Snehvidt køkken svarende til en stue

Anonim

Før designeren var der en udfordring at gøre en jævn overgang fra stuen i køkkenet, hvilket skulle synes at fortsætte stuerne. Hvis du vælger en udendørs dækning, besluttede forfatteren af ​​projektet at bruge parketkortet, det samme som i den tilstødende stue for visuelt at skelne disse zoner.

Snehvidt køkken svarende til en stue 9933_1

Snehvidt køkken svarende til en stue

Det indre af dette køkken er bygget på nuancer og nuancer af hvid og grå. Let glossy facades headset ser ud til at være opløst i rummet. Og selv blanderen på vasken er ikke krom, men hvid. Designet kan dog ikke kaldes kedeligt. Væggen dækket med flise under stenen, giver køkkenet raffinement og charme. Og jo mere peering, jo mere du bemærker interessante detaljer - et tyndt manuelt broderi på et forseglingsgardin, en spejllampe, et andet tidsskrift spisebord. Indfangning af loftet. Køkkenet modstår i en minimalistisk nøgle, og det ville være logisk at gøre det glat. Men i midten af ​​rummet passerer en betonstråle, som er afhængig af pladen overlapning, som måtte komplicere designet. Resultatet var et elegant design, hvor LED-lamper er bygget.

Snehvidt køkken svarende til en stue 9933_3
Snehvidt køkken svarende til en stue 9933_4

Snehvidt køkken svarende til en stue 9933_5

Snehvidt køkken svarende til en stue 9933_6

Arkitekt Julia Mironova:

Arkitekt Julia Mironova:

Diskuterer projektet med kunden, besluttede vi at skjule køkkenets funktionelle formål. Ejeren af ​​lejligheden elsker at forberede komplekse, sofistikerede retter, men foretrækker ikke at røre arbejdsområdet redskaber. Det var nødvendigt at gøre, at den tilstødende stue glat strømmer ind i køkkenet, hvilket skulle have set ud som en stue. Derfor er næsten alle husholdningsapparater skjult bag facaderens headset. Kun ovn og mikrobølgeovn tilbage i syne. Vi forladte de hængslede kabinetter, og i stedet for at lave et velkendt køkkenforklæde blev en af ​​væggene til loftet testet med et gateriet under marmor. Dekorative elementer - plakater indenfor - langt fra køkkenemmerne. Faktisk er der kun to emner, hvis ejendele ikke er i tvivl - - retro stil og keramisk kogepanel.

Redaktørerne advarer om, at koordineringen af ​​den udførte omorganisering og ombygning i overensstemmelse med boligkoden i Den Russiske Føderation er påkrævet.

Snehvidt køkken svarende til en stue 9933_8

Arkitekt: Julia Mironova

Se overpower.

Læs mere