Funktioner af termostativer til varmt sex

Anonim

Ofte at erhverve en belastningsregulator til elektrisk varmt gulv, nærmer vi på samme måde som at købe en konventionel nøgleafbryder eller dimmer. Det vil sige, at kriterierne for valget er magt og design af enheden. Termostat har dog deres egne hemmeligheder.

Funktioner af termostativer til varmt sex 11768_1

Øvelse viser, at det forkerte valg af termostat er en meget almindelig fejl i arrangementet af varme gulve. Samtidig forekommer ikke kun brutto fejlberegninger, når, siger, at et kære varmekabel er købt en billig kinesisk termostat, som ikke engang modstår selv spændingsspring. Nogle gange fungerer enheden, men giver ikke den ønskede komfort.

Funktioner af termostativer til varmt sex

Foto: Legion-Media

Årsagen kan konkluderes, for eksempel i en irriterende støj, der er oprettet, når instrumentet fungerer. Glem ikke, at relætermoregulatorer gør stille, men helt skelnelige klik, når du tænder og slukker. Derfor anbefales de ikke at blive installeret i soveværelset, især ved siden af ​​sengen. For rekreative områder og afslapning er det bedre at vælge en helt stille elektronisk model.

Desuden kan lysstyrken på skærmen forstyrre. Det er ønskeligt, at muligheden for dets fald er fastsat af producenterne. Så i modeller 320, 330, 530, 540 Caleo er der mulighed for at reducere lysstyrken på skærmen om natten med 90% af dagsniveauet.

For børns værelser skal du vælge en termostat med særlig beskyttelse "fra børn". Denne funktion giver dig mulighed for at blokere apparatets tastatur fra uautoriserede presser og som følge heraf forhindrer at ændre driftsformerne på det varme gulv.

Funktioner af termostativer til varmt sex

Foto: Caleo.

Caleo 720 Termostat med adaptere indbygget i Valena (Legrand), Power 2 kW (3450 Rub.)

Valget af typen af ​​termostat afhænger af de ejers præferencer - elektroniske og mekaniske enheder er godt klar til de opgaver, der er tildelt dem

Hvad angår design af produkter, forsøger producenterne af varme gulve at tage hensyn til interesserne hos ejerne af huse og lejligheder. Termostatlinjen omfatter typisk modeller med specielle adaptere, med hvilke enheden kan monteres som standard for elektriske installationsprodukter. Sådanne rammer tilbyder de fleste europæiske producenter, herunder ABB, Legrand, Gira, Jung, Simon Electric og nogle andre. Efter montering vil termostaterne ikke afvige i stil fra stikkontakter og switche. Og glem ikke at finde ud af, hvordan du sparer på opvarmning.

Når du vælger en termostat, fortsæt fra den tilsigtede driftstilstand, såvel som fra brugernes psykologiske egenskaber. For et soveværelse eller et køkken, hvor konstant opvarmning ikke er påkrævet, er det fornuftigt at erhverve en elektronisk model. Den kan styres ved hjælp af knapper, sensorer eller fjernbetjening. Avancerede brugere skal forblive på en programmerbar termostat, der understøtter forskellige driftsformer, som f.eks. Model Caleo 920, hvor 35 scenarier leveres. Og for lokaler med konstant opvarmningstilstand er en analog termostat perfekt egnet. Det kan anbefales til ældre, der ikke er vant til elektroniske gadgets.

Ekaterina Kozyrev.

Leder af Marketing Department GK K-Technologies

Funktioner af termostativer til varmt sex 11768_4
Funktioner af termostativer til varmt sex 11768_5
Funktioner af termostativer til varmt sex 11768_6
Funktioner af termostativer til varmt sex 11768_7
Funktioner af termostativer til varmt sex 11768_8
Funktioner af termostativer til varmt sex 11768_9

Funktioner af termostativer til varmt sex 11768_10

Caleo Torar med mekanisk kontrol: UTH-120, POWER 2,5 kW (2890 RUB.)

Funktioner af termostativer til varmt sex 11768_11

UTH-130, POWER 4 kW (2650 RUB.)

Funktioner af termostativer til varmt sex 11768_12

Caleo 330PS elektronisk termostat, programmerbar, 3 kW (7630 gnidning.)

Funktioner af termostativer til varmt sex 11768_13

Caleo 920 termostat med adaptere, elektroniske (4340 rubler)

Funktioner af termostativer til varmt sex 11768_14

Termostat Elektronisk SMT-514D (SpyHeat), POWER på 3,5 kW, ekstern temperaturføler (1890 rubler)

Funktioner af termostativer til varmt sex 11768_15

Termostaten er digital elektronisk NLC-511H (SpyHeat), 3 kW strøm, rækkevidde af justerbare temperaturer fra 5 til 40 ° C (2490 rubler)

Læs mere