4 Southro Amụle

Anonim

N'oge na-ekpo ọkụ, m chọrọ ịga n'ime ụlọ ahụ, ọkachasị ma ọ bụrụ na nke a bụ ụlọ. Mgbatị na mbara ala ahụ nwere ike ịbụ ihe ngwọta zuru oke maka nsogbu ahụ - na ọnọdụ ọjọọ, ọ ga-ewepụta ya na ikuku, mgbe ọ na-eme ka obi dị jụụ na ndị enyi gị ga-enwe ike ikpokọ ebe ahụ.

4 Southro Amụle 12254_1

N'oge na-ekpo ọkụ, m chọrọ ịga n'ime ụlọ ahụ, ọkachasị ma ọ bụrụ na nke a bụ ụlọ. Mgbatị na mbara ala ahụ nwere ike ịbụ ihe ngwọta zuru oke maka nsogbu ahụ - na ọnọdụ ọjọọ, ọ ga-ewepụta ya na ikuku, mgbe ọ na-eme ka obi dị jụụ na ndị enyi gị ga-enwe ike ikpokọ ebe ahụ.

Ebe mmezu

Dabere na ndị nwe ụlọ, a ga-enwerịrị ohere maka izu ike dị mma na ikuku dị mma. Echiche pụrụ iche iji tinye ala na ọla na-adịghị ahụ anya site na ụkpụrụ Igor Igor Malkov na mmekorita nke telivishọn "Fakenda". Thelọ ụgbọala na-adọkpụ onwe ya ghọrọ ndị otu Scandinavian dị nkọ na ụdị Fakhverk, na ókèala dị n'akụkụ ya bụ ihe mkpuchi dị mma maka nnata ndị ọbịa. Iji wulite mbara ala a, ụlọ ahụ zụlitere ịdị elu nke ihe mgbochi ahụ na 20 cm. Mgbe nke ahụ gasịrị, usoro owuwu nke owuwe ihe ọhụrụ sitere na plane osisi, nke e jizi ya site na nchịkọta nchebe. Na lags nke ala sitere na profaịlụ aluminom, ihe ncheta ahụ wara. From na oche bụ ihe enyemaka. Na mbara ala awụnyere ìhè mpịachi ụlọ na ikuku na-egbu mgbu. Kwadebere ma n'akụkụ ókèala ụlọ ọrụ ụlọ ọrụ mbụ. E kpuchie mgbanaka ochie ochie ahụ - ọ tụgharịrị tebụl, na bọọdụ ndị ahụ tinye bọọdụ - ma ọ ghọrọ bench. Ihe dị nso mebiri emebi mara mma: fern na Nyurian rutere.

4 Southro Amụle
otu
4 Southro Amụle
2.
4 Southro Amụle
3.

2. Site n'osisi ahu me ka aru di n'iru teta, n'ikpeazụ - nkebi na-esetị agba agba agba. Igwe na-akwado isi na-akwado ụdị isi. A nwalere ntọala ahụ na-acha aja aja nke agba ọchịchịrị na ụda olu. Maka ọkụ, obere akwa ụlọ na osisi kọfị ka ahọrọ n'ụdị oriọna okporo ụzọ.

4 Southro Amụle
ano
4 Southro Amụle
ise
4 Southro Amụle
6.

3-6. Iji mepụta ahịhịa "akwụkwọ ndụ akwụkwọ ndụ na-esi ísì ụtọ, bu ụzọ dozie nduku sitere na akwa eke (3), nke" na-egbu egbu ", ma ọ naghị adali mmiri n'ihi mmiri. Ngụkọta nke akpa mkpuchi 12 (4), nke a kụrụ (mkpụrụ obi, sage, thyme), Mindme), Mint, Mind) Mmiri moofist dị n'okpuru ka mmiri na-asọpụta na ha mgbe ha na-agba ahịrị dị elu. Kashpo gbadara na mgbidi nke mbara ala ahụ na mbọ, ọ nweghị ihe ngosi pụrụ iche achọrọ (6).

