Sådan vælger du et køkkenbord fra Quartz Agglomerate og Gem

Anonim

Sammenlign et kvarts agglomerat med naturlig og akryl sten, vi demonterer fordele og ulemper ved bordplader fra dette materiale og deler LifeHak for besparelser.

Sådan vælger du et køkkenbord fra Quartz Agglomerate og Gem 3786_1

Sådan vælger du et køkkenbord fra Quartz Agglomerate og Gem

Drømmen om enhver husmor er modstandsdygtig overfor vand og mekaniske effekter, varmebestandig bordplade. Dem, der ønsker at have, udover materialet er spektakulært og prestigefyldte, vælger normalt mellem natursten, agglomerat og komposit akryl sten. Hvad foretrak?

Funktioner af bordpladerne fra kvarts agglomerat

Af materialerne i mellem- og højpriskategorien til bordplader, natursten, agglomerat og akrylkomposit er mest efterspurgt. Den første sten er smuk, prestigefyldte, veje og kræver et blidt forhold og specifik pleje. Akrylmaterialer giver store muligheder for sømløs formation, men deres indretning er ikke for forskelligartet. Kvartsagglomerat har højere styrkeegenskaber end natursten og uforligneligt forskelligartet akryl med hensyn til design.

Sådan vælger du et køkkenbord fra Quartz Agglomerate og Gem 3786_3
Sådan vælger du et køkkenbord fra Quartz Agglomerate og Gem 3786_4

Sådan vælger du et køkkenbord fra Quartz Agglomerate og Gem 3786_5

På grund af fraværet af porer absorberer kvartstenen ikke nogen stoffer og kan ikke males.

Sådan vælger du et køkkenbord fra Quartz Agglomerate og Gem 3786_6

Absorptionsindikatoren for fugtigheden af ​​kvartsagglomeratet er så lav, at udseendet af implanterede pletter og tomme lugte simpelthen udelukkes.

Af hensyn til retfærdighed bemærker vi, at kvarts, marmor, granit, eventyrin og anden sten anvendes som grundlag for agglomeratet. Men det store flertal af produkter udføres fra kvarts - et af de hårdeste mineraler på jorden. Knust kvarts blandet i specielle blandere (dens andel kommer til 90-96%), polyesterharpiks og pigmenter. Blandingen anbringes i gummiformer og presses. Den færdige masse opnås ved blottet af mikroporer og revner. Former med den sendes til ovnen, hvor ved en temperatur på lidt over 100 ° C løse ingredienser og harpiks bliver til et solidt homogent materiale. Efter afkøling grines det og poleres.

Sådan vælger du et køkkenbord fra Quartz Agglomerate og Gem 3786_7
Sådan vælger du et køkkenbord fra Quartz Agglomerate og Gem 3786_8

Sådan vælger du et køkkenbord fra Quartz Agglomerate og Gem 3786_9

Immunitet over for spiselige syrer og alkalier, sammen med høj hårdhed hjælper en bordplade fra agglomerat til at blive den mest udvidede skæreoverflade af køkkenet.

Sådan vælger du et køkkenbord fra Quartz Agglomerate og Gem 3786_10

Det færdige materiale har høj styrke, stativer til bøjning og stødbelastninger. Takket være næsten nulvandsabsorption absorberer det ikke snavs, det er nemt at rengøre. På dens overflade er mikroorganismer ikke multiplicere.

Overfladen af ​​kvartsagglomeratbordet uden nogen skade modstår opvarmningen til 180-185 ° C, så den kan sættes på det med varme retter lige fra ovnen.

Sådan vælger du et køkkenbord fra Quartz Agglomerate og Gem 3786_11
Sådan vælger du et køkkenbord fra Quartz Agglomerate og Gem 3786_12

Sådan vælger du et køkkenbord fra Quartz Agglomerate og Gem 3786_13

Den polerede overflade forbedrer farven og glitteren, ru, undtagen for behagelige taktile fornemmelser, forhindrer glidning af køkkenredskaber.

Sådan vælger du et køkkenbord fra Quartz Agglomerate og Gem 3786_14

Overfladen af ​​agglomeratet, afhængigt af typen af ​​behandling, er poleret, halvpoleret, poleret og groft. På en glat overflade med et spejl glitter vises et mønster, farve og tekstur af sten. Reduktion af antallet af behandlingscykler, halvpolerede og polerede agglomerater med varierende grader af glans opnås. Den hårde overflade bliver efter udsættelse for sandblæsningsmaskinen. Det kan bare være en kornet overflade eller et relief mønster.

  • Kunstig sten til bordplader: Alle fordele og ulemper (og hvordan man vælger det bedste materiale)

Fordele og ulemper

Pros. Minusser
Høj modstandsdygtighed over for mekanisk skade og slid. Mærkbare led på langlængde bordplader.
Næsten nul vandabsorption og som følge heraf modstand mod dannelsen af ​​svampe og skimmel. Utilstrækkelig modstand mod UV-stråler, brug kun indendørs, med undtagelse af samlingermed lette resistente pigmenter.
Immunitet over for forskellige forurening og husholdningskemikalier.
Tilstrækkelig modstand mod høje temperaturer og flammer.
Bekvemmelighed i hverdagspleje.
Bred palette af decors, farver, overfladetekstur.

Sådan sparer du

På vores marked er kvarts agglomeratplader repræsenteret af Caesarstone, Cambria, Dupont (Brand Corian Quartz), Hanstone, Plasa Stone, Quarella, Samsung Radianz, Cosentino (Brand Silestone). Prisen på emnet under bordets topbredde på 60 cm starter fra 6500 rubler / s. m.

Producent bordplader tager standard emner fra producenten. Og hvis størrelsen af ​​den fremtidige bordplade overstiger 3 m, skal det være nødvendigt at betale to emner, hvis du ikke kan finde det ønskede stykke fra rester. Det er værd at overveje, når man opretter et køkkenmøbelprojekt.

De mest spektakulære og dyre kvarts agglomeratplader er med en stor indretning under natursten. Jo mindre stænk og mere ensartet overflade, det billigere materialet.

Sådan vælger du et køkkenbord fra Quartz Agglomerate og Gem 3786_16
Sådan vælger du et køkkenbord fra Quartz Agglomerate og Gem 3786_17

Sådan vælger du et køkkenbord fra Quartz Agglomerate og Gem 3786_18

Sådan vælger du et køkkenbord fra Quartz Agglomerate og Gem 3786_19

Pladerne af agglomeratet har en længde på 3-3,6 m, bredden på 1,4-1,6 m. Egnet til fremstilling af tablettopsykkelse - 20 og 30 mm til beklædningsvægge - 12 mm.

  • Størrende bordplader til køkkenet: Hvad du behøver at vide for ikke at lave en fejl med valget

Læs mere