Blomsterbord Decor.

Anonim

I dag dekorerer få mennesker festlige borde med blomster, fordi buket i en vase forhindrer samtalepartnere til at se, og andre måder at indrette til de fleste af os er ukendte. Vi inviterer dig til at blive bekendt med alternative muligheder.

Blomsterbord Decor. 11865_1

Blomsterbord Decor.

Foto: Ideer i dit hjem

Der er traditioner og regler for at betjene et bord til ferien. Hvilke tilbehør er der brug for til officiel frokost eller middag? Hvad er attributterne af en festlig banket? Sådan serveres et bord til en romantisk middag til to? Men i dag vil vi ikke dvæle på disse spørgsmål - artiklens hovedperson vil være blomster. De er i stand til at kombinere det indre af rummet og indretningen af ​​det festlige bord.

Selvfølgelig kan du simpelthen forberede en række retter, som selv tjener som dekoration. Vi er trods alt så vant, vi er så lettere og mere bekvemme. Men ved første kontakt til smukt indrettede salater kan charmen af ​​ferien falde sammen. Det er meget bedre at genoplive bordet med blomster og andre elementer i indretningen, og retterne leveres efter behov.

Plowing Floral Inspiration vil hjælpe med at genskabe i den berømte by lejlighed i en land aften, med aroma af æbler og krydrede efterår farver. Magic Cones "på Courish ben" vil skabe en atmosfære af et eventyr i en børneferie, og brutale krysantemum i vinflasker passer perfekt ind i den mandlige fest.

En lignende indretning kan laves med egne hænder ved hjælp af rådgivning fra en professionel blomsterhandler.

Desuden vil blomsterkompositioner med krysantemumer glæde ejerne i flere uger i modsætning til festlige retter i flere uger, for som du sandsynligvis har bemærket, tilhører disse planter til kategorien "langspil".

Se derfor på denne blomst fra den nye vinkel og ikke længere overse!

1 planter og materialer

White-headed krysantemum, hydrangea, eukalyptus, pittosporum, æbler af forskellige farver og størrelser, dekorative kurvekopper og kedel, floristisk skum, plastfilm, træ tandstikkere og spanks.

Fremskridt

Vask kurvekopperne og kedlen af ​​filmen for at undgå lækage og beskadigelse af de dekorative elementer. Vi sætter dem ned i størrelse og præ-fugtede stykker af floristisk skum. Udtryk blomster i skum, begyndende med storblomstret og supplerer dem mindre og grønne for at skabe volumetriske sammensætninger. Derefter dekorere de nyeste æbler på træspidser og tandstikker.

Blomsterbord Decor. 11865_3
Blomsterbord Decor. 11865_4

Blomsterbord Decor. 11865_5

Blomsterbord Decor. 11865_6

2 planter og materialer

Enhovedet hollandsk krysantemum, små grønne æbler, tørre æbleafdelinger med lav, floristisk skum, træspanks, floristisk ledning, bred flad vase.

Fremskridt

Præ-dyppet blomsterskum anbragt i en bred flad vase. Ved sin diameter udstiller vi æbler i to rækker på træspidser. Sammensætningen af ​​sammensætningen fylder i krysantemum, forsøger at modstå dem i farveskemaet, hvilket svarer til en vase. Vi dekorerer sammensætningen med tørre æbleafdelinger med lav.

Blomsterbord Decor.

3 planter og materialer

Plast transport potter, tørre blade af sølv poplar, efterårstoner, rowan krysantemum, rowan, film, floristisk skum, floristisk lim, træspanks.

Fremskridt

Potter lim tørre blade i romersk teknik ved hjælp af blomsterlim. Færdig grød lægger filmen (til tæthed), vi placerer et præ-dyppet floristisk skum. Jeg udviser blomster ved at tilføje rowan og små æbler i sammensætningerne.

Blomsterbord Decor. 11865_8
Blomsterbord Decor. 11865_9
Blomsterbord Decor. 11865_10

Blomsterbord Decor. 11865_11

Blomsterbord Decor. 11865_12

Blomsterbord Decor. 11865_13

En række former og typer af krysantemum, der adskiller sig i den rige farvepalet, kan bruges til at skabe forskellige sammensætninger og stemning af sammensætninger.

