Punk si Mozis n'ime ime ụlọ ịwụ

Anonim

Emere ikuku nke ebumpụta ụwa na-efu - ihe ngosi "- otu panel nwere onyonyo nke osisi, mgbidi mgbidi nwere ụdị ederede siri ike na tebụl osisi dị elu.

Punk si Mozis n'ime ime ụlọ ịwụ 11638_1

Punk si mosaic n'ime ime ụlọ ịsa ahụ

Photo: Alexander Kirpichev

The n'ọnụ ụzọ ụzọ n'ime ihe fọrọ nke nta square na okwu nke na-asa ahụ na-emi odude-abụghị ndị font arụnyere tinyere ọgwụgwụ mgbidi.

Ogo nke nkedo nkedo nke nkedo ahụ gafere ọkọlọtọ (1.7 × 0.8 m), ikuku na-emepụta ọmarịcha panel na onyinyo nke ọhịa, nke pere mpe (1 × 1 cm). Ọ na-ewe dum mgbidi n'elu font na ozugbo-adọta uche, akpụ ọnọdụ na "eke" image.

Punk si mosaic n'ime ime ụlọ ịsa ahụ

Foto: Alexander Kirpichev

Panel na-egosi site na foto achọtara na Internetntanetị. The nnukwu efere nke washbasin arụnyere na a osisi substole, nke na-adabere ná a aluworo bed oge ochie My akwa akwa igwe - pụrụ iche na nnọọ mara olu okwu.

The washbasin mpaghara bụ n'akụkụ aka kabinet na úkwù maka ngwa. Kama nke ahụ - ụlọ mposi nke ụlọ mposi na okporo igwe na-agba ọkụ.

Access ka nkwukọrịta na ji esi mmiri ọkụ nke accumulative ụdị enye nwogharia tile nke onu.

All ọchịchọ nke ndị ahịa maka imewe nke-asa ahụ na-emejuputa atumatu: na onye nnabata rọrọ nke a saa mbara font, a nnukwu mirror na a osisi substole n'okpuru washbasin. Achọghị m ime ka dissonance n'ime a ọnọdụ na-akwalite ntụrụndụ, otú ahụ ka saa igwe e debere na a iche iche shopping ụlọ. Imewe nke ọzọ nke ogige bụ a Nchikota nke ìhè classic motifs, ihe nke Art Deco na oge a na ecosil, bụ nke na-ahụkarị na-asa: cranes na ịsa, sconce na uzo iko efere, esorowo silhouette n'okpuru tabletop akpata mkpakọrịta na na interiors nke mmalite nke narị afọ gara aga, Filöncated ụzọ na a thinly gburu panel si a Mozis - na a classic isiokwu.

Elena Tsyubarnak

Onye ode akwukwo a

Ime atụmatụ ala

Punk si mosaic n'ime ime ụlọ ịsa ahụ

1. Na-asacha; 2. Bath; 3. mposi.

Ihe na akụrụngwa

Walls: Shakhinskaya tile poselin taịl nile, seramiiki tile Kerama Marazzi, Mozis (ka iji, Design Studio Mozis Viva-Mosaica)

Plumbing: Bath Roca

GỤKWUO