I skyggen af ​​gyldne grene

Anonim

To-etagers træhus med et areal på 150 m2. Leitmotif af det opdaterede udseende af det gamle sommerhus var den elegante stil af moderne

I skyggen af ​​gyldne grene 12782_1

I skyggen af ​​gyldne grene

I skyggen af ​​gyldne grene
Foran huset er en lille åben terrasse, dens grænse indikeret af et stenhegn
I skyggen af ​​gyldne grene
Ikke-standard Stengulvplader, der er købt med en betydelig rabat, så i mindre fragmenter, som er blevet grundlaget for at skabe dekorative indsatser
I skyggen af ​​gyldne grene
I den centrale del af køkkenområdet er der en arbejdstager "Island", som er bygget i gaskomfuret. Sort side til den støder op til en smal træ bar tæller
I skyggen af ​​gyldne grene
Huset opvarmes af elektriske varme gulve (smag-spisestue) og vandvarme radiatorer. Mange copyright-værker: Maleri lamper over arbejdsområdet Kitchen Catherine Lukyanova, maleri Tatyana og Vasily Zhavienko
I skyggen af ​​gyldne grene
Køkkenovnbrædderne kan tjene ikke kun til madlavning, men også til opvarmning af rum: En speciel tank med vand er monteret på hvilke opvarmningsrørene er tilsluttet.
I skyggen af ​​gyldne grene
En stor vinduesudstilling giver fremragende naturlige spisestuezoner og køkkenbelysning.
I skyggen af ​​gyldne grene
Badeværelset er næsten fuldstændigt løst i sort farve er et spektakulært og ekstravagant træk. På samme tid på grund af forskellige teksturer af materialer, keramik, marmor, træ og væv, er der ingen skygge af dyster i sit indre.
I skyggen af ​​gyldne grene
Grundlaget for loftslamper i soveværelset var de blå koraller, hvor åbningerne til ledninger, patron og en lille PLAFO fra matglas blev uddannet.
I skyggen af ​​gyldne grene
Bruges i foringen af ​​skorstenen af ​​dyb smaragd grøn farve, dækket af keltisk ornament, samt keramisk komfur indretning i køkkenområdet - forfatterens arbejde i Elena Duzheva
I skyggen af ​​gyldne grene
Udendørs belægning i boligområderne på loftet lavet af Oak Massif Sherwood Color "antikke cognac"

I skyggen af ​​gyldne grene

I skyggen af ​​gyldne grene

Den elegante stil med moderne (AR Nouveau), født på CHIX-CHW-drejningen, på et tidspunkt, han fascinerede hjertet med raffinerede linjer, originale dekorative fund, frihed til at håndtere formularen. Det var han, der blev et leitmotif til at opdatere udseendet af et gammelt landhus, hvis elskerinde, kunstner-mosaikist Maria Mendeleev, formåede at skabe en overraskende farverig og hyggelig verden ved at bruge mest ved første øjekast, enkle materialer.

Det sted, hvor huset er placeret, i sig selv konfigurerer på en kreativ bølge, dette er landsbyen "sovjetiske kunstner", der blev grundlagt i 1934g. Porerne har ændret sig ikke en generation af sine indbyggere, men atmosfæren, der blev skabt i lang tid forbliver i dag. Små huse med venlige terrasser og hyggelige loftsrum, omgivet af høje spredte træer, er ideelle til arbejde og rekreation. Et af disse hytter og flyttede til den nuværende hendes elskerinde arvet fra sin bedstefar.

