Sådan indtaster du et klaver i det indre af stuen

Anonim

Det skete så, at stuen ikke kun er en af ​​de mest besøgte (efter køkkenet), men også det største rum i huset. Derfor er det altid værd at finde en særlig tilgang til at dekorere stuen.

Sådan indtaster du et klaver i det indre af stuen 11475_1

I dag vil vi se på, hvordan du giver din stue med en musikalsk salon. Til dette vil den mest universelle og autentiske mulighed tilføjes til det indre af klaveret.

Når du placerer klaveret i stuen, opstår spørgsmålet om hans imponerende dimensioner ofte. Classic Piano kræver meget plads og overholdelse af sæt betingelser for indkvartering. Derudover er det ikke altid, at værktøjet passer organisk i rummet. For eksempel vil antikke klaver ligne et "fremmed objekt" i den moderne moderne stue.

At vælge et digitalt klaver er en god løsning til enhver stue. Det er bedre at stoppe dit valg på klassiske modeller, som vil supplere stuen hjemme i stil i landet, og en lille lejlighed indrettet i Provence stil. Der er sådanne værktøjer i Casio lineup. AP-700- og GP-500-modellerne ser ud som klassisk, strenge og elegant klaver, og den nye luftbane-processorlyd giver dem mulighed for at lyde på niveauet af de bedste akustiske analoger. Ikke kun musikere vil kunne estimere sine fremragende egenskaber. Et stramt klassisk udvendigt og en storslået rig lyd - en universel kombination af kvaliteter, der er forståelig for alle.

Casio AP-700 i stuen

Casio AP-700 i stuen

I landhuse er verandaen ofte i stuen. I vores eksempel, bare en sådan sag. En rummelig indvendig rig på et træ giver en følelse af frihed, og store vinduer udvider rummet og åbner en smuk udsigt over gården. Her vil det være bedre at se på White Piano. Hvidt farveværktøj passer ind i farvepaletten, og vil give en ekstra dominerende i interiøret. Forresten er det meget bekvemt at have nøjagtigt digitalt klaver i et sådant rum, fordi det i modsætning til akustisk ikke er underlagt temperatur og andre vejrforandringer. Og i sådanne værelser er det ekstremt vigtigt. Derudover kan du altid åbne vinduerne og afspille musik til dem, der bruger tid på gården.

Casio GP-300 på en veranda af et landsted

Casio GP-300 på en veranda af et landsted

Et andet landhus. Stuen er ikke længere en veranda, men et rummeligt værelse, fyldt med lys fra store vinduer. Interiøret er lavet i stilen af ​​hytten. Et varmt og hyggeligt hus er først og fremmest opmærksomhed på detaljer, så klaver er bedre at placere trappen, hvor hans lyd vil være i stand til at komme til gæster og familiemedlemmer fuldt ud, både på første og anden sal.

Casio GP-500 i landstedet i hytten stue

Casio GP-500 i landstedet i hytten stue

Her er et eksempel på en vellykket pasning af klaveret i stuen i en moderne stil. Se, hvor meget udbredt er et stort rum. Klaveret er perfekt kombineret med moderne teknik (i denne version - med et tv). På trods af at farven på væggene i lampens lys ændrer sin skygge til en varmere, kører sort klaver stadig ikke ud af det samlede interiør, alt takket være de gyldne ben og pedaler af spjældet sammen med C. Bechstein logo - den ældste tyske klaverproducent, sammen med hvilken blev udviklet af GP-500-modellen (på billedet).

Casio GP-500 i stuen i moderne stil

Casio GP-500 i stuen i moderne stil

Men et andet eksempel. Casio AP-700 klaveret er allerede installeret her, som med succes kombineres med sorte og mørkebrune elementer af møbler.

Casio AP-700 i stuen i moderne stil

Casio AP-700 i stuen i moderne stil

Endelig vil jeg gerne nævne, hvad Piano finder et sted i ethvert interiør. Her er for eksempel perfekt kombineret med blå vægge og woody bryst.

Casio GP-500 på baggrund af blå vægge og woody bryst

Casio GP-500 på baggrund af blå vægge og woody bryst

Det er vigtigt at huske, at der ikke er nogen regler her. Prøv, eksperimentere, og du får stuen af ​​dine drømme!

Læs mere