9 kurvmøbler og tilbehør til hyggelige sommerinteriør

Anonim

Dette valg for dem, der ønsker at skabe en varm sommer atmosfære i huset uden at vente på hans offensiv.

9 kurvmøbler og tilbehør til hyggelige sommerinteriør 8458_1

9 kurvmøbler og tilbehør til hyggelige sommerinteriør

1 Garden Chair.

På trods af at det hedder Garden - kan du sikkert bruge sådanne møbler i lejligheden. Her er nogle muligheder: Diversificer spisepladsen med et nyt møbel, udstyre en balkon eller loggia til sommerens tidsfordriv eller udskift stolen på din hjemmeplads. Vælge!

Kunstig rattanformand

Kunstig rattanformand

1 899.

Købe

2 Mat.

Denne mat er vævet af naturlig bomuld, og ligner den nuværende Kilim - et universelt tæppe, som det er nemt at tilføje orientalske noter til interiøret. Du kan sætte det på badeværelset, i køkkenet eller erstatte en blød tæppe nær sengen i soveværelset - hvad der er nødvendigt i den varme sæson.

Flettet tæppe.

Flettet tæppe.

440.

Købe

3 puff.

Fortsæt emnet universalmøbelartikler, fortæl om flettet pouf. Det kan virkelig bruge som plads til siddepladser. Men det er også perfekt til udskiftning af journalbordet eller står under hans fødder.

Flettet Pufik.

Flettet Pufik.

700.

Købe

4 børns vugge

Og dette tilbehør er ikke helt sædvanligt, men jeg vil helt sikkert lide unge forældre. Forskellige dit soveværelse (hvis barnets soveplads er der) eller barnets værelse er sådan en vævet sommermulighed. Det er praktisk, at vuggen på hjulene - det kan flyttes rundt om lejligheden eller huset og følge barnet, mens mor eller far er optaget af deres egen virksomhed i andre værelser.

Du kan også tage denne vugge på hytten og sætte på verandaen - søvn i frisk luft vises alle: både voksne og børn.

Barneseng vugge med kurvbase

Barneseng vugge med kurvbase

2 800.

Købe

5 kurv.

Vend til tilbehør. En sådan kurv kan foldes og bruges til at gemme nyttige ting, anvende i stedet for en taske og endda en pottet blomst.

Wicker Storage Basket

Wicker Storage Basket.

430.

Købe

6 BOX

En anden mulighed for lagertilbehør er sådan en kasse med bomuldsbeklædning. Divens med sin hjælp til at åbne opbevaring på badeværelset eller i køkkenet.

Wicker Box.

Wicker Box.

1 299.

Købe

7 picnic kurv

I toppen af ​​de nødvendige ting om sommeren - en picnic kurv. Vi går i weekenden til parken og arrangerer familiens snacks smukt. Og på hverdage kan du bruge en kurv som en indretning til køkkenet.

Wicker Picnic Burv.

Wicker Picnic Burv.

760.

Købe

8 spejle

Rattan er et materiale, der allerede er meget populært, og især om sommeren. Et sådant spejl vil dekorere væggen over sofaen eller sengen, og vil også blive en funktionel tilføjelse til badeværelset eller gangen.

Rattan spejl

Rattan spejl

840.

Købe

9 Macrame-suspension

Macrame indretning er også en af ​​tendenserne blandt sommersmykker. Prøv at diversificere vægindretningen med et så fashionabelt Boho-stil tilbehør.

9 kurvmøbler og tilbehør til hyggelige sommerinteriør 8458_11

Suspension Wall "Lily"

1 490.

Købe

Se mere 14 hyggelige kurvtilbehør, der vil dekorere interiøret i enhver sæson.

Læs mere