Køkken-spisestue interiør: rundbord som chef accent

Anonim

Denne vintage rundbord er ikke kun et køkkencenter, han er centrum for hele lejligheden. Køkkenet er planlagt midt i boligarealet, det er et forbipasserende område, som gjorde opgaven med dets design superhænder.

Køkken-spisestue interiør: rundbord som chef accent 11358_1

Rundt om bordet

Køkken

Det eklektiske interiør gav mulighed for at spille lyse farver og interessante teksturer. Vin køkken, en forklæde af en cafe-beige skygge, vægge i gangen, som er helt synlige fra køkkenet - i en blåblå bred stribe. Facaderne af køkkenskabe med vilje gjort lukket, så køkken-spisestuen ikke ser fraktioneret, men blev opfattet helt, med ensartede fronter. Det er vigtigt, fordi zonen er åben i stuen, som også overser to soveværelser.

Forfatterne af projektet forsøgte at skjule husholdningsapparater og fokusere på spisepladsene: skillevæggen, der adskiller dette rum fra gangen, er stiliseret under buffet, et solidt bord i en klassisk stil blev valgt, stole er bevidst udgøre. Den elegante lysekrone er også funktionel: Der er ingen tekstilelementer - det er nemt at vaske det.

I denne lejlighed er der en familie med en skolebuks søn, så vi forsøgte at bruge slidbestandige materialer: keramiske fliser (som ikke kun er indsendt forklæde, men også hjørnerne i køkkenet), resistent over for forskellig eksponering for maling. I gangen, som er synlig fra køkkenet, brugte ultrawood vægpaneler og porcelæn stonewares (på gulvet). Striben er ikke et tapet, men malingen lille Greene forårsaget af en rulle med en bredde på 20 cm. Eaves i en neoklassisk stil - fra polyurethanskum ("EUROPLAST"). Paul i køkkenet - fra Oak Board. Ved hjælp af dette materiale søgte vi at understrege den stilistiske enhed i køkken-spisestuen og stuen. Derudover ønskede hun ikke at "blive grebet" og "skære" det allerede lille rum, påføring af flisen, så bordet.

Olesya Slyakhtina, Sergey Winds

Arkitekter-designere, forfatterprojekt

Teknisk data

Rundt om bordet

Forklaring 1. Indbyggede garderobeskabe 2. Spisebord 3. Kogepanel 4. Vaskning

Materialer og udstyr

Vægge: Little Greene Paint, Forklæde - Keramisk Cir Tile, Bordplade - Quartz Stone Technistone

Møbler: Køkken RotPUNKT

Køkkenfirkant 10 m2

Express udvælgelse: Vælg den wiente stol

Køkken-spisestue interiør: rundbord som chef accent 11358_4
Køkken-spisestue interiør: rundbord som chef accent 11358_5
Køkken-spisestue interiør: rundbord som chef accent 11358_6

Køkken-spisestue interiør: rundbord som chef accent 11358_7

RIMIO ("CARECA SPB") Materiale: Træ. Størrelser (sh × g × c): 43 × 41 × 84 cm. Pris: fra 2325 rubler. Foto: "Horicpb"

Køkken-spisestue interiør: rundbord som chef accent 11358_8

Tradition (Maisons du Monde) Materiale: Træ. Størrelser (SH × G × C): 45 × 55 × 88 cm. Pris: 7200 Gnid. Foto: Maisons du Monde

Køkken-spisestue interiør: rundbord som chef accent 11358_9

A-8810/2 (fameg) Materiale: Træ. Størrelser (SH × G × C): 46 × 51 × 87,5 cm. Pris: 8300 Gnid. FOTO: FAMEG.

Læs mere