrangere badeværelset i et blødt farveskema, kompensere for manglen på kontakter med det naturlige miljø. I interiøret domineres lyse, hvide og beige farver i modsætning til dem - chokolade skygge accenter. Udendørs og vægbeklædning har en ekspressiv stenstruktur. Det "skåret igennem" båndene af friezes fra små savsmuld sten (de er fastgjort til et metalgitter med en størrelse på 30 × 30 cm, hullerne er fyldt med fugning under stenen). Disse brede vandrette bands bidrager til den optiske udvidelse af rummet. Når du vælger udstyret, blev præference givet af monteret VVS - det ligner luft og forenkler rengøring.

Tilbage til naturen

Badeværelse

Tænker badeværelset layoutet, jeg har lagt særlig vægt på lagerzoner. Ud over hovedopgaven skal du lave en spa-zone, på dette badeværelse var det nødvendigt at tænke på det funktionelle indhold, og vigtigst af alt - for at fjerne vaskemaskinen fra Universal Ferris. Til disse formål var et lille rum udstyret til højre for indgangen og begravet det med skydedøre fra tonet glas. Over badeværelset, mellem væg- og fremspringende ventilationsboks, hængte de en lille shellf til personlige hygiejne og aromatiske stearinlys. Og så at vandet ikke falder på hylderne, blev de lukket med glasdøre. På badeværelset er der andre rummelige lagringssteder - garderobeskabet under vasken til håndvask og to monterede skabe til tekstiler. Opvarmet håndklædestang valgt elektrisk. Dette tillod os at uafhængigt afhænge af placeringen af ​​varmtvandsforbindelsen. Han blev placeret til højre for badet, takket være, hvilke sjæle, der blev vedtaget nemt, nå håndklæder.

Marina Degyarev.

Arkitekt, Projektforfatter

Teknisk data

Tilbage til naturen

Forklaring 1. Bath 2. Håndvask 3. Toilet 4. Vaskemaskine

Materialer og udstyr

Paul, Vægge: Keramisk Tile Montecarlo Beige (Venis), Moon Mix Brown Mosaic (l'Antic Colonial)

VVS: Systempool Bath, GamadeCor Washbasin, Queke Mixers

Badeværelset - 7,8 m2

Express-selection: Vælg en en-dimensional håndvask mixer

Badeværelse i Eco-Style: Sten i dekoration og rolige farver 11345_5
Badeværelse i Eco-Style: Sten i dekoration og rolige farver 11345_6
Badeværelse i Eco-Style: Sten i dekoration og rolige farver 11345_7

Badeværelse i Eco-Style: Sten i dekoration og rolige farver 11345_8

Badeværelse i Eco-Style: Sten i dekoration og rolige farver 11345_9

EURODISC GOY 23425000 (GROHE). Mixerens højde: 20,5 cm. Udløbslængden: 11,6 cm. Pris: 8120 Gnid. FOTO: GROHE.

Badeværelse i Eco-Style: Sten i dekoration og rolige farver 11345_10

T4 A41242 (Vitra). Mixerens højde: 19,7 cm. Udstødningens længde: 13 cm. Pris: 7000 RUB. Foto: Vitra.

Læs mere