Erobre plads

Det gamle hus, peer af selve landsbyen selv, var et en-etagers loghus lavet af en duck log. Der var kun tre værelser her (hvis du ikke tæller indgangen tambour). Workshoppen var placeret i et andet miniature køkken, og endelig udførte den tredje både funktionerne og en stue og et soveværelse. Entry Room havde et ild: en pejs i et værksted, en ovn i stuen og en komfurovn i køkkenet. Takket være dette følte gæsterne komfortabel til enhver tid på året. Men efterhånden blev bygningen forfalsket, og dimensionerne af ham krævede en alvorlig revision. Resultatet blev besluttet ikke kun at reparere huset, men om muligt udvide boligområdet. For at gøre dette demonterede en af ​​sumpvæggene og bygget en ny, der allerede er ude af mursten, flyttede den 1,5 m og dermed øge køkkenrummet, hvor spisepladsen var organiseret. En forlængelse blev isoleret med polystyrenskum (50 mm), der placerede den mellem væggen og vendt. Astar vægge indefra blev trimmet med et dekorativt bøg bord. Workshoppen og stuen for øjeblikket efterlades i immunitet, men i de nærmeste planer, deres forening for at forbedre den rummelige repræsentative zone. Assue, en ikke-bolig loftet er blevet omdannet helt, hvilket gør det til et loft med to soveværelser og en rummelig hall. Højden af ​​væggene steg, og frontonen, som er en fortsættelse af forlængelsen, rejst ud af mursten, og resten af ​​væggene blev injiceret med et dasan tømmer. Taget blev også gjort højere, fuldstændig udskiftning af hele træetrafterdesignet. Isoleringen af ​​isoleringen blev anvendt Rockwool Stone Wool (Danmark) med en tykkelse på 200-250 mm, og taget blev udført fra MERA-systemets metalfliser (Sverige) med Plastisol-belægning.

I skyggen af ​​gyldne grene
Grundplan Forklaring af første sal

1.Kuhny-spisestue .................. 16,2m2

2. Sanzel ................................ 2m2.

3. Guest ............................. 20m2

4. Maker ........................ 14m2

5. Barber ..................................... 10m2

6.The .......................... 3,1m2

I skyggen af ​​gyldne grene
Plan af anden sal Forklaring af anden sal

1. Hop ......................... 15m2.

2. Sun ......................... 17m2

3. Hall ................................. 14m2

Teknisk data:

Samlet areal af huset .................. 150m2

Konstruktioner:

Bygningstype: Log

Foundation: Forstærket betonbåndstype, dybde - 0,8m

Vægge: Old-Tesane Log, Citel - Foring; Ny-mursten, Isolering - Polystyrenskum (50 mm), Facing - Brick

Overlapning: Træ

Tag: omfang, konstruktionsdesign, træflanker, dampbarrierefilm, opvarmning, stenuld rockwool (200-250mm), vandtætning - vandtætningsmembran; Blood Metal Tile Mera System

Windows: Træ med dobbeltkammerglas vinduer - "SPK Concept" (Rusland), Attic-Velux (Danmark)

Life Support Systems:

Strømforsyning: Municipal Network

Vandforsyning: Square

Gasforsyning: Centraliseret

Opvarmning: Aogv Dual-Circuit Gaskedel

Supalization: Sediment godt

Fantasi i moderne stil

Når bygningen er vokset og stirre, og svulmer, opstår spørgsmålet om sin interne forbedring. Værtinden, entusiastisk i den modernistiske af XIX-CHW-omgangen, besluttede, at det var han, der skulle finde en refleksion i det indre af hendes landsted. Gamle møbler, givet arv, spillede deres rolle. Hele hun blev omhyggeligt renoveret og venter kun på sin på at tage stedet som hende.

Det første objekt, der er fastgjort til den kunstneriske transformation, var det indre af køkken-spisestuen. Find her, først og fremmest være opmærksom på ovnen-pladen, hvilken af ​​den engang prosaiske serviceledning vendte næsten ind i det centrale element i sammensætningen. Avse sagen i indretningen fra keramiske tips, lavet af kunstneren Elena Duzheva baseret på Gustav Clima's værker. De gyldne grene af det mytiske træ er lunefuldt bøjet på et lys, der spiller solre refleksioner baggrund. Szoloth ornamentet kombinerer loftet finish og den væg-jævnt polerede boblebræt, dækket af en speciel sammensætning baseret på voks, som bevarer træets naturlige farve. En sådan sammensætning blev engang anvendt af de gamle kunstnere af Fayum (II-IIIIVV. AD), når de skabte berømte portrætter, som i dag beundrer lysstyrken af ​​maling og fremragende sikkerhed. Opskriften til fremstilling var på én gang restaureret af Vasily Veniaminovich Khalino, bedstefar til den nuværende elskerinde i huset og patenteret under navnet "Ganozis".

