9 Regler i organisationen af ​​køkkenet, som rengøringen bliver lettere

Anonim

I det mindste sømme på udsmykningen, et kraftigt ekstrakt og manglen på tilbehør - vi fortæller, hvad det er værd at tænke på køkkenplanlægningsstadiet, hvis du ikke kan lide rengøring.

9 Regler i organisationen af ​​køkkenet, som rengøringen bliver lettere 2364_1

9 Regler i organisationen af ​​køkkenet, som rengøringen bliver lettere

Hvis køkkenet er planlagt forkert - er der få pladser til opbevaring, der er mange unødvendige hulrum, der er tilbage, er der brug for upraktiske materialer - det er meget svært at organisere et behageligt liv. Dette afspejles især i rengøring: Et klatreplads er meget vanskeligere at rydde op, det tager mere tid og styrke. Derfor er det på planlægningsfasen værd at overveje en række nuancer.

1 Forlad bekvemme passager

Selv i de mindste køkkener kan du arrangere møbler, så det er i det mindste bekvemt at gå. I stedet foretages normalt afføring og borde et valg til fordel for foldning og fjern dem, når du ikke bruger. Det er praktisk ikke kun fra bevægelsens synspunkt, men også ved rengøringsprocessen: Vask gulvene, og det vil simpelthen gå til det nødvendige skab, det vil være meget lettere. Den optimale bredde af passagen er 120-160 centimeter.

9 Regler i organisationen af ​​køkkenet, som rengøringen bliver lettere 2364_3
9 Regler i organisationen af ​​køkkenet, som rengøringen bliver lettere 2364_4

9 Regler i organisationen af ​​køkkenet, som rengøringen bliver lettere 2364_5

9 Regler i organisationen af ​​køkkenet, som rengøringen bliver lettere 2364_6

  • Sådan udsteder du et interiør for at rense mindre ofte: 9 Praktiske råd

2 Vælg en minimalistisk tekstur

Det glattere materiale vil være, jo lettere er det at rengøre. I små udgravninger er fedt og snavs ikke tilstoppet, og bare en lille våd rengøring. Lignende smeltende bekymringer Tilbehør - Gulvmåtte er ikke forbudt, men det er mere bekvemt at rense den, der vil være kortfattet, uden en høj bunke og ikke glat.

  • For dem, der ikke kan lide rengøring: 6 lifehams til arrangementet af køkkenet, som vil skjule snavs

3 Lav en maksimal opbevaringssteder

På planlægningsfasen skal du prøve at bruge som mere lagerplads. Bestem, hvad og hvordan du vil gemme i køkkenet. Distribuere til hver kategori af objekter skabe og hylder. Hvis lagerpladsen ikke er nok, revidere mængden af ​​redskaber, men ikke kobling udendørs overflader, det vil gøre rengøringskomplekset, og dets behov er hyppigt.

9 Regler i organisationen af ​​køkkenet, som rengøringen bliver lettere 2364_9
9 Regler i organisationen af ​​køkkenet, som rengøringen bliver lettere 2364_10

9 Regler i organisationen af ​​køkkenet, som rengøringen bliver lettere 2364_11

9 Regler i organisationen af ​​køkkenet, som rengøringen bliver lettere 2364_12

4 Vælg en sømløs finish

I forbindelse med rengøring er forkladen i køkkenet mest af alt utilfredshed, som regel, det er sømme. De er vanskelige at rengøre med fedt og snavs. Det er logisk, at jo mindre sømmen i dit køkken - jo lettere det vil opretholde orden. Hvis det sømløse materiale ikke passer ind i dit koncept, skal du vælge et stort format trim, for eksempel, ikke en mosaik og porcelæn stentøj.

  • 8 køkkenbetegnelser for dem, der elsker at lave mad

5 Testudstyr i butikken

Når du vælger en madlavningsoverflade og køleskab, er ikke kun deres funktioner vigtige, men også overfladens anvendelighed. Vend den model, du er interesseret i lige i butikken, og se, hvor meget overfladen er forurenet fra fingeraftryk, og om man skal fjerne pletterne. Andre ting er lige, vælg teknikken med selvrensende programmer. Og sørg for at være opmærksom på detaljerne - mange små og komplekse elementer, der vil vaske problematisk.

9 Regler i organisationen af ​​køkkenet, som rengøringen bliver lettere 2364_14
9 Regler i organisationen af ​​køkkenet, som rengøringen bliver lettere 2364_15

9 Regler i organisationen af ​​køkkenet, som rengøringen bliver lettere 2364_16

9 Regler i organisationen af ​​køkkenet, som rengøringen bliver lettere 2364_17

  • Tilføj til bogmærker: Meget nyttig Kortguide

6 Bestil en kraftig hætte

Air absorptionskraften i udstødningen hjælper med at slippe af med ikke kun fra lugten af ​​mad, men også fra fedt og sod, hvilket spredes, når de steges. Hvis du ofte koger på en plade med smør, er det bedre at bestille en kraftfuld teknik. Gem på dette punkt og vælg et valg til fordel for en mindre kraftig tegning i tilfælde af at du bliver mere ofte bagt, kog eller kog i en langsom komfur.

  • 7 indvendige løsninger til køkkenet, om hvilket næsten alle

7 Lav et væddemål på facader uden fittings

Det er mest bekvemt fra synspunktet om at rense facaden uden penne, åbning ved at trykke på. Hvis fittings stadig er til stede, er det bedre at vælge de mest laconiske muligheder uden vensel og andre små detaljer om finishen. Over tid akkumulerer eventuelle håndtag laget af snavs, og med komplekse overflader, herunder Mortise Håndtag, er det sværere at fjerne det.

9 Regler i organisationen af ​​køkkenet, som rengøringen bliver lettere 2364_20
9 Regler i organisationen af ​​køkkenet, som rengøringen bliver lettere 2364_21

9 Regler i organisationen af ​​køkkenet, som rengøringen bliver lettere 2364_22

9 Regler i organisationen af ​​køkkenet, som rengøringen bliver lettere 2364_23

8 Kassér åbne hylder eller gør dem minimal

Fra æstetikens synspunkt er åbne hylder smukke. De gør pladsen nemmere, du kan arrangere smuk opbevaring af retter og generelt gøre køkkenet med deres hjælp. Men også åbne hylder er et frøplanter støv. Hvis du ikke er en stor fan af rengøring, er det bedst at erstatte dem med lukkede bokse.

9 Kompetente distributionsfag

Planlægning af opbevaring i køkkenet, opdele kabinetterne. Den første gruppe vil omfatte dem, hvor du vil holde sjældent brugte ting. Det kan være de øvre hylder eller ikke de mest bekvemme bokse med hensyn til adgang. Under din hånd skal du forlade noget, der bruger regelmæssigt. En sådan adskillelse vil bidrage til at undgå at klare hovedkasser og lette adgangen ved rengøring.

9 Regler i organisationen af ​​køkkenet, som rengøringen bliver lettere 2364_24

Læs mere