Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning

Anonim

Vi fortæller, hvilke muligheder for møbler kan sættes i at overveje, når vi vælger en garderobe og sko, og hvordan man korrekt placerer objekterne i inputzonen.

Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_1

Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning

Den rummelige hal har kun ejere af private huse. Ja, og så ikke alt. I de samme lejligheder er lejere oftest fanget af små korridorer, der adskiller indgangsdøren fra boligområdet. Under sådanne forhold er det især vigtigt at organisere rummet korrekt for at være nok til alle de nødvendige ting. Vi tilbyder råd, hvordan man vælger en garderobe og andre møbler i gangen.

Alt om valget af møbler til hallen

Hvad skal man sætte i korridoren

Sådan vælger du møbler under hensyntagen til størrelsen af ​​rummet

Nuancer af den rigtige planlægning

Sådan vælger du en garderobe

Udvælgelse af opbevaringssystemer til sko

Møbler muligheder for hallway

I input zone lagrede gade sko og tøj, paraplyer, tasker og andet tilbehør. Derudover betragtes værelset som et visitkort derhjemme. Derfor bør det ikke kun være funktionelt, men også smukt. Alt dette er kun muligt underlagt det korrekte valg af objektelementer. Vi lister, hvad der er nødvendigt for gangen.

Hvad du kan vælge

  • Åbn opbevaringssystem til tøj. Det kan være bøjle med kroge eller bar til skulder. Her kan du tørre den våde under regnen eller sne ting.
  • Lukket opbevaringssystem. Skab i hvilket sæsonbestemt tøj hængende. Hvis stedet tillader, gemmes de urimelige ting her.
  • Åben hylde til sko. Der er støvler og sko, hvor de for nylig kom fra gaden. De tørrer og venter på rengøring.
  • Gamenitsa eller lukket kryds for sæsonbestemte sko.
  • Kompakt plads til siddepladser: Puff, Mini Sofa, Bench. Det skal være bekvemt at skifte og sprede sig.
  • Spejlet, så du kan sætte dig selv i orden, før du går ud af huset.
  • Hylder eller små skabe til baggrunde og tilbehør.

Tilstedeværelsen af ​​alle disse ting letter opgaven med at placere tøj og sko. Hvis familien er lille, kan du gemme alle de øverste ting i kabinetterne i lobbyen. Sandt nok er det ikke altid muligt. Det skal forstås, at møblerne, selv de mest nødvendige, ikke bør besætte hele rummet. Forlad altid et tilstrækkeligt rum til fri bevægelighed.

Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_3
Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_4

Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_5

Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_6

Sådan vælger du møbler med rumstørrelse

I inputzonen er det ikke altid muligt at placere alle de angivne varer. Før du vælger en gang, skal du bestemme størrelsen og form af rummet. Den nemmeste måde at ejere af rummelige lokaler på. De kan vælge enhver mulighed, du kan lide eller kombinere flere ting, så de dannede et harmonisk og funktionelt ensemble.

Hvis du vil skjule opbevaringssystemet, vil det hjælpe den indbyggede garderobe. Dens dimensioner kan være de mest forskellige. Kun dørene forbliver i sikte, at det imponerende volumen er skjult. Så vil han erstatte og klæde tøj. I rummelige haller er det bedre ikke at være begrænset til et opbevaringssystem. Så en lille enkelt garderobe vil kun forkæle visningen af ​​rummet. Selv i de mest minimalistiske interiører er en harmonisk kombination af flere elementer nødvendig.

Du kan bruge modulære systemer. Deres fordel - i kombination af forskellige moduler ved det princip, der er nødvendigt i konkrete betingelser. Ved hjælp af modulære systemer kan du med succes slå funktionerne i rummet. Længden af ​​døve vægge, placeringen af ​​døråbningerne vil bestemme form af et møbeldesign.

Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_7
Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_8
Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_9

Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_10

Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_11

Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_12

Hjørne strukturer med forskellig længde af sidestenene er komfortable: M-formet, trekantet, fem-line. De gør det muligt at organisere plads. Det er ønskeligt, at deres påfyldning tænder hylderne til tilbehør og baggrunde. Derefter vil de ikke ligge i syne, og hallen vil erhverve et pænt udseende, følelsen af ​​affald forsvinder.

Små rum til at organisere det sværeste. Hvis der er en sådan mulighed, er det bedst at installere en indbygget garderobe. Dens volumen fordeles så effektivt som muligt. Derudover sætter de nyhedsbrevet, miniature Otfik. Det er sværere at vælge en gang til en smal korridor, hvad der oftest findes i Khrushchev. Her er situationen kun placeret langs en af ​​væggene. Vælg de mest smalle modeller. Kabinet, selv lavt, næppe placeret. Det erstattes med en åben udendørs eller væghænger. Sørg for at spejle, bedre end vækst. Det vil udføre to funktioner på én gang: Det vil hjælpe med at holde korridoren med et visuelt ekspanderende udseende.

