Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva

Anonim

Interiøret kombinerer Fleur fri kunstnerisk improvisation, klassiske detaljer om målet og Ampira Ånd.

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_1

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva

En 3-værelses lejlighed i "Stalinky" med smuk udsigt fra vinduerne i et ægtepar med en datter erhvervet til periodiske arringer til hovedstaden. Den tidligere struktur som helhed opfyldte ejerne, kun badeværelset ønskede at kombinere, erstatte badet på brusebadet. Efter konservative retningslinjer ønskede ejerne at se i interiøret overvejende strenge og klassiske løsninger, som under arbejdet på projektet formåede at diversificere de pæne indtryk af moderne accenter for at skabe en afslappet og malerisk atmosfære.

Ombygning

Outlines af lejligheden nærmer sig et stramt rektangel, alle fire vinduer er placeret på en af ​​de lange sider. Køkkenet og stuen (i sidstnævnte er der en output til en lille åben balkon) lavet tilstødende værelser, arrangeret mellem dem, hvilket gjorde det muligt at underkaste sig betydelig ombygning zone af badeværelset. Før han var adskilt, var indgangen til hver i en smal korridor, der var en dør til køkkenet ved siden af ​​toilettet.

I hovedpaletten i lejligheden, GD ...

I hovedpaletten af ​​lejligheden, hvor hvide og nuancer af rød og blå domineres, er Brown spektakulær. Takket være denne farve ser trævinduer i Windows især udtryksfuldt og naturligt.

Nu er den tidligere korridor blevet en del af et rummeligt badeværelse, hvor i stedet for fastgøreren udstyret et stort brusebad. To soveværelser (flere organiserede børn med et påklædningsværelse) blev ikke genstand for forandring. Lidt udvidede døråbningerne mellem gangen og stuen, såvel som mellem børnenes og påklædningsrummet for at installere dobbelte svingdøre.

Køkkenets arbejdsområde skiller sig ud og ...

Køkkenets arbejdsområde er fremhævet med en mørk brun natursten, krøllede sidevægge giver renlighed og sikkerhed.

Reparationer

Lejligheden krævede en kardinal fornyelse, så de tidligere ikke-ledige skillevægge blev demonteret og erstattet, idet screed med overskuddet af overskuddet blev fjernet, der vandt næsten 20 cm højden (dog på grund af indgangen, viste trinet ud). Nye partitioner opført fra mursten og skumblokke. Vinduerne og radiatorerne blev udskiftet, vindueskarmen blev lavet af marmor.

Balkonen har opdateret gulvet. Loftene blev delvist sænket af gipspladerstrukturer for at skjule kanal klimaanlægget; Den eksterne enhed blev installeret på balkonen, internt - i omklædningsrummet (for børn og i lobbyen). Væggene blev malet, gulvene blev testet af parket af eg, lagde juletræet og en flisebelagt fra en naturlig marmor (badeværelse, en entré, et køkken).

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_5
Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_6

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_7

Moderne malerier med en lys palette dekoreret stuen zone, og i køkkenet blev lærredet placeret i en fælles.

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_8

Indramningen angreb enhedens enhed er en dobbelt række lister.

Design

Stemningen i denne lejlighed er hævet og kunstnerisk. Det "brede skridt" af rummet understøttes af tre par dobbelte svingdøre, bekvemme bivirkninger. Talrige værker af aktivt moderne maleri med rød dominerende, uden rammer bestemmer det følelsesmæssige system, og det ser ud til, bliver en del af boligstrukturen. Blinker af farver, såsom farvede farvereflekser, flyttet til tæppemønsteret, separate tilbehør. Klassisk strenge proportioner af værelser med højt til loftet og udvidede vinduer, symmetriske dele af sammensætningen, tynde mønstre af stucco lister og stikkontakter pålagt de glatte overflader af væggene og lofterne, skaber en elegant strukturel ramme. Han forlader mulighederne for improvisationer med kunstværker, tilbehør, der tillader farvesteder at være placeret i den tilsyneladende fri ordre. I relativt små områder af rummet er designet bygget på store maleriske pletter pålagt Achromatic, med en fin grafisk undersøgelse af dele baggrund.

