Køkken-stue, soveværelse og påklædningsværelse i en-værelses lejlighed

Anonim

Det minimalt påvirket det eksisterende layout, forfatteren af ​​projektet var udstyret med en kombineret køkken-stue, et isoleret soveværelse, et påklædningsværelse og et badeværelse i en eklektisk stil i en 1-værelses lejlighed.

Køkken-stue, soveværelse og påklædningsværelse i en-værelses lejlighed 9600_1

Køkken-stue, soveværelse og påklædningsværelse i en-værelses lejlighed

Kunder købte en lejlighed i et af de monolitiske murstenhuse, der er inkluderet i Riverside-boligkvarteret (Skt. Petersborg). Dens værelser og værelser er relativt rummelige, men de har en forkert konfiguration, der fik ejerne til at appellere til en professionel designer. Blandt ønskerne var der et arrangement af køkken-stuen, soveværelser og opbevaringssteder i et begrænset budget. Væsentlig ombygning var ikke påkrævet, da lejligheden blev stablet af banken for pantets tid.

Forfatteren af ​​projektet reagerede med forståelse for de udpegede problemer, så det ikke gjorde redigeringer i det oprindelige layout. Den eneste ændring er afslaget på det andet, mindre på badeværelset til fordel for det isolerede omklædningsrum. De lokaler, der afregnes af bygherren under køkkenet, vil blive opdelt omtrent i halvdelen, for hvilke to ikke-fælde openwork partitioner anvendes.

Soveværelse

Soveværelse

Samtidig vil køkkenfronten scentes på begge sider af indgangen, komponere det i henhold til den P-formede ordning. En sofa (med en transformationsfunktion) vil blive installeret tættere på vinduet, en tv-zone vises langs den modsatte væg foran den. Stuen vil blive kastet under soveværelset, men fokuserer på ordene læsere om muligheden for et barns udseende, tilbyder designeren ikke at koble det med møbler.

Således vil det i fremtiden i fremtiden være muligt at installere en krybbe. I badeværelset, i stedet for et bad, vil en vinkelbruserhytte blive installeret. En sådan løsning vil gavne stedet for at placere stativene for en håndvask udstyret med et opbevaringssystem.

Køkken-stue

I betragtning af startbetingelserne og det nødvendige værktøj vil køkkenhovedtelefonen være optimalt, hvis det bruges til dets layout P-formet skema. Således vil lagrings- og kogezonen være placeret til venstre for indgangen til rummet, arbejdsflader med vask og opbevaringssystem - til højre for det. Stuen er adskilt nominelt, gennem openwork partitioner placeret langs headsetets ender. Og insolationen af ​​rummet forbliver uændret.

Køkken-stue, soveværelse og påklædningsværelse i en-værelses lejlighed 9600_4
Køkken-stue, soveværelse og påklædningsværelse i en-værelses lejlighed 9600_5

Køkken-stue, soveværelse og påklædningsværelse i en-værelses lejlighed 9600_6

Køkken-stue, soveværelse og påklædningsværelse i en-værelses lejlighed 9600_7

  • Køkken-stue, soveværelse og påklædningsværelse i en-værelses lejlighed 9600_8

Soveværelse

Væggen bag hovedgavlen er fanget med tapet med et blomstermønster, takket være, hvilke rummelige, men ikke tvungen møbler, værelset vil ikke virke tomme. Tilbagebordet kan bruges som en arbejdstager - to stande er i stand til at rumme ikke kun kosmetiske tilbehør.

Køkken-stue, soveværelse og påklædningsværelse i en-værelses lejlighed 9600_9
Køkken-stue, soveværelse og påklædningsværelse i en-værelses lejlighed 9600_10

Køkken-stue, soveværelse og påklædningsværelse i en-værelses lejlighed 9600_11

Køkken-stue, soveværelse og påklædningsværelse i en-værelses lejlighed 9600_12

Grundlaget for den farveristiske løsning er let beige. Skygger af grå, blå, guld, blå og mynte vil være add-on.

Parishion.

Indendørs vil kun installere Kon & ...

I rummet vil kun en konsol med to skuffer blive installeret (for Trifles) og POUF, da det er muligt at komme ind i et temmelig tank påklædningsrum. En væg vil tage et spejl. Belysning vil være generel, som vil give lamper bygget i stevy loftet.

Sanusel.

For at bruge hver centimeter er rummet til værelset et hængslet skab med åbne og lukkede sektioner, en smal garderobe - opfylder for at bestille, ifølge forfatterens tegninger. Visuelt udvid Badeværelset vil hjælpe et stort spejl.

Køkken-stue, soveværelse og påklædningsværelse i en-værelses lejlighed 9600_14
Køkken-stue, soveværelse og påklædningsværelse i en-værelses lejlighed 9600_15

Køkken-stue, soveværelse og påklædningsværelse i en-værelses lejlighed 9600_16

Køkken-stue, soveværelse og påklædningsværelse i en-værelses lejlighed 9600_17

Styrker af projektet

Svagheder i projektet

Der er ingen ombygning.

Ekstraktionen er placeret væk fra kanalen, som ikke tillader at udstyre et kraftigt udstødningssystem.
Materialernes enhed bidrager til en visuel stigning i mønsteret. Vaskemaskinen er installeret i køkkenet, som er nonongensisk.
De foreslåede strukturer og situationen rykker ikke pladsen. Et parketkort i køkkenområdet er hurtigt slid.
Separat omklædningsrum.
I fremtiden i soveværelset kan du installere en krybbe til et barn.
Redaktørerne advarer om, at koordineringen af ​​den udførte omorganisering og ombygning i overensstemmelse med boligkoden i Den Russiske Føderation er påkrævet.

Køkken-stue, soveværelse og påklædningsværelse i en-værelses lejlighed 9600_18

Designer: Anna Friedrick

Se overpower.

Læs mere