Ihe ndozi nke floral

Anonim

Taa, ọ bụ mmadụ ole na ole na-achọ tebụl ndị nwere ifuru, n'ihi na bouquet na vise na-egbochi ndị na-etinye ihe na-egbochi ọtụtụ n'ime anyị. Anyị na-akpọ gị òkù ka ị mata nhọrọ ọzọ.

Ihe ndozi nke floral 11865_1

Ihe ndozi nke floral

Foto: Echiche nke ụlọ gị

Enwere ọdịnala na iwu maka ije ozi na ezumike. Kedu ngwa dị mkpa maka nri ehihie ma ọ bụ nri abalị? Kedu ihe bụ njiri mara oriri? Etu esi jezue tebụl maka nri abalị nke ihunanya abụọ? Agbanyeghị, taa, anyị agaghị ebi na nsogbu ndị a - isi okwu nke isiokwu ahụ ga-abụ okooko osisi. Ha nwere ike ijikọ ime ụlọ na ihe ndozi nke tebụl ememe.

N'ezie, ịnwere ike dozie nri dị iche iche, nke ha na-arụ ọrụ dị ka mma. E kwuwerị, anyị na-enwekarị ọmarịcha, anyị dị mfe ma dịkwa mma karịa. Mana na mmetụ nke mbụ iji chọọ salads mara mma, mara mma nke ezumike ahụ nwere ike ịda. Ọ ka mma ịtụle tebụl na ifuru na ihe ndị ọzọ dị mma, a na-enyekwa efere ndị ahụ.

Iji ihe eji eme ihe ike ga - enyere aka itughari na ulo ndi ama ama nke oke anya na oke udu mmiri. Ime anwansi "na ụkwụ na-eli ozu" ga-emepụta ikuku nke akụkọ ifo na ezumike ụmụaka, na jọgburu onwe ya na karama mmanya n'ụzọ zuru oke.

Enwere ike iji aka ha mee ihe ndozi yiri ya, site na iji ndụmọdụ nke Florist.

Ọzọkwa, n'adịghị ka nri ndị na-eme ememme, ifuru ifuru ya na chrysanthemums ga-enwe obi ụtọ ndị nwe ya ruo ọtụtụ izu, n'ihi na ị nwere ike ịchọpụta, osisi ndị a bụ ụdị "na-egwu egwu".

Ya mere, lee ifuru ifuru a site na uzo ohuru na adighizi anya leghara anya!

1 osisi na ihe

White-isi chrysanthemums, hydrangea, eucalgon, puttosrorum, iko witer, floristic, ihe nkiri plastik, nke osisi na-acha uhie uhie na spaink.

Oganiru

Ghichaa iko wicker na ketulte nke ihe nkiri iji zere ịgbapụ ma mebie ihe eji achọ mma. Anyị na-etinye ha na ha nha ma sie ike iberibe ụfụfụ floristic. Na-egosipụta okooko osisi na ụfụfụ, na-amalite na nnukwu ifuru ma na-eme ka ha pere mpe na elu iji mepụta mkpokọta Volumetric. Mgbe ahụ icho mma apụl ọhụrụ na skewen na kitpicks.

Ihe ndozi nke floral 11865_3
Ihe ndozi nke floral 11865_4

Ihe ndozi nke floral 11865_5

Ihe ndozi nke floral 11865_6

2 osisi na ihe

Otu mkpụrụ osisi Dutch, obere apụl apụl na lichen, ụfụfụ na-acha uhie uhie, osisi floristic, ite dị obosara.

Oganiru

A na-ebute ụfụfụ nke ifuru na-etinye na mbara igwe dị larịị. Site na dayameta ya, anyị na-egosipụta apụl na ahịrị abụọ na skewen skewen. Ihe mejupụtara nke mejupụtara jupụtara na chrysanthemums, na-anwa iguzogide ha na agba agba, nke kwekọrọ na ite. Anyị na-eji ngalaba apụl kpọrọ nkụ chọọ mma mejupụtara ihe mejupụtara ya na lichen.

Ihe ndozi nke floral

3 osisi na ihe

Plaggbọ mmiri plastic, akwụkwọ nri nke mkpụrụ osisi ọla ọcha, ụgbụgbọ, rowan chrysanthemums, rowan, ụfụfụ, gluu florn, osisi osisi.

Oganiru

Akụwa gluu akwụkwọ akpọnwụ na Roman na iji Gloral Glus. Emechara pirridge dina ihe nkiri ahụ (maka njigide), anyị na-etinye ụfụfụ floristic. M na-egosipụta ifuru site na ịgbakwunye rowan na obere apụl na komputa.

Ihe ndozi nke floral 11865_8
Ihe ndozi nke floral 11865_9
Ihe ndozi nke floral 11865_10

Ihe ndozi nke floral 11865_11

Ihe ndozi nke floral 11865_12

Ihe ndozi nke floral 11865_13

Enwere ike iji ụdị dị iche iche chrysanthemums dị iche iche na palette na-acha odo odo na-eme ka ihe dị iche iche na ọnọdụ nke ihe mejupụtara.

