Hvor skal man sætte en luftfugter for at være behagelig og smuk: 13 ideer

Anonim

På skrivebordet, et sengebord eller trolley - fortæl artiklen om disse og andre steder, hvor du kan sætte en luftfugter i lejligheden.

Hvor skal man sætte en luftfugter for at være behagelig og smuk: 13 ideer 9816_1

Hvor skal man sætte en luftfugter for at være behagelig og smuk: 13 ideer

Luftfugteren har længe været opfattet som eksotisk og har taget et stærkt sted blandt de nødvendige hjemgadgets. Men efter købet opstår situationen ofte, at der ikke er plads til at lægge en fugtighedscreme. Vi indsamlede i artiklen ved ideen om at placere en nyttig enhed, så den udfører sine funktioner til maksimum.

1 til gulv

Luftfugteren kan sættes på gulvet, nogle firmaer producerer gadgets beregnet til udendørs indkvartering. Sørg for, at ledningen ikke lægger på gangen, og ingen kunne snuble om ham. Og fugtighedscreme selv af samme grund er også bedre ikke at sætte midt i rummet.

Sager også belægningen og ...

Belægningen på gulvet betyder også. Hvis du har et laminat, så er det først bedre at kontrollere, om gulvet bliver gulvet under enheden. Og hvis det bliver, så reducer kraften til sprøjtning.

2 på kommode.

Placer luftfugteren i kommode, så det vil ikke forstyrre gulvet, og ledningen kan være skjult.

Udvælgelse af designfugter

Valget af design af befugtere er nu stort, og du vil nemt hente en kopi, der passer ind i stilen på værelset.

3 på en afføring

Befugter på en afføring let

Luftfugteren på afføringen er let at bevæge sig i forskellige dele af rummet efter behov, og dette er et stort plus af en sådan indkvartering. Det vigtigste, spor, så ledningen ikke forstyrrer passagen.

4 på sengetabellen

Luftfugteren er mest nødvendig i soveværelset, for sund og stærk søvn. Placer enheden på sengetabellen, hvis det er lille, så er det bedst at vælge en kompakt enhed.

Producerer gadgets, der kombinerer

Frigør gadgets, der kombinerer flere funktioner, såsom en luftfugter og luftrenser. Vælg den mest tavse indstilling, så den ikke vågner dig om natten.

  • Sådan vælger du den bedste luftfugter til en lejlighed: Oversigt over forskellige muligheder og nyttige tips

5 på toiletbordet

Befugter kan placeres

Luftfugteren kan placeres på toiletbordet. Vælg en lille enhed. Med permanent drift af luftfugteren vil huden være mindre peeling, hvilket er særligt vigtigt, når de anvender kosmetik.

6 på sofabordet

Denne mulighed er optimal for stuen.

Når du vælger et instrument, undtagen sjovt ...

Når du vælger en enhed, skal du ud over funktionelle egenskaber være opmærksom på udseendet, så det med succes passer ind i det indre af stuen. Der er muligheder med baggrundsbelyst, de ser især effektivt ud og delvis udskiftning af desktop lampen.

7 på skrivebordet

Det forstyrrer ikke luftfugteren og på skrivebordet, især hvis du bruger meget tid efter det. Det vigtigste er ikke at lede en vådstråle direkte til computeren, ellers kan den mislykkes.

For skrivebordet er det bedst ...

For skrivebordet er den kompakte størrelse bedst egnet til det, så det ikke tager mange nyttige steder på bordpladen.

8 på vindueskarmen

Luftfugteren kan placeres på vindueskarmen. Det er vigtigt, at der er en stikkontakt.

Hvis vindueskarmen koster et værelse og ...

Hvis der er indendørs planter på vindueskarmen, vil fugtigheden være nyttig for dem - på grund af nærhed til batteriet, det kan ikke være nok.

9 på tumbleren

Denne placering er praktisk til ...

En sådan placering er praktisk, fordi enheden ikke vil blande sig på gulvet, og ledningen vil skjule sengebordet. Det er vigtigt at styre strømmen i modsat retning fra tv'et.

  • Hvorfor har du brug for en luftfugter i lejligheden: 6 grunde til at købe

10 på vognen

Vognen på hjulene er bekvemt at flytte fra et rum til et andet, om nødvendigt.

Også på vognen sammen med forsiden ...

Også på vognen sammen med enheden kan du placere indendørs blomster, der elsker det våde klima.

11 på hylden

Luftfugteren kan sættes på den åbne hylde på væggen eller hylderne. Så han vil ikke tage meget plads, det vigtigste er, at stikkontakten ligger i nærheden.

Hvis luftfugteren er placeret

Hvis luftfugteren er placeret i børnehaven, skal du vælge de øvre hylder, så barnet ikke kan skade og vælte enheden.

12 på piano.

Overfladen af ​​klaveret bør heller ikke være tom.

For klaver, den våde og ...

Våd luft er nyttig til klaver - så placeret inde i den mekaniske del vil ikke fjerne, og værktøjet vil beholde en ren lyd længere.

13 på bordpladen

Luftfugteren kan placeres i køkkenet. Sæt det på bordpladen til det frie sted, det er bedre at vælge kompakte muligheder for ikke at tage meget nyttigt rum.

I nogle befugtere kan du & ...

Nogle befugtere kan tilføje aromamasla. Således vil luften blive fyldt med en behagelig lugt, som især er vigtig for køkkenet, hvor de ofte forbereder og forbliver ikke altid en behagelig duft af mad.

Læs mere