Sådan indtaster du en teknik i interiøret: 4 Arbejdsmode

Anonim

Husholdningsapparater og elektronik kan sætte korset på design af dit værelse. Fortæl mig, hvordan du harmonisk underholde dem i interiøret.

Sådan indtaster du en teknik i interiøret: 4 Arbejdsmode 7130_1

Sådan indtaster du en teknik i interiøret: 4 Arbejdsmode

1 skjul

Den nemmeste måde at kombinere stilfulde design og teknik på er at skjule den sidste væk fra øjnene. Især denne metode vil være hensigtsmæssig i klassisk interiør, der har lidt fælles med tekniske innovationer.

Tv, for eksempel kan være skjult bag skydedøre eller placere på en mørk væg, så skærmen bogstaveligt talt fusionerede med den.

Sådan indtaster du en teknik i interiøret: 4 Arbejdsmode 7130_3
Sådan indtaster du en teknik i interiøret: 4 Arbejdsmode 7130_4

Sådan indtaster du en teknik i interiøret: 4 Arbejdsmode 7130_5

Sådan indtaster du en teknik i interiøret: 4 Arbejdsmode 7130_6

Ulempen ved metoden er, at vi bliver nødt til at tænke på placeringen og "camouflage" på designfasen af ​​design. Mest sandsynligt vil stedet for teknologi planlægges for sine dimensioner, og hvis du i fremtiden vil udskifte det, bliver du nødt til at kigge efter modeller af lignende størrelser eller opfinde, som ellers for at komme ind i en nyhed i det færdige interiør.

2 Vælg en indlejret teknik

Denne teknik fungerer godt i køkkenet: Husholdningsapparater viser visuelt mindre plads og fusionerer med facaden. Sandt nok, fuld mimikry er kun mulig, hvis du vælger en model for køkkenets farve - ellers vil teknikken ikke være meget, men at skille sig ud.

Sådan indtaster du en teknik i interiøret: 4 Arbejdsmode 7130_7
Sådan indtaster du en teknik i interiøret: 4 Arbejdsmode 7130_8

Sådan indtaster du en teknik i interiøret: 4 Arbejdsmode 7130_9

Sådan indtaster du en teknik i interiøret: 4 Arbejdsmode 7130_10

3 til dekoreret

Fra nogle typer husholdningsapparater kan der laves ægte kunstgenstande. For eksempel kan et køleskab males med film eller klistermærker.

Sådan indtaster du en teknik i interiøret: 4 Arbejdsmode 7130_11
Sådan indtaster du en teknik i interiøret: 4 Arbejdsmode 7130_12

Sådan indtaster du en teknik i interiøret: 4 Arbejdsmode 7130_13

Sådan indtaster du en teknik i interiøret: 4 Arbejdsmode 7130_14

Desværre arbejder denne metode langt fra enhver teknik - den samme tv-skærm vil ikke ændre sig meget. Desuden skal du være sikker på dine kreative evner - ellers, i stedet for en smuk indretning, vil et børnefartøj være.

4 Vælg udstyr egnet til interiør

Mange moderne stilarter: både scand og loft og minimalisme, er perfekt kombineret med moderne apparater. Det vigtigste er, at dets design er egnet. Tag et kig på modeller med laconisk design og enkel form. For eksempel til hjemme akustik fra AudioPro. AddOn T20 Stereo-systemet og AddOn T14-kolonnen er repræsenteret i sorte og hvide farver og ikke kun forkæle interiøret, men bliver også en dekorativ overvågning af stuen.

Sådan indtaster du en teknik i interiøret: 4 Arbejdsmode 7130_15
Sådan indtaster du en teknik i interiøret: 4 Arbejdsmode 7130_16
Sådan indtaster du en teknik i interiøret: 4 Arbejdsmode 7130_17

Sådan indtaster du en teknik i interiøret: 4 Arbejdsmode 7130_18

Stereo addon T20.

Sådan indtaster du en teknik i interiøret: 4 Arbejdsmode 7130_19

Addon t14 kolonner

Sådan indtaster du en teknik i interiøret: 4 Arbejdsmode 7130_20

Stereo addon T20.

Forresten, de tekniske egenskaber ved akustik i højden. Lyden med fantastisk dynamik og dyb bas vil udholde kritikken af ​​de mest krævende hi-fi-elskere.

Både T20 og T14 er forbundet med en lydkilde via Bluetooth og kan fungere inden for en radius på 10 meter. Bluetooth 4.0-teknologi med APT-X-understøttelse giver fremragende lydkvalitet tæt på cd.

Indretningerne har også to optiske udgange og evnen til at forbinde til Sabboufe - for eksempel til AddOn SUB eller Addon C-SUB-modellerne.

Kolonne addon t14.

Kolonne addon t14.

Du kan tilslutte stereo og kolonne til tv'et eller bruge separat for at lytte til musik. Disse er universelle modeller, der løser flere opgaver og vil ikke få dig til at vælge mellem tekniske evner og design. Sådanne skal være moderne teknik.

Læs mere