4 planter og materialer

Kegler fra sisal af forskellig højde, ledning, film, floristisk skum, bush krysantemum, flok viburnum, persille blomsterkammer, barbaris grener, hamp reb.

Fremskridt

Du kan købe færdige kegler fra sizal eller selvsynet sisal scotch og wire. Dekorative ben er lavet af ledning og hamptov.

Vi sætter sisalkeglerne pre-cut i størrelsen og fugtet blomsteristisk skum i den fyldte med film. Vi satte i skumblomster og grene af bær. Jeg udviser sammensætningen i midten af ​​det festlige bord, der kombinerer hver del af barkarisgrenerne og ledningen, dekoreret med hampetroppen.

Blomsterbord Decor. 11865_14
Blomsterbord Decor. 11865_15

Blomsterbord Decor. 11865_16

Blomsterbord Decor. 11865_17

5 planter og materialer

Tomme vinflasker, kraftpapir, hampbrazer, pinde, vinkoller, efterårsblade og store enhovedet krysantemum af flere sorter.

Fremskridt

Pre-skrællede vinflasker Dekorer Kraftpapir og Hamp Rope. Hver flaske bliver en vase til en enkelt blomst. Vi fjerner fra stammen Chrysanthemum alle blade og dekorere kroppens kroppe og skiver på tynde krus med vinpropper. Jeg udviser flasker med krysantemum på bordet, grupperer dem, så de ikke forstyrrer gæsterne til at kommunikere.

Blomsterbord Decor. 11865_18
Blomsterbord Decor. 11865_19

Blomsterbord Decor. 11865_20

Blomsterbord Decor. 11865_21

6 planter og materialer

Wicker vandige rektangulære kurve, film, floristisk skum, hvid busk krysantemum, hvid hydrangea, en ledning af forskellig tykkelse, tørre blade, maling-spray, reb, stearinlys, suede grene.

Fremskridt

Vi placerer et præ-dyppet blomsterskum i kurvekurve, der beskytter dem mod fugt med en film. Ved hjælp af ledning samler vi tørre blade til elegante bundter og har dem omkring kurvens omkreds, og dens midterfylder hvide blomster. Vi dekorerer sammensætningerne med tørre grene, og vi opnår effekten af ​​skade ved hjælp af hvid maling spray. Jeg udviser sammensætningerne på spejlfladerne i midten af ​​bordet. Vi suppleres af stearinlys i dekorative lysestager, der kan væver selv.

Blomsterbord Decor. 11865_22
Blomsterbord Decor. 11865_23
Blomsterbord Decor. 11865_24

Blomsterbord Decor. 11865_25

Blomsterbord Decor. 11865_26

Blomsterbord Decor. 11865_27

Dekorative materialer er meget ofte bogstaveligt liggende under vores fødder - de skal bare bemærke og ikke smide væk. Ved hjælp af dekorative elementer fra en tom flaske kan du lave en smuk vase. Tørre blade vil blive fremragende indretningselementer til efterårssammensætninger, der vil dekorere ikke kun dit hjem som helhed, men også et festligt bord. Papir, reb, kviste, korker fra vinflasker og lignende trifler bliver til elementer af indretning, hvis du ser på dem med et kreativt udseende. Vær ikke bange for at eksperimentere. Den kreative tilgang vil ikke kun glæde forfatteren, men også vil helt sikkert blive vurderet af sine venner og kære. På samme tid må du ikke glemme, dekorere huset for ferien, hvilket er det vigtigste ved bordet - ikke blomster og gæster. Først og fremmest bør det være bekvemt, så de placerer sammensætningen, så de ikke overlapper ansigterne for, at folk sidder modsat hinanden. Giv præference til lave sammensætninger og efterlad et sted for instrumenter, der også kan tjene som dekoration af bordet.

PAVEL GORBENKO.

Blomsterhandler

Læs mere