Titte bøh

Anonim

Måder at maskere i lejligheder af ventilationssystemer, varmeapparater, vaskemaskiner og vandvarmere. Designerudvikling.

Titte bøh 13205_1

Ventilationssystemet, varmeapparater og husholdningsapparater gør huset mere behageligt, men gør det ikke smukkere. Designere udvikler specielle designs, udvej til forskellige tricks, så tilstedeværelsen i det indre af disse enheder er mindre mærkbar.

Titte bøh

Arkitekt V.Aranovich.

Installation af forsynings- og udstødningssystemet er placeret i korridoren. Adgang til det åbner aftagelige spejllappepaneler. To af dem erstattes af ventilationsgitter, men det er umærkeligt på grund af refleksioner i spejlet. Loftdesignet ser dekorative og ikke opfattes som maskering. Ved installation af kassette- og kanal klimaanlæg samt tvungen ventilationssystemer bliver afstanden mellem de suspenderede og hovedlofterne kritisk. Dens fald forårsager en overtrædelse af geometrien af ​​luftkanaler, som igen forringer luftudvekslingen og øger komforten i loftet "Davit").

Titte bøh

Arkitekt V.Aranovich.

Luftkanaler lægges kun langs korridorerne, så i alle boliglokaler har loftslejligheden en maksimal højde. Gostny, børne og soveværelse det når 300cm, i korridorer - 260cm. 40cm-signifikant forskel!

Titte bøh

For at maskere kan luftberedningsenheden være: Skjul ind i en gipsplader niche, til mezzaninen, i den indbyggede garderobe; Montering til et hale loft, hvilket efterlader en revisionsluke; male væggene, så det ikke skiller sig ud på en generel baggrund; Find i det mest ubegrundede rum - i korridoren, badeværelset, påklædningsrummet.

Titte bøh

Designere E. Chassovsky og T.I.

Ventilationens anemostater i forsyningssystemet (Daikin, Japan) er delikat monteret på en fremspringende kasse med et gipsplader, som indeholder luftkanaler. Takket være dette sænkes loftet ikke i hele rummet, men dels hvad der ligner en arkitektonisk indretning. En blok af forberedelse af frisk luft sættes på loggia.

Titte bøh

Arkitekt A. Morgunov.

Arkitektonisk og byggeri Firm Ladiff

gen. Direktør for bælter.

Forsyningsinstallationen (Stberg, Sverige) er 1000m3 placeret på mezzaninen og lukket af farvet glasvindue (Myndigheden af ​​Melgunova) i rustfrit stålramme. For revision er glasset foldet op og fastgjort af backupen. Mezol er lavet af gipsvæg i form af en lys boks, så det tunge farvede glasvindue med rammen er fastgjort direkte til overlapningen.

Titte bøh

For at forkæle opvarmning batterier, brug: Skærme fra krydsfiner, mdf med perforering eller lange smalle huller på facaden og / eller øvre hylde; Skærme i form af trægardiner; Skærme fra tykke slidstærkt glas eller triplex, mellem de glas, hvor du kan indsætte et billede, et stykke tapet eller væv; bundet fra et træ eller mdf, lukket på facaden af ​​en kurv af rattan, plast, tynde træstriber; Metal skærme eller gitter (rustfrit stål, messing).

Titte bøh

Arkitekter A. Dolgov og N. Skobkina

Glas til radiatorskærme kan være forskellige farver (fra mælkehvid til sort) og teksturer (glat, bølgepap). Det kan males med specielle maling, dekorere med farveapplikation og endda gravering.

Titte bøh

Titte bøh

Arkitekt T. Ivanova.

Foto af E. Kulibaba

Træskærm med en rotangel fletning er let at fjerne for at åbne adgangen til batteriet.

Titte bøh

Varianter af maskeringsvaskemaskiner og vandvarmere: Udstyr gemmer sig i nicher af badeværelserne, i forsyningsrummet (bageste, spisekammer). For at spare plads placeres teknologiens genstande over hinanden; Indbyggede modeller er lukket med møbelfacader. Wedn-værelset kan også lægges på møblerne produceret til køkkener, fordi det er fugtbestandigt; Økonomiske og let transformerede muligheder, træ- eller plastgardiner, gardiner eller shirirs; Hylder over vaskemaskinerne masker teknikken, men kun delvist.

Titte bøh

Arkitekt A. Morgunov.

Arkitektonisk og byggeri Firm Ladiff

gen. Direktør for bælter.

Udstyret er skjult i niche. På anmodning fra værtinde er niche kun lukket med trægardiner kun med halvdelen: Vaskemaskinen bruges meget ofte, og der skal være fri adgang til det.

Titte bøh

Titte bøh

Titte bøh

Titte bøh

Arkitekter A.Dolgov og N.Skobbin

Vandvarmer og vaskemaskine er i gangen, ved siden af ​​badeværelset, som takket være dette, ser mærkevarer ud. Teknikken er lukket af matte glasdøre lavet til ordre.

Læs mere