Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects

Anonim

Dette hus blev bygget til sig selv og deres familiearkitekter Alexander Safarov og Julia Musina. Forfatterne af projektet udbredes de mest modige ideer, eksperimenteret med farve, blandet moderne møbler med vintage og brugte et stort antal copyrightindretning.

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_1

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects

Arkitekter Alexander Safarov og Julia Musina byggede et lille rammehus i landsbyen Taptykovo 25 km fra Ufa for sig selv og to børn af teenagere, en dreng og piger. I bygningen af ​​huset for mig selv er der også vanskeligheder, da projektets forfattere anerkendes, selvom kunden med hans vision ikke er. Som ikke og begrænsninger i timing (opførelse af huset begyndte mere end 10 år siden, og det indre design blev afsluttet i 2020). Og kompleksiteten er at søge efter den perfekte løsning.

Trappen krydser stuen

Trappen krydser stuen og opdeler det som om to zoner: en spisestue og en sofa. De færdige metalstrukturer blev valgt af de lokale herrer. Trin er lavet af naturligt træ - Ilma. Håndlisteren er fra hele træ slave. Materialet var dækket af miljøvenlig akryl lak.

Arkitekterne lykkedes imidlertid at finde den. Huset ser helt autentisk og dristigt ud. Der er mange kunst ting, vintage, personlige fund og brugerdefinerede stillinger, som arkitekter selv designet.

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_4

Spisegruppen samlet "i dele". Spisebordet er lavet til ordre, stole - vintage, restaureret af det lokale værksted. Gulvtæppet er også vintage.

Planlægning

På pladsen 152 kvadratmeter og to etager er alle de nødvendige funktionelle zoner placeret: en stue, et køkken, to badeværelser og tre soveværelser. Et stort område af første sal blev taget af en garage, og den anden - mezzaninen, som blev opretholdt over første sal, hvor arbejdspladsen er placeret. Men boliglokaler viste sig ret rummelige og komfortable for ejers behov.

Dekorativ dekoration i den

Dekorativt design i dette interiør er ikke en tilføjelse, men dets grundlag. Der er mange forfatters keramik, antikveje, tæpper - lokal produktion og importeret.

For eksempel besatte den centrale del af første sal stue-spisestuen med det andet lys. Herfra ses alle andre etage værelser, den fælles zone viste sig for at være så let som muligt - arkitekterne gav et tilstrækkeligt antal vinduer og tænkte deres størrelse, så rummet trænger ind i så meget naturligt lys.

Lydzone i stuen. Her...

Lydzone i stuen. Her hænger tæppet selv på væggen - han er sladder manuelt og blev købt af værterne, før de ankommer til dette hus. Gulvtæppet er lavet af Ilma.

Afslut

Væggene i huset er afkortet og malet, gulvet er dekoreret med træ. I badeværelserne af børn på væggene delvist brugt tapet, og badeværelserne var flisebelagt. Til efterbehandling blev naturlige materialer fundamentalt valgt, ikke efterligning.

Lagringssystemer

Da huset er beregnet til midlertidig indkvartering - i weekender og ferier - har mange opbevaringssystemer arkitekter ikke planlagt.

Over fremstillingen af ​​et skab i indtaget og ...

Over fremstillingen af ​​kabinettet i gangen arbejdede flere workshops på én gang. Rammen og rammerne af dørene er lavet af naturligt træ, og den centrale del er fra MDF'en og gemmes af den amerikanske producents tapet.

I et lille køkken (med et område på kun 5 kvadratmeter) blev der installeret et P-formet køkkenindstillet, som indkvarteret de nødvendige køkkenredskaber og teknikker. Det lille rum tog ikke gulvkabinetterne til loftet, for eksempel på væggen, hvor emhætten blev installeret, nægtede de øvre kabinetter, hvilket visuelt lukkede interiøret.

Lille køkken lavet på Z & ...

Lille køkken afsluttet til ordre. Skabe er lavet af naturligt træ (ILMA), som et stort antal møbler i interiøret. Ekstraktionen udfører samtidig rollen som hylder til indretningen. Og væggen dekorerer et vintage spejl.

De vigtigste kabinetter blev designet i gangen - her er det indbyggede opbevaringssystem, brugerdefineret og på badeværelset - også en specialfremstillet stor garderobe, hvor hjemme tekstiler og alle nødvendige husholdnings tilbehør er gemt. Soveværelserne giver frysere og kommoder, men de blev valgt ud fra synspunktet om dekorativitet, og ikke kapaciteten.

Rush facades af et stort kabinet & ...

Rackfacaderne i det store skab på badeværelset er dækket af naturlig oliebaseret olie til beskyttelse mod fugtighed. Konsol under vasken er et renoveret bord på 50'erne i det sidste århundrede. Bordpladen blev udført fra flisen, og kanten er fra akrylsten. Spejlet over vasken i rammen fra håndlavede fliser er også afsluttet.