Ældre varme farver farver løsninger og et køkkenfront, lavet af træ array. En gammel mørk buffet er blevet en slags kontrastende vægt, spektakulært stående ud mod en hvid pudsedvæg. En spisestue gruppe og højt udskårne ryg og massive stole med høj udskårne ryg og massive stole.

Ud over træ, keramik og gips i interiøret er der en natursten. Det er hvidt med grå currons marmor (arbejdsflade og dekorative hegn af køkkenbordet) og en grå skifer (gulvbelægning), og endda en specielt bragt sorte havs sten er det oprindelige "bælte" på vægområdet placeret mellem køkkenet og badeværelset. Stenoverflader er også dækket af voks.

Forstørret beregning af omkostningerne * Boligforbedring med et samlet areal på 150m2, svarende til de indsendte

Navn på værker. Antallet af Pris, gnid. Omkostninger, gnid.
Demontering, forberedende og fundament arbejde
Demonteringsarbejder sæt - 89 600.
Styrkelse af det eksisterende fundament sæt - 18 300.
Layout, udvikling og recess (under en ny væg) 7m3. 720. 5040.
Enhedsbase fra sand, rubble (under en ny væg) 1,5m3. 420. 630.
Enheden af ​​grundlaget for båndforstærket beton (under den nye væg) 6m3. 4300. 25 800.
Vandtætnings vandret og lateral 30m2. 380. 11 400.
Andre værker. sæt - 15 200.
Total 165 970.
Anvendte materialer på afsnittet
Beton Heavy. 6m3. 3900. 23 400.
Grus knust sten, sand 1,5m3. - 1950.
Hydrosteclozol, bituminøs mastik 30m2. - 8700.
Armatur, formwork skjold og andre materialer sæt - 17 500.
Total 51 550.
Vægge, partitioner, overlapning, tagdækning
Lægning af udvendige murvægge 12m3. 2300. 27.600.
Enhed af forstærkede betonbælter, jumpers sæt - 2800.
Bygg væggene og partitionerne fra en bar 9m3. 4700. 42 300.
Bygge overlapning med lægning bjælker 60m2. 510. 30 600.
Montering af tagelementer med kasseenhed 130m2. 630. 81 900.
Isolering af vægge, belægninger og overlapning isolering 250m2. 90. 22 500.
Hydro og vaporizoation enhed 250m2. 40. 10.000.
Metalbelægningsindretning 130m2. 520. 67 600.
Installation af afløbssystemet sæt - 15 900.
Fyldning af åbningerne ved vinduesblokke sæt - 37 000.
Andre værker. sæt - 115.000
Total 453 200.
Anvendte materialer på afsnittet
Konstruktion Brick. 3.36 tusind pc'er. 19 000. 63 840.
Murværk løsning 3.9m3. 2200. 8580.
Bar, savet tømmer 20m3. 6700. 134.000
Damp, vind og vandtætte film 250m2. - 8750.
Mineralovate Isolation 250m2. - 26 250.
Metal Profiled Sheet, Doborny Elements (Sverige) 130m2. - 104 200.
Afløbssystem (rør, rende, knæ, klemmer) sæt - 21 500.
Vinduesblokke med termoruder sæt - 192.000
Andre materialer. sæt - 275.000.
Total 834 120.
Engineering Systems.
Installation af spildevandsrensningssystem sæt - 32 300.
Autonome vandforsyningsenhed sæt - 30 500.
Elektrisk og VVS-arbejde sæt - 288.000
Total 350 800.
Anvendte materialer på afsnittet
Lokalt spildevandssystem sæt - 59 700.
Autonome vandforsyningssystem sæt - 35 900.
Gaskedel (Rusland) sæt - 17 500.
VVS og elektrisk udstyr sæt - 609 000.
Total 100.
Efterbehandling arbejde.
Maleri, plastering, overfor, montage og snedkerarbejde sæt - 896.000.000
Total 896.000.000
Anvendte materialer på afsnittet
Foring, Natursten, Oak Board, Trappe, Dørblokke, Dekorative Elementer, Lakker, Malinger, Tørblandinger og andre materialer sæt - 3 412.000.
Total 3 412.000.
* Beregningen blev udført på de gennemsnitlige byggeselskaber Moskva uden at tage hensyn til koefficienterne.

Læs mere