Kilde inspiration

Anonim

For nogle haveplot - en betydelig hjælp i livet, for andre - et landskabssted. Og for en kreativ person kan selv denne lille satte på jorden blive et sted for eksperimenter, der bidrager til manifestationen af ​​alle ansigter af kunstnerisk natur

Kilde inspiration 12236_1

For nogle haveplot - en betydelig hjælp i livet, for andre - et landskabssted. Og for en kreativ person kan selv denne lille satte på jorden blive et sted for eksperimenter, der bidrager til manifestationen af ​​alle ansigter af kunstnerisk natur

Irina Miroshnichenkos landsted ligger i forstaden St. Petersborg, i Gatchina-distriktet. Klimaet på disse steder er ikke den mest gunstige høje luftfugtighed for havearbejde, tåge, hyppige regner om sommeren. Og selve den lille plot (kun 8 hektar) er beliggende i lavlandet, omgivet af høje træer. Ikke desto mindre formåede ejerne at give huset og haven virkelig sydlige smag.

Kilde inspiration
en
Kilde inspiration
2.
Kilde inspiration
3.

1. Det elegante smedede hegn adskiller rekreationsområdet fra paraden.

2. Farverne på efterårspaletten på pigenavne gentages i Coleuse's blade og Georgins skåle. Det lyse område af kompositioner blødgør den rolige tone i rejsen af ​​rejsen.

3. Beholdere fra brændt ler (shamot) er perfekt harmoniseret med smedet metal, marmor, træ og andre naturlige materialer.

Stien til dette var ikke let: Købet af jord blev gennemført på Perestroika, da selv i de berømte Parks of St. Petersburg: Pavlovsky, Alexandrovsky, Peterhofa regerede. Men det var da, at Irina havde en drøm om et roligt hjørne, hvor det ville være muligt at skjule sig fra virkeligheden og slappe af sjælen. For udførelsen af ​​planen tog flere år flere år. I løbet af denne tid blev der bygget et rummeligt hus med en hyggelig terrasse. Væggene dækkede maling af en lys vanille skygge og bundet ud med natursten af ​​lokal kalksten. Resultatet af strukturen er blevet ligner de traditionelle huse i Middelhavet. En lille græsplæne er brudt på plottet, der er flere senge og berry buske. De resterende plantager er placeret en smal strimmel omkring omkredsen af ​​huset.

Kilde inspiration
en
Kilde inspiration
2.
Kilde inspiration
3.

1. Elm Rough Samperdownii ser meget effektivt ud i sammensætningen med spiritus. Han er temmelig vinter og skygget.

2. Blide blomster af Van Gutta Spiray på baggrund af tunge smedejern porte ser især elegant ud.

3. Brancherne af Juniper Cossacks er fyldt med en sti, så den skal skæres regelmæssigt.

Kilde inspiration
fire.
Kilde inspiration
fem
Kilde inspiration
6.

4-6. Containeranlæg: Georgin, Tradesska, Zinnia

Irina meget ligesom landskabsparker, så hun forsøgte at komme ind i sin lille have i et eksisterende miljø. For at han ikke fusionerer med den omgivende grønne mur, bruger værtinden aktivt de mødre og rødformede former for buske og stauder, såsom Koleus, TradesSka, bagage, hvide camed sorter af vært. Et af de interessante ideer til at bruge de jomfruelige druer ikke kun som lian, men også at skabe grænser og afskåret ballfast stauder. Wassmour efterårsdage hans lyse orange-hindbær nuancer gør haven særligt varm.

Utvivlsomt er stor værdighed, at værtinden formåede at opnå effekten af ​​kontinuerlig blomstrende i hele Dacha-sæsonen.

Udtalelse fra en specialist

Kilde inspiration

Denne romantiske have er stift divideret med et hegn til rektangulære zoner. Men generelt ser det overraskende harmonisk og usædvanligt smukt til enhver tid på året. Hvad er hans hemmelighed? Forfatteren bruger dygtigt landskabsdesignteknikker, vælger korrekt planter til skyggefulde og solrige steder, og fantasiens flyvning gør hele plot af lyse, mindeværdige. Smedede dekorative elementer på husfacader og i haven hjælper med at skabe et enkelt ensemble. Den grå farve af metalprodukter tjener som en interessant baggrund for havesammensætninger.

Zoya Kozicheva, Landskabsarkitekt, chefredaktør af tv-programmet "Landskabspleje"

For at dekorere haven bruger Irina kun naturlige miljøvenlige materialer: sten, metal, mørk tone træ. Terracotta potter og vaser om vinteren rengøres til rummet i hele den varme periode.

En af Irina's favoritteknikker som en gartner og dekorator voksende planter i containere. På grund af dette kan du nemt ændre situationen i forskellige dele af webstedet, hvilket skaber nye kompositioner, samtidig med at det overordnede stilskab opretholdes. Det føles godt i de særlige containere af fejlen, Ampel Petunia, bacon spredning, miniature roser, lav sorter af Zinni og Dahlia. Beholdere bør vælge nok holdbar og rummelig (ikke mindre end 50 cm høj).

Kilde inspiration
en
Kilde inspiration
2.
Kilde inspiration
3.

1. Park roser fremhæver landskabets have stil.

2. Hjørne til te drikke er dekoreret med smedejernsmøbler.

3. Romantisk butik i rammen af ​​jomfru druer og frodige værter.

Kilde inspiration
fire.
Kilde inspiration
fem
Kilde inspiration
6.

4. Buckop Perfect Plant for Suspended Porridge. Tipping nyre er stimulerer dannelsen af ​​laterale skud.

5. Decor Element Artificial Lizard.

6. Miniature steg i beholderen

Fortæller ejeren af ​​haven

Kilde inspiration

Det vigtigste er, at vi ikke lige har fået en have, men et haver teater, hvor hvert hjørne er som en scene med landskab, og på hvilken "kunstner" vil blive frigivet på det, afhænger stemningen på stedet. Men det forbliver ikke konstant i løbet af sæsonen. Således luksuriøse tulipaner til at glæde sig over foråret, udsøgte liljer klarer romantiske drømme og lyse Georgina blødgør tristhed på ambulancens tue. Hvert år ændrer haven, som jeg vil se ham, hvilket afspejler mine tanker, drømme og forhåbninger. Det er en lanceret og velplejet munter, udsøgt aristokratisk og rustik lysstyrke ... men samtidig forbliver det altid meget romantisk. Som fotograf bruger jeg det ofte som en entourage til fotoskud, og det hjælper mig med at skabe interessante billeder, nedsænke deltagerne i skydningen i den rigtige atmosfære.

Irina Miroshnichenko.

Redaktørerne takker webstedet "Professional Garden Design" for hjælp til fremstilling af materiale.

Læs mere