I datterens værelse, grundlaget for designet af & ...

I datterens værelse er grundlaget for designet de samme teknikker som i køkken-stuen, og soveværelset af forældre, men spilelementerne er forskellige elementer - en sjov lampe på sengetabellen, et stort malerisk panel med Virkning af graffiti er bragt af et yumorværktøj, men svarer til farvestoffet af lejligheder. Mange lagerplads vil gøre det nemt at opretholde orden.

Forfatterdetaljer.

Alle detaljer om møbler og stucco dekoration blev trukket af forfatteren af ​​projektet. Tynde løg af lister på toppen af ​​hvide vægge i boligens ånd, en stikkontakt over hovedgavlen, indramning af de indbyggede kabinetter i køkkenet, selv gitter af kanal klimaanlægget har fundet en individuel figur markeret med elegante og strenge linjer. Det er bemærkelsesværdigt, at køkkenet dekorerede et stort malerisk web, som synes at være en temmelig dristig løsning, og for den stilistiske enhed af rammen, der er erstattet med lister, ligner deres tegning udsmykningen af ​​skabe. Driftsdesign giver ensartetilbehør fra messing, den samme skygge og rammekroner i stuen og badeværelset.

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_10
Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_11

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_12

I soveværelset af forældre "scene" på loftet for at udføre kanal klimaanlæg ser ud som en del af en elepanitportal dekoreret med gips stucco.

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_13

"Bearing" Elements of the Portal - kabinetter med spejlfileter - Flanker hovedgavlen, hvilket giver en sovesone for et kammerstemning.

Tilpassede løsninger

I hvert værelse blev valget af design bestemt primært med kravene til komfort, både indenlandske og ergonomiske og psykologiske. For eksempel i køkkenet, hvor størrelsen af ​​arbejdsområdet fuldt ud opfylder værtindeens behov, blev den halvcirkelformede dekorative konsol på det elegante ben lavet under vinduet. Der er spilelementer i børnenes elementer - en højtidelig portal, indramning af indgangen til omklædningsrummet, lolan skodder på vinduet, en høj krøllet ryglæn, - de tillader, at pigen kan føle sig som en prinsesse.

Siger forfatteren af ​​projektet ja

Siger forfatteren af ​​projektet Daria Vasilkova

Jeg er ikke en tilhænger af canons, jeg er mere interessant for at gratis fortolkninger, der ikke kun er i indretningen, men også i arkitektoniske og planlægningsløsninger. I dette tilfælde vil kardinal ombygning være vanskelig: højden af ​​riggere på lofterne svarende til de langsgående vægge af værelserne er mere end 30 cm, og det er harmonisk at slå disse elementer - en tilstrækkelig besværlig opgave. Hovedrollen er givet til design, malerier, sådanne detaljer, som grafen, der findes på loppemarkedet, beslutter sig i stuen (et par japanske graveringer af XIX århundrede, erhvervede jeg dem på loppemarkedet Lille i Frankrig). De fleste af møblerne er lavet til ordre i overensstemmelse med interiørets proportioner. Overvejes og ønsker om bekvemmelighed. Så, pigen skal gøre meget, og en skriftlig tabel er designet til det i hele bredden af ​​rummet.

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_15
Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_16
Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_17
Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_18
Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_19
Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_20
Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_21
Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_22
Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_23
Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_24
Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_25
Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_26
Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_27
Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_28
Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_29
Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_30

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_31

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_32

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_33

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_34

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_35

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_36

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_37

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_38

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_39

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_40

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_41

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_42

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_43

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_44

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_45

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_46
Redaktørerne advarer om, at koordineringen af ​​den udførte omorganisering og ombygning i overensstemmelse med boligkoden i Den Russiske Føderation er påkrævet.

Nyt kig på klassikerne: Interiøret i Stalinka i Moskva 7446_47

Designer: Daria Vasilkova

Se overpower.

Læs mere