To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje.

Anonim

Lejligheden ligger i LCD Kleinhouse - et hus i en tidligere tearessiv fabrik bygget af romanen Klein i 1914, i centrum af Moskva i Basmannaya-distriktet. Stilen på bygningen og dens placering fastslog æstetikken i indretningen - hems med russiske motiver.

To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_1

To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje.

Formålet med reparation og design var at skabe et rum i loftsstil, i betragtning af rummets specifikationer (højt til loftet, naturligt murværk), men tilføj autentiske dele.

Planlægning

Det oprindelige område af studiet er 23 kvadratmeter. Høje lofter (4,2 m) lov til at suge mezzaninen og placere et soveværelse på det. Således er lejligheden steget med næsten 10 pladser, hvor rummet er blevet funktionelt. Resten af ​​ombygningen var ikke påkrævet.

På første niveau placerede køkkenet, opholdsstuen. De er adskilt af en bar tæller. Ved indgangen - en entré, såvel som et lille badeværelse.

To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_3

Reparationer

Valget af efterbehandling materialer skyldtes primært stilistik (loft) og et lille budget (1,6 millioner rubler for alle stadier af arbejdet, herunder møbler).

Væggene adskilles af cementmørtel til justering og dækket af farveløs lak. Bruges også klinkerfliser. På gulvet - vinylbelægning med god slidstyrke. Dette materiale kan lægges direkte på screed, som også giver mulighed for lokaler højde. Også ryddet væggen på det sted, hvor den gamle mursten blev sparet med plantens frimærker og dækkede det med en matt gennemsigtig lak.

Køkken-stue Well-Zonirova

Køkken-stuen er tydeligt zonet af møbler. Det SMEG-lyse køleskab er en af ​​de vigtige helte af interiøret, det bringer sin charme og bevidsthed.

Loftet er malet med hvid maling, og bjælkerne fremhæves i rødt. I soveværelseszonen skiftede røde og hvide nuancer til væggene. Loftet i korridoren og badeværelset blev lavet af samme cementopløsning som væggene i den samlede zone. I badeværelset til vægge i våde områder blev en flise valgt med mønstre, og de resterende overflader blev malet i neutral grå.

Total farvepalet - neut

Den samlede farvepalette er en neutral grå farve med accent pletter af rød, gul og sort, naturlig farve af træet i en udendørs belægning, Oak trin af en trappe og et køkkenbord øverst under et træ.

Møbler og opbevaringssystemer

Møbler og opbevaringssystemer blev valgt ud fra, at lejligheden vil blive lejet. Det betyder, at mange oplagringssystemer ikke er påkrævet, og møblerne skal være funktionelle. Derudover var det nødvendigt at opfylde det begrænsede budget, så væddemålet blev lavet på demokratiske mærker.

Trappen bærer flere

Trappen bringer flere funktioner på én gang, undtagen Main: Det er et lagerområde og bliver et godt sted, der kan bruges til siddepladser i venlige møder. De øvre trin er lavet med installation med en skjult fastgørelse, som giver udformningen af ​​luftfotoen. Således var det muligt at undgå følelsen af ​​jeten i et lille rum.

I stuen installerede en foldet sofa, i korridoren - to svingskabe og bryst. Under trappen i de lukkede del - Opgørelse opbevaringsbokse til rengøring. Soveværelset hævede også kabinet og åbne hylder, bundet og monteret på hjul - de kan flyttes til adgang til et ekstra opbevaringssted. I sengen - løftemekanismen, der åbner linnedboksen.

Ledningsudstyr

Elektriske installationer af sort spiller rollen som en ekstra accent på baggrund af grå og mursten. Særlig komfort bragte små tæpper i form af fåreskind nær sengen.

Belysning

På trods af det lille budget blev belysningen udarbejdet i detaljer. Projektet implementerer to scenarier af lys. Hovedlyset i stuen og soveværelset er LED-profiler, der er placeret i hjørnerne af loftbjælker. Yderligere lys løst med suspenderede lamper ved sengeborde - i soveværelset, og over baren - i køkkenet. Lyset over baren udfører ikke kun sin egen direkte funktion, men har også en konceptuel rolle - formen af ​​lamperne ligner kuplerne fra lemis og er en anden, der sender til den russiske stil.

I badeværelset brugte hver M & ...

På badeværelset anvendes hver millimeter. På trods af de små dimensioner er alt nødvendigt i det, herunder en vaskemaskine. Og lyse accenter - en plakat med en matrychka, sort og rød vedhæng lamper over bordpladen, en flise med et mønster - tilføj deres egen karakter.

I korridoren er overhead loft lamper monteret, som i badeværelset (vandtæt). På badeværelset, ekstra lyshængende lamper nær spejlet, som deres farve og form understreger loftets stilistik.

To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_9

Arkitekt Anna Novopoltsva, & ...

Anna Novopoltsva Arkitekt, Projektforfatter:

Loftet i det fremtidige indretning blev forudbestemt af kunden, stedet, bygningens historie - alle, men vi ønskede ikke at gøre det standard og alle velkendte. Indretningen er blevet et vigtigt element, da det er han, der understreger russiske motiver. I starten skulle på stedet for plakaten over sofaen anvende den gamle udskårne ramme af vinduet med skodder, men desværre har kunden ikke løse os.

To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_11
To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_12
To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_13
To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_14
To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_15
To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_16
To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_17
To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_18
To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_19
To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_20
To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_21
To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_22
To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_23
To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_24

To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_25

Køkken-stue

To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_26

Køkken-stue

To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_27

Køkken-stue

To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_28

Køkken

To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_29

Køkken

To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_30

Køkken

To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_31

Trappe

To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_32

Trappe

To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_33

Soveværelse

To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_34

Soveværelse

To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_35

Soveværelse

To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_36

Soveværelse

To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_37

Soveværelse

To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_38

Badeværelse

Redaktørerne advarer om, at koordineringen af ​​den udførte omorganisering og ombygning i overensstemmelse med boligkoden i Den Russiske Føderation er påkrævet.

To-niveau små studio område på 31 kvadratmeter. m til leje. 3437_39

Arkitekt, Dekorator: Anna Novopoltsva

Se overpower.

Læs mere