Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter

Anonim

Arkitekter lavede en ombygning i en to-værelses lejlighed for at rumme to senge og et opholdsområde og lavede et interiør i stil med engelske klassikere med elementerne i AR Deco.

Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter 1488_1

Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter

Kunder og opgaver

Denne lejlighed er designet til at leve en kvinde med en datter på 10 år. Kunden værdsætter virkningerne af antikken, samler malerier, datter - en ung kunstner. Den kreative familie var åben for eksperimenter - så kunden fortalte først projektets forfattere om deres kærlighed til dybe farver og lyse ideer. Det var nødvendigt at udstyre private zoner i en toværelses lejlighed for hver, generel zone og arrangere rummelige opbevaringssystemer.

Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter 1488_3

Ombygning

Ifølge den oprindelige plan i lejligheden var der to værelser (alene - med adgang til loggia), køkken, badeværelse og lille omklædningsrum. Layoutet forblev fra den tidligere ejer af lejligheden, og kravene til nye lejere matchede ikke. Arkitekter tilbød at optimere det.

Så ændres ændrene korridoren. Der var også udstyret med en ret rummelig garderobe, brændt ned på grund af denne "beskidte" input zone. Mellem det andet værelse og den tidligere garderobe blev partitionen fjernet, også ved at øge rummet. Døren til dette værelse blev overført, så i nichen satte en seng til mor, adskille hendes gardin. I samme rum lå et opholdsstue. Datterens værelse faldt lidt i størrelse, men det blev mere korrekt.

Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter 1488_4

Køkkenet, badeværelset og loggia forblev i deres grænser. Det eneste - i United Badeværelse bygget en niche, hvor vaskemaskinen og toilettet var skjult. De kan lukkes med et gardin.

Døråbninger i lejligheden er Bear & ...

Døråbninger i lejligheden af ​​ikke-standard højde - 2,3 meter (ved den rene lofthøjde på 2,6 meter). Dette øger visuelt loftet.

Afslut

I indretningen blev naturlige materialer valgt: ingeniørkort og gulvfliser, tapet og tapet - alle beviste mærker: Topcer, udstyr, Cole & Son, Sanderson og andre. På badeværelset er væggene delvist dekoreret med fliser, delvist malet.

Møbler og opbevaringssystemer

Hovedpladsen til opbevaring i lejligheden var et påklædningsværelse i korridoren. "For en lille lejlighed er det meget vigtigt at holde rummet af værelserne uden at klare det med skabe. Garderobeskabet viste sig at være lille, men den rummelige, skabt på baggrund af kundernes krav på vores skitser, "projektets forfattere er opdelt.

Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter 1488_6

Men kun garderobeopbevaring er ikke begrænset. I soveværelseszonen placerede kunderne et lavt skab, malet i væggene på væggene. Så han er helt umådet. I børnenes grundlæggende opbevaringssystem - kommode og garderobeskabet, som er opdelt i lukkede og åbne hylder (til opbevaring af bøger og tøj). Ved indgangen til lejligheden var der indbygget garderobe med spejldøre. Dens påfyldning blev gennemtænkt, så det var muligt at placere de øverste tøj og indkøbsmuligheder: en støvsuger, et strygebræt, et rengøringsmiddel. På badeværelset er hovedopbevaringssystemet i kabinettet over installationen af ​​toilettet.

Køkkensættet udføres også

Køkkensættet er også afsluttet. På grund af det faktum, at kabinetterne udvidet til loftet, steg opbevaringsvolumenet. Selv baserne gjorde funktionelle - med skuffer inde. Gulvbelægning deler et visuelt værelse i to zoner: spisning og arbejde. Flisen i arbejdsområdet er suppleret med et varmt gulv.

Interessante beat kabinetter i opholdsstuen. Kunden købte dem selv før reparation. Designere kom ind i interiøret, så de ligner specielt lavet specielt til dette værelse. Kabinetterne anbragt på sofaer sofams og sænket loftet, der slår et højt loft tag. Modsat sofaen installeret brystet. Den næsten umærkelige hylde over sengen tjener rollen som et sengebord, som ikke var at lægge i betingelser for en lille niche.

Dining Group i køkkenet Sost & ...

Spisegruppen i køkkenet består af deres runde foldebord og de wienske sorte shadrestole. Sammen skaber møblerne en grafisk kontrast i lyst køkken, understøtter mørke husholdningsapparater og lysekroner. Lyse gule gardiner er specielt udvalgt af projektets forfattere til, ifølge dem, "skaber et humør til morgenmad for hele dagen."

Belysning

"Vores opgave var at give forskellige scenarier af belysning," siger Maria og Tatyana. Så gjort. I stuen er hovedlyset en designerkroner. Derudover installeret sconces i sofaområdet og over sengen - til læsning.

Børneværelset godt højt

Børnenes værelse er godt dækket om eftermiddagen, og for natlys er der en planlægning over skrivebordet og lysekronen i midten af ​​rummet. Skabe designet til ordre er perfekt kombineret med færdige møbler: en sofa-seng og et bord fra IKEA.

På badeværelset løses hovedlampen med lyse punktarmaturer, ekstra skure i spejle og dekorative suspensioner. I køkkenet er lysekronen over spisepladsen blevet en accent, for at belyse arbejdsfladen, der er en baggrundsbelysning under køkkenskabe.

Farve

Farvebeslutningen af ​​lejligheden skyldes kundernes ønsker - jeg ønskede at se lyse farver og grafiske accenter. Lysstyrken begynder allerede i gangen - her er væggene malet malingen af ​​terracotta skygge og placeres med tapet med et mønster af fugle og farver.

To AK kombineret i badeværelset ...

To aktive farver kombineres i badeværelset - koral og smaragd (stativ, vægge, gardiner). Kontrast ser spektakulært ud og afbalanceret af lette fliser.

Væggene i stuen er blide gule, men soveværelset i nichen er dekoreret med samme terracotta maling: fuldstændigt og vægge og loft. "En sådan modtagelse gør en zone til søvn som muligt og hyggeligt," forklarer forfatterne af projektet.

Gardiner brugt i projektet H & ...

De gardiner, der anvendes i projektet, ikke kun på vinduerne, men også til zoning: de adskilt soveværelset af kunder fra stuen og toilettet med en vaskemaskine på badeværelset.

Arkitekter Maria Islamova og T & ...

Arkitekter Maria Islamova og Tatyana ovyiy, Forfattere af projektet:

Projektet er blevet en engelsk klassikere Mix Mix med sine loftet tag, fyldstof høje døre, dybe farver af vægge og AR-deco med sit geometriske mønster af gulv-, dyr og vegetabilske udskrifter i slutningen.

Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter 1488_13
Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter 1488_14
Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter 1488_15
Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter 1488_16
Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter 1488_17
Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter 1488_18
Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter 1488_19
Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter 1488_20
Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter 1488_21

Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter 1488_22

Køkken

Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter 1488_23

Børns.

Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter 1488_24

Børns.

Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter 1488_25

Parishion.

Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter 1488_26

Parishion.

Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter 1488_27

Parishion.

Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter 1488_28

Badeværelse

Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter 1488_29

Badeværelse

Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter 1488_30

Badeværelse

Redaktørerne advarer om, at koordineringen af ​​den udførte omorganisering og ombygning i overensstemmelse med boligkoden i Den Russiske Føderation er påkrævet.

Hyggelig lejlighed i klassisk stil til mor og datter 1488_31

Arkitekt: Maria Islamova

Arkitekt: Tatyana Ovdiy

Se overpower.

Læs mere