4 osisi na ihe

Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na)

Oganiru

You nwere ike ịzụta cones dị njikere site na Sizal ma ọ bụ Scot-lele onwe ya Scotch na waya. A na-eji waya na-eme nke ọma.

Anyị na-etinye sịlịl cones na-egbutu ya na oke ụfụfụ na mmiri na-acha uhie uhie na fim jupụtara. Anyị setịpụrụ ifuru na alaka tomato. M na-egosipụta ihe mejupụtara na etiti tebụl ememe, na-ejikọ akụkụ ọ bụla nke alaka ọka na waya, jiri eriri imi chọọ.

Ihe ndozi nke floral 11865_14
Ihe ndozi nke floral 11865_15

Ihe ndozi nke floral 11865_16

Ihe ndozi nke floral 11865_17

5 osisi na ihe

Mpempe akwụkwọ mmanya na-acha uhie uhie, akwụkwọ Kraft, osisi na-acha uhie uhie, ahịhịa, plọg mmanya, akwụkwọ mgbụsị akwụkwọ na nnukwu chrysanthemums nke ọtụtụ iche.

Oganiru

Mpempe akwụkwọ mara mma nke peeled na-achọ kaboodu na-achọ kraft na ụcha. Karama ọ bụla ga-aghọ ite maka ifuru. Anyị na-ewepụ site na azuokokoosisi chrysanthemum niile akwụkwọ ma chọọ mma nke osisi ma jiri mkpịsị akwụkwọ mmanya dị mkpa. M na-egosipụta karama na chrysanthemums na tebụl, na-ekekọta ha ka ha ghara igbochi ya na ndị ọbịa ikwurita okwu.

Ihe ndozi nke floral 11865_18
Ihe ndozi nke floral 11865_19

Ihe ndozi nke floral 11865_20

Ihe ndozi nke floral 11865_21

6 osisi na ihe

Lụ egwu AUMS na-eme, ihe nkiri, ụfụfụ na-acha uhie uhie, ahịhịa ọcha chrysanthemum, akwụkwọ nri, na-agba ala alaka.

Oganiru

Anyị na-etinye oke ụfụfụ nke ifuru na nkata wicker, na-echebe ha site na mmiri na fim. Site n'enyemaka nke waya, anyị na-anakọta ahịhịa ndị mara mma ma nwee ha gburugburu na nkata, n'etiti ya jupụta ifuru. Anyị na-eji alaka akọrọ mejupụta ihe mejupụtara ihe ndị a kpọrọ nkụ, anyị na-enweta mmetụta nke mmerụ ahụ na enyemaka nke ịgba akwụkwọ na-acha ọcha. M na-egosipụta ihe mejupụtara na enyo enyo na etiti tebụl. Anyị na kandụl na-emeju site na kandụl mara mma nke nwere ike iso n'onwe ha.

Ihe ndozi nke floral 11865_22
Ihe ndozi nke floral 11865_23
Ihe ndozi nke floral 11865_24

Ihe ndozi nke floral 11865_25

Ihe ndozi nke floral 11865_26

Ihe ndozi nke floral 11865_27

Akụrụngwa eji achọ mma na-abụkarị n'okpuru ụkwụ anyị - ha kwesịrị ịchọpụta ma tụfu. Site n'enyemaka nke ihe ndị dị mma site na karama efu, ị nwere ike ịme ite mara mma. Akwụkwọ ahịhịa kpọrọ nkụ ga-aghọ ọmarịcha ihe ndozi maka mgbụsị akwụkwọ mgbụsị akwụkwọ ga-mma ọ bụghị naanị n'ụlọ gị dum, kamakwa tebụl ememme. Akwụkwọ, ụdọ, ahịhịa, corks sitere na karama mmanya na ihe ndị yiri ya tụgharịrị n'ime ihe ndozi, ma ọ bụrụ na i jiri ihe okike dị gị mma. Atụla egwu ịnwale. Ọ bụghị naanị ihe okike agaghị amasị onye edemede, kamakwa ndị enyi ya na ndị anyị hụrụ n'anya ga-enyocha ya. N'otu oge ahụ, echefula, chọọ ụlọ maka ezumike ahụ, nke bụ isi ihe na tebụl - ọ bụghị okooko osisi, na ndị ọbịa. Nke mbụ, ọ ga-adaba adaba, yabụ tinye ihe mejupụtara ya ka ha ghara ịkwụsịtụ ihu ndị mmadụ na-anọdụ n'akụkụ ibe ha. Na-enye mmasị na ihe ndị dị ala ma hapụ ebe maka ngwa ndị nwekwara ike ịbụ ihe ịchọ mma nke tebụl.

Pavel Gorbenko

Ore fulawa

GỤKWUO