Nogle gange er brugen af ​​transformatormøbler relevant. Disse er moduler, der udfører flere funktioner. Så krydset kan placeres på sædet. Eller emnet kan udlægges, bliver til en miniaturebord.

Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_13
Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_14

Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_15

Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_16

Sådan sætter du møbler

Før du køber eller bestiller indretning, er det nødvendigt at udarbejde en plan for dens justering. Ellers kan det være sådan, at de nye tøj ikke er placeret i rummet eller bruger dem meget ubehageligt. Derfor er det værd at bruge tid og korrekt tegne den nøjagtige plan med betegnelsen af ​​døråbninger, nicher, fremspring. Derefter skæres ud af pap eller stramme papirlayouter af objektobjektene, skal du sørge for at følge skalaen. De resulterende figurer, der er fastsat på planen, vælger en bekvem placering.

Hvad skal man tage i betragtning ved planlægning

  • Bestem den acceptable bredde af passagerne mellem væggene og kabinetterne eller hylderne. Det skal overholdes, ellers vil gå til korridoren være ubelejligt.
  • Måle størrelsen af ​​skuffer, åbne dørkabere osv. Steder skal være nok for dem frit åbne og lukkede.
  • Hvis du skal købe åbne bøjler, skal du bestemme, hvor meget rumhængende jakker eller jakker hænger her. Er ledig plads forbliver nok til at bevæge sig frit.
  • Tilstedeværelsen af ​​et spejl er påkrævet. I et smalt rum er det bedre at hænge på væggen eller møbeldøren for visuelt at udvide rummet. Du kan rette det på indgangsdøren, hvis der ikke er nogen ledig plads.
  • Visuelt øge volumenet vil hjælpe belysningen. Hvis der ikke er nogen vinduer i hallen, og det sker oftest, er det planlagt at installere en eller flere lamper. Måske indlejret i møbler.

Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_17
Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_18
Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_19

Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_20

Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_21

Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_22

Sådan vælger du en garderobe til gangen (Coupe eller Regular)

Kabinettet er hovedopbevaringssystemet i lobbyen. For ikke at begå en fejl efter eget valg, råder vi dig til at tage højde for tre hovedkriterier.

1. Design

Der er korps, halvvejs og indbyggede modeller. Den første demontering og indsamles. De kan overføres til et andet sted. Den indbyggede påfyldning i form af hylder og stænger er rettet direkte på væggene i rummet. Halvvejs brug en eller to vægge som en side eller bagvæg.

2. Døråbningsmekanisme

Det kan monteres, suspenderes eller glider. I det første tilfælde er styrene skjult inde i huset, i det andet panel bevæger sig langs den øvre konsol, hvor bunden mangler. Glidende mekanismen involverer brugen af ​​ruller, som bevæger sig langs de øvre og nedre styringer.

3. påfyldning

Som regel beslutter ejeren hvilke elementer det er bedre at vælge i en garderobe i gangen. Så hvis det planlagde at gemme mange ting på hendes skuldre, skal der være mere stang. For høje modeller giver det mening at bestille en strømaftager, der vil sænke dem og hæve. Til små ting, udtræk skuffer, kurve osv. Hvis stedet tillader, skal du godt lægge et indtrækbart strygebræt. Det er meget praktisk.

Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_23
Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_24

Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_25

Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_26

Hvor skal du gemme sko

  • Praktisk at gøre det i en junkie. Disse er smalle kabinetter af forskellige højder og bredder udstyret med sektioner. Hver af dem huser sko damp. Galoshnyaens kapacitet, som andetsteds kaldes skoen, skyldes det faktum, at parret opbevares lodret og optage et minimum af plads. Vigtigt øjeblik: Sektionens højde er anderledes. Hvis det skal placere høje kvinders støvler i dem, er det nødvendigt at tage hensyn til, når man vælger.
  • Den enkleste løsning er hylderhylder. De kan være nogen i form og farve. Det materiale, hvorfra de fremstilles, er forskellige. Den mest overkommelige er plastik eller spånplader, men der er modeller fra et naturtræ. Det er ikke dårligt at kombinere stativet under skoene med en bænk eller en peger. Så det vil være bekvemt at skifte.

Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_27
Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_28

Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_29

Sådan vælger du møbler i gangen: Et overblik over vigtige øjeblikke, der skal tages i betragtning 4313_30

I vores anbefalinger, hvordan man vælger møbler i gangen, demonteres alle subtiliteter og nuancer i detaljer. For ikke at lave en fejl, skal du ordentligt relatere størrelsen af ​​rummet, antallet og dimensioner af møblerne. Det er vigtigt, at situationen ser harmonisk ud: Der var ingen følelse af rod og trængsel eller tværtimod for tom plads. Det er nemmest at vælge det færdige headset, men du kan gøre anderledes - for at komponere forskellige ting i et enkelt ensemble, der har opnået samtidig bekvemmelighed og et attraktivt udseende.

Læs mere