Belysning

Forfatterne af projektet opkald Belysningsordningen er enkel. Værelserne har givet det øverste lys som hovedbelysningsscenariet og en ekstra - i form af skrivebordslamper og sconces. Næsten alle lamperne forfattere designet uafhængigt sammen med UFA-studiet.

Værtsoveværelset ligger på & ...

Værtsoveværelset ligger på første sal. I interiøret, som i kassen, blev en stor mængde dekoration indsamlet og lyse, fed og ikke-standardopløsninger kombineres. Disse er puder med sjove kranier og flettet lampeskærm i teknikken til håndlavet macrame og en lampe på brystet.

Farve

Forfatterne af projektet blev bevidst eksperimenteret med blomster. Arkitekter gjorde interiøret for sig selv og kan siges, kontrolleres - om de vil leve i et så rum? Farven spores i alle værelser. Soveværelser er lyse, på trods af at dette rum "accepteres" dekorere i rolige farver.

Interiør af en teenagepige

Det indre af teenagepigen gennemtænkte deres forældre, men i sidste ende blev værtinden arrangeret. "Forældre danner barnets smag," siger Julia Musina. - Især hvis barnet allerede er teenager. Dette er et værelse til en vækst. Ikke længere for pigen, men for en pige. " Her, bortset fra lyse engelske tapeter, tiltrækker lysekronernes opmærksomhed fra perler, brugerdefineret og vintagekiste, som udfører funktionen i sengetabellen.

Arkitekter ødelagde stereotyper og fyldte deres værelse med pink og mørke accenter, datters værelse - lilla og søn - en kombination af lyseblå og sort. Tekstiler og wallpapers spiller en stor rolle i farveindretning.

Søn soveværelse er mættet med farve og ...

Søn soveværelse er mættet med farve og tegninger. Dresser i sengen er malet af hånd efter kunstner. Over brystet - et billede, som ejeren af ​​dette værelse skrev. Rollen af ​​sengetabeller og holder til lampen afspilles af rigtige logfiler, som gjorde familiens hoved, arkitekt Alexander Safarov.

Badeværelset på anden sal er indrettet i et roligere farveskema.

På en hvid baggrund af vægge og gulvaktiv ...

På en hvid baggrund af vægge og gulv fremhæves en blank flise af turkisfarve. Ved siden af ​​vasken linned opbevaringsskab.

Arkitekter Julia Musina og Alec & ...

Arkitekter Julia Musina og Alexander Safarov:

Huset i forstæderne blev betragtet som midlertidige boliger, derfor eksperimenterede de meget her med farve og genstande, tilladt at de næppe ville løses i en by lejlighed. Takket være denne lette tilgang, brugen af ​​ting, der længe er på tværs af: gamle retter, tæpper, er malerier fundet her. Og alt dette fandt straks sit hjørne, hans sted.

Indkvartering er ikke kun en designer stil, men også en vis akkumuleret information om ejere og et hus reflekteret i emnerne. Gennem dette interiør kom en klar forståelse af netop dens rum. Vi formåede at undslippe fra unødvendig nyhed, og det viste sig at være et stort plus.

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_15
Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_16
Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_17
Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_18
Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_19
Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_20
Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_21
Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_22
Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_23
Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_24
Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_25
Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_26
Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_27
Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_28
Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_29
Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_30
Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_31
Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_32
Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_33
Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_34
Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_35
Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_36
Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_37
Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_38

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_39

Stue-spisestue

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_40

Indretning på væggen i stue-spisestuen

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_41

Stue

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_42

Stue

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_43

Indretning på hylderne i skabet i stuen. Hjelm tilhører ejeren af ​​interiøret

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_44

Stue

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_45

Parishion.

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_46

Køkken

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_47

Badeværelse på første sal

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_48

Badeværelse på første sal

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_49

Badeværelse på første sal

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_50

Soveværelse værter

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_51

Soveværelse værter. Modsat sengen fandt en vintage kimono, et bord og en gammel lampe. Og i hjørnet er der billeder fra samlingen af ​​værtinde hjemme - arkitekt Yulia Musina

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_52

Soveværelse værter

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_53

Andresol på anden sal, kabinettet

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_54

Andresol på anden sal, kabinettet

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_55

Datters værelse. Overfor sengen - et renoveret skab af 50'erne fra Birch Massif

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_56

Room Datter.

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_57

Room Datter.

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_58

Son Room.

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_59

Son Room.

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_60

Son Room.

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_61

Badeværelse på anden sal

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_62

Badeværelse på anden sal

Redaktørerne advarer om, at koordineringen af ​​den udførte omorganisering og ombygning i overensstemmelse med boligkoden i Den Russiske Føderation er påkrævet.

Interiør som kunstfacilitet: Bright Summer Country House Architects 9393_63

Se overpower.

Læs mere