  • Tupu na mgbe: 5 Ihe atụ nke otú Varedes, Uwa na Patio gbanwee

Valueskpụrụ Ebighị Ebi

Ndị agha ụlọ nke obere ụlọ, nke wuru nna nna ha ihe karịrị ọkara narị afọ gara aga, bụ nnukwu ndị na-azụ ndị omenala Russia mbụ ahụ. Maka ha bụ ebe ị ga - ezukọ nnukwu ezinụlọ maka nri ehihie maka nri ehihie, echela banyere oge ma nwee mkparịta ụka nwayọ. Architects Maxim Ananya, yana Telenda Teleprogram Ndị otu, tụgharịrị ụbọchị akwụ ha na ụlọ ugbu a site na enyemaka nke teknụzụ na ihe ọhụụ. A na-agwa ndị ahụ na Terracopanels na taịlịntakịrị na-ata ata n'okpuru brik, na maka oge ọkọchị, o kpebiri itinye oke ala na ya. Ntọala ahụ n'ihi ịdị nso nke ọdọ mmiri ahụ mere na ikpo. N'elu ala tọgbọala terace nke ndo chocolate, ụlọ ahụ bụkwa polycarbonate polycarbonate nke skips ìhè. Ihe ndozi Ìhè nke kpochapụwo n'ụdị ogidi na paịlị site na ụma polyurtethane ụfụfụ, nke a na-emeso ya na agba ọcha iji chebe ụzarị ụzarị ultraviolet. Obere ikpo okwu n'ọnụ ụzọ e dere na Slabs. Light Terrace terfor weghara Sconium ma kwụsịtụrụ na Circut oriọna.

4 Southro Amụle
7.
4 Southro Amụle
asato
4 Southro Amụle
toolu

7-10. Na mbara ala ahụ, a na-etinye arịa ụlọ nke na-acha ọcha ụcha ọcha: nnukwu ụlọ ahịa, nnukwu tebụl na ntụsara ahụ dị mma. Ìhè yiri nke flax sitere na flax, tablecloth na ohiri isiri ohi osisi na-achọ mma. Indopration a na-atụtụrụ monophronic nke na o siiri ya tufuo.

4 Southro Amụle
10
4 Southro Amụle
iri na otu
4 Southro Amụle
12
4 Southro Amụle
13
4 Southro Amụle
iri na ano
4 Southro Amụle
iri na ise

12-15. Iji mee ka osisi kandụl ahụ, a na-anakọta igbe nke igbe (12) site na akụkọ osisi, nke yiri obere uwe mwụda - ma nweta ya n'okpuru Landerr. E ji ahịhịa na-eteta ahịhịa dị (13) wee kpọkọta ya ka cube guzobere. Igbe kpuchie ihe mkpuchi ahụ, yana cube - agba ojii maka ọla (14). E mesịa na etiti etinyere iko (15), na-etinye cube ahụ na ebe a na-etinye madụ ahụ

Lee anya "na-ele anya"

Old Apple orchard na ụlọ ahịa a na-echekwa ụlọ n'oge ọkọchị a na-echekwa onye na-eto eto ya na ndị niile nọ n'ezinụlọ ya. Ahọrọla osisi ọ bụla, kụnyere ya ozugbo a mụrụ nwa oge, yana isonye n'otu n'ime ha ga-abụ nnukwu mfu. Assette na nkata ahụ na-abụkarị ọrụ na-eme ihe, nke ụmụaka na ndị okenye na-esonye. Natalia Kulinichenko-Bova na ndị ọrụ nke usoro mmemme TV "Fazenda" mere ihe na-agaghị ekwe omume - ma n'otu oge ahụ ọ na-ata ahụhụ. A na-etinye etiti ndọtị ọhụrụ na ntọala sitere na mgbochi ihe. Racks ndị dị n'elu sonyeere iche iche site na mmanya dị ka iji mee otu ụlọ, ma ugbu a snow agaghị agbakọ na ya n'oge oyi, na ọkọchị - apụl. Ibé akwụkwọ na-acha akwụkwọ ndụ kpuchie elu ụlọ ahụ, nke na-agbanwe agbanwe karịa taịlị, na-akpọka mkpọtụ nke mmiri ozuzo ma ghara imebi ya mgbe ị na-etinye ya mgbe ị na-ebugharị.

4 Southro Amụle
iri na isii
4 Southro Amụle
17.
4 Southro Amụle
iri na asato

16. Ogige "ahụ na-ahụ anya n'ihi eziokwu ahụ bụ na" ihe a na-adịghị ahụ anya na-eme na fala na plastik ụlọ acrylic, ma ugbu a ọ na-egosipụta osisi apụl niile. 17. E dekọrọ akụkụ nke ndọtị bipụtara mini-kingonette, (nke zoro ezo n'azụ uwe mkpuchi nkịtị), ebe a na-eri nri na obere mpaghara, na mpaghara a na-emeghe Ọkụ ísì ụtọ, tebụl dị ụtọ na tebụl nke Rattan. Maka nchedo site na ikuku na mmiri ozuzo, akwa mkpuchi transpent si PVC akwa, na ha ji aka ya na-ese ihe silhouettes nke alaka. Site na ihu igwe dị mma, a ga-agbagharị akwa mkpuchi n'ime mpịakọta.

