Nkasi obi n'afọ niile: họrọ ọnụ ụzọ ga-acha

Anonim

Abamuru nke inweta ebe a na-adọba ọkụ na oge mgbụsị akwụkwọ, mgbe ị ga-echekwa ụgbọ ala na-efe efe na-efe efe na-efe efe na "ndọrọ n'agha", mgbe ahụ ị ga-eji oyi na-ata ahụhụ Mmalite nke injin ahụ, mgbe ọzọ gbanwere oge nke rusty na ntụgharị uche site na nkọwapụta ụlọ. Ọ bụ ezie na echekwara na ebe ndọba ahụ na-ekpo ọkụ "ígwé ịnyịnya" dị njikere ịga n'okporo ụzọ n'oge ọ bụla.

Nkasi obi n'afọ niile: họrọ ọnụ ụzọ ga-acha 10367_1

Mepụta ọnọdụ nchekwa kachasị mma maka ụgbọ ala ahụ ga-enyere aka nwụnye ọnụ ụzọ "ates" na-egosi arụmọrụ ike ike.

Nkasi obi n'afọ niile: họrọ ọnụ ụzọ ga-acha 10367_2

Ihe nzuzo nke nchekwa nke okpomọkụ site na ndị otu ụlọ ọrụ "Alutech" bụ ijikọta ihe dị iche iche:

Na-abawanye ọkpụrụkpụ nke Sanwichi

Were ya na ọ bụghị n'ọnụ ụzọ ámá, a na-ewu ewu mgbidi ya na ebe a na-adọba ụgbọala. 60 cm oké. Siri ike. Ndị yiri nke ahụ na arụmọrụ ike nwere ọnụ ụzọ ámá "Alutek" site na sandwichi na ogwe osisi nke 45 mm. Nke a bụ otu n'ime ogwe osisi ndị dị egwu na nke ndị European ahịa - ọnụ ọgụgụ nke nguzobe nke ụgbọ elu nke ha bụ 1.0 m2 * Celsius C / W.

Na mgbakwunye, n'ihi mmụba nke mkpuchi nke kwaaji, ọnụ ụzọ ámá altutkh na-enwe ike iguzogide ikuku na-eme ka ọ dị ruo 120 km / h, nke bụ uru dị mkpa n'oge afọ.

Nkasi obi n'afọ niile: họrọ ọnụ ụzọ ga-acha 10367_3

Akara nke ntu oyi na-eguzogide mmiri

Yabụ na ọ bara uru na-adịghị na-agbanye site na nkwonkwo n'etiti ogwe, a na-eji akara EPDM kaa EPDM. Ihe a anaghị anabata mmiri, dị iche site na nsachapụ ma nwee ike ịnọgide na-edebe ihe ọ bụla ma ọ bụrụ na ekpughere ìhè anyanwụ, ọdịda na obere okpomọkụ.

A na-eme akụkụ na elu "Alestutech" ọnụ ụzọ abụọ dị okpukpu abụọ, n'ihi nke otu ikuku ikuku ọzọ na-etolite na akụrụngwa mkpuchi ikuku nke ụlọ ọrụ na-aba ụba. N'otu oge ahụ, a na-ejikarị kwaaji na-agagharị na akàrà na-agbanwe ngwa ngwa ngwa - nke a bụ ihe nzuzo ọzọ na nchekwa ọkụ.

Nkasi obi n'afọ niile: họrọ ọnụ ụzọ ga-acha 10367_4

Ezochi nduzi

Nicknapper na akuku nkuku nke "Alutech" A na-etinye ọnụ ụzọ ámá n'azụ ọnụ ụzọ n'ime ụlọ, na ya mere, ejila ikuku oyi. Ihe ngwọta a na - enye gị ohere ịgbanwe mgbanwe ọkụ n'etiti ụlọ na gburugburu ebe obibi, na - abawanye akụrụngwa ikuku nke ọnụ ụzọ ámá.

Na mkpokọta, wụnye ọnụ ụzọ na-adọba ụgbọala "Aleturech", ndị nwe ha na-enweta ihe ndị na-eme ka usoro dị iche iche na-akwụ ụgwọ, n'ihi na ha na-akwado ya na kefriza na nchara. Na mgbakwunye, n'ihi mmụba ọkụ ahụ, ọnụ ụzọ sitere na onye nrụpụta ahụ nwere ahụmahụ na-enye gị ohere ịchekwa nchikota ọnụ na kpo oku nke ebe a na-adọba ụgbọala n'oge oge oyi. Ọnụ ụzọ "Aletuech" - nhọrọ nke ndị ọbịa dị irè.

Iji nweta ozi ndị ọzọ gbasara ọnụ ụzọ "Alugech", kpọtụrụ onye nnọchi anya kacha nso nke ụlọ ọrụ dị na mpaghara ya.

Nkasi obi n'afọ niile: họrọ ọnụ ụzọ ga-acha 10367_5

GỤKWUO