Hosdoderevo maka ụlọ obodo: uru nke ihe ahụ

Anonim

Mgbe okpomoku gwọchara, osisi na-abawanye na mmetụta ndị dị na mpụga ma na-ejere ya ogologo. Àgwà ndị a bara uru karịsịa mgbe ha na-eji ihe ahụ na-anọghị n'ụlọ.

Hosdoderevo maka ụlọ obodo: uru nke ihe ahụ 10540_1

Hosdoderevo maka okporo ụzọ

Photo: alyagood.

Hosdoderevo maka okporo ụzọ

Photo: alyagood.

Uru bara uru

Ọ bụrụ na ị tụnyere osisi na-agwọ ọrịa na-emekarị, mgbe ahụ, nke ikpeazụ na-enweta obere mmiri. Ya mere, ngwaahịa emere site na ụdị ihe a anaghị emebi. N'ihi mbelata nke mmiri n'ime ha ruo 4-6%, ha na-abawanye nkwụsi ike nke geometric na ha. Mgbidi mgbidi, bọọdụ ala, ọnụ ụzọ na windo, ngwa ahịa ndị ọzọ anaghị anabata mgbanwe na iru mmiri na okpomoku site na nkụ site na osisi site na osisi ndị nkịtị. Igbe ọkpụrụkpụ dakọtara kpọmkwem n'osisi ụzọ, na windo na-enweghị mgbalị dị ukwuu na afọ niile.

Hosdoderevo maka okporo ụzọ

Photo: themory.

Hosdoderevo maka okporo ụzọ

Photo: alyagood.

Na mgbakwunye, oke igwe ọkụ na-eme osisi siri ike. Agbanyeghị, n'otu oge ahụ, ọ na-efunahụ ike iji kwụsị ịgbasa. Microorganisms dị iche iche (usoro, ebu) anaghị ahụ olu zuru oke nke nri achọrọ maka nduzi, nke na-emebi osisi. Ya mere, digiri-ndu nke thermoderev dị ugboro iri karịa ka ọ dị na mbụ. Ngwaahịa sitere na "esiri ike" ga-arụ ọrụ ogologo oge na-enweghị iji ọdịnala. Kpe ikpe onwe gị ikpe, na ala maka oke ala, nke dị n'okpuru ebe siri ike nke elu ma gbochie nnukwu ọrụ, ozi ọma ahụ ruru iri abụọ afọ abụọ!

Hosdoderevo maka okporo ụzọ

Foto: "" AKA NARCTEt "

Hosdoderevo maka okporo ụzọ

Photo: alyagood.

Oke osisi nke ụlọ obodo na ụlọ ọrụ akụ na ụba na-edobe anya na mkpughe. N'ihi nke a, na-eme nke mpụga na-agbanwekarị nha, ha na-amalite inye ihe, a na-amalite, ọ ga-eme ya, ị ga-achọ nnukwu. Bookroced na-erite uru site na geometry mgbe niile, na ngwụcha ihe dị iche iche, a ga-akwụsi ike karịa.

Hosdoderevo maka okporo ụzọ

Photo: themory.

Ihe enyemaka ma ọ bụ nke dị larịị na-agwọta ọkụ na-eme nyocha na asọmpi kwesịrị asọmpi na polymeric na osisi mejupụtara. A na-eji ha na mbara ihu, ebe mbara igwe, maka nhazi nke egwu egwu, owuwu nke àkwà dị nso na mmiri. Maka nke a were karie bọọdụ iji ọkpụrụkpụ nke 22 ruo 38 mm. Na mgbakwunye, a na-eme nke ogige ụlọ ọrụ nke thermoderev. Ndị a bụ ihe ndị a na-ejikọ osisi site na tebụl osisi, nke edobere na plastic. Ọ na-ewepụta ihe maka ịnyapụta ihe dị na mpụga ahụ, a na-ese achịcha na ubi ahụ adịghị mkpa ịmara na nkà. Iji mee nke a, enwere ngwaọrụ zuru oke ejiri rụọ ọrụ na osisi nkịtị.

Ngwongwo mara mma

Hosdoderevo maka okporo ụzọ

Photo: alyagood.

Mmụba na-abawanye mgbanwe ọ bụghị naanị na osisi dị mma. A na-eji agba na-agbanwe agbanwe ma gbaa ọchịchịrị. Thermoclane, thermonic, thermobuch na - enweta ọmarịcha aja aja, ọchịchịrị gbara ọchịchịrị ndo. Ọ bụrụ na ọ mara mma na ọbụnadị mba ahụ na-adịbu ọnụ ọgụgụ dị iche iche na-adị na ofesi. Teknụzụ ọgbara ọhụrụ na-enye gị ohere ịnweta agba na ndo ịchọrọ. N'ihi na achọrọ ụdị nhazi nhazi pụrụ iche.

Hosdoderevo maka okporo ụzọ

Photo: themory.

N'agbanyeghị Njirimara ndị ahụ dị mma, ndị na-emepụta dụọ ya ka hazie ya, bọta, tinye lacquer ma ọ bụ agba, nke gụnyere nchebe pụọ na radieshon ultraviolet. Ọ bụ ezie na enwere ike iji ya na ndọtị igwe na-enweghị ike. Mana dị njikere maka eziokwu na n'okwu a ya chocolate ndo na-acha odo odo ga-eji nwayọọ nwayọọ na-eji nwayọọ nwayọọ na-acha ntụ, site na njedebe nke Njirimara bara uru. Ọ ga - ekwe omume iweghachi agba mbụ ahụ site na iji ihe na - edozi ya na nhazi pụrụ iche, na naanị ihe nchebe ga - enyere aka ịchekwa ya.

GỤKWUO