4 Southro Amụle
iri ito n'afọ iri na iteghete
4 Southro Amụle
iri abuo
4 Southro Amụle
21.
4 Southro Amụle
22.
4 Southro Amụle
23.

20-23. Maka nrụpụta nke oriọna na-eji na-ekpochapụ osisi ubi. Ha na-anyụ na nnukwu Ìgwè, wee banye na oghere a na-agbanye na etiti a na-etinye ọla, na waya na a waya (20). Enyere ụdị nke anụ ahụ anụ ahụ site na enyemaka nke oghere (21). Ejiri ntuziaka waya na fent plastik plastik na-eji maka imepụta nke plastik, nke a na-ebipụ ibe ya ma chekwaa ha site na (22). Igwe ahụ na-etinye akwa (23) ma yiwe oriọna.

Kwekọrọ n'ihe niile

Ndị dike nke otu ihe nkiri TV "Fabend" zutere na China, na-emekwa ka alụọla di na nwunye na-eme ememme. Oke nke Anastasia novov tụrụ aro ka ịkwado mbara buru ibu na ụdị ụdị ejiji China kachasị amasị gị maka inweta ndị ọbịa ma banye na oghere dị n'etiti ụlọ na oghere. Ihe owuwu nke owuwu a na-ewulite na ntọala ntọala, ala na ụlọ a na-achọ ihe ịchọ mma na osisi antiseptik osisi. Edere ihe niile na-acha uhie uhie na nke ojii, na-anọchi anya yin na yang - ụmụ nwanyị na nwoke na mmalite, n'otu n'otu. Ebe a na-eme osisi n'ụdị pọdium (ọkwa elu ala ahụ) bụ ọdịnala maka China, ma ekpebie ya ịjụ site na-pagoda na-achasi ike - Pagoda na-agbagharị - ọ dabara na owuwu ahụ. Veramic vares, oriọna na kandụl ahọrọla ịchọ mma terace ahụ. Na shelves ahụ tinye ọnụ ọgụgụ nke dragons na chi nwanyị China nke obi ụtọ Hai. A na-eji ogwe osisi a jiri mgbidi ahụ chọọ mgbidi ahụ site na Geliconia na Bromelia. KBAMBUCHU NIILE NIILE NA-EGO NA-EKWU EGO NA-EKWU NA-EKWU NA-EKWU NA-EKWU NA-EKWU.

4 Southro Amụle
24.
4 Southro Amụle
25.
4 Southro Amụle
26.

24-26. A na-etinye mpaghara mbara ala abụọ ahụ. Na akụkụ dị anya nke mpaghara Podium abanyela na tebụl iri nri nwere oche na oche nwere ohiri isi ọtụtụ. N'otu aka, a na-etinye mpaghara mgbatị nke ndọtị ahụ n'otu aka, tebụl na oche sitere na kaadiboodu (ọ bụla onye mmebe ya bụ Warspenik Zhaaran).

4 Southro Amụle
.
4 Southro Amụle
28.
4 Southro Amụle
29.

27, Obere Langens na ihe otiti na ụdị Chinese ahọrọla ka ịpụta teres ahụ. Mbata na-etinye akwa na aghụghọ.

4 Southro Amụle
iri ato
4 Southro Amụle
31.
4 Southro Amụle
32.

29-32. Emere ihe omume na kaadiboodu nke kaadiboodu emere tupu oge a, jiri ihe nnabata ha. Cardboard na nke a hotara nke kacha adịgide adịgide - nke sitere na akwa ise (29). Ihe mejupụtara ya dị ka nkọwa nke onye mmebe (30, 31), ma nata ihe dị njikere. A na-eji agba ahụ dị n'ụdị ụlọ a ka mma itinye na tassel, mana spraple Aerosol site na conter (32). Ebe ọ bụ na kaadiboodu na-atụ egwu mmiri, a na-eji varnish kpuchie elu.

  • Họrọ ákwà mgbochi maka veranda na mbara ala na ihe, ụcha na ụdị

GỤKWUO