Party Tii na Veranda

Anonim

Mechaa ma chepụta Venda na ụlọ obodo. Onye mmebe ahụ tụrụ aro ka a na-a glazinglọ mepere emepe ma tụgharịa ya ebe ezumike ezinụlọ.

Party Tii na Veranda 12760_1

Ọ na - emekarị adịghị ike ahụ nwa oge ahụ, anyị agaghị ewepụ afọ. O mere na owuwe ụlọ ahụ agwụla, ma fọdụkwara Veanda mgbe e mesịrị, na-atụ anya imeju nsogbu ahụ n'oge. Iji kpuchido osisi ahụ na mmiri ozuzo na snow, na-agbachitere polyethylene na ... ruo oge ụfọdụ ha chefuru. N'ezie echetara ndị otu okike nke Fabend mmemme ileta ha.

Party Tii na Veranda

Ghara Grapa na-acha n'èzí ma tụgharịa ya maka ezumike ezinụlọ na-atụ aro maka mmebe Polina smirnov. A na-eji Veranda nwere obi ụtọ site na ala ruo na uko ụlọ, mana ejiri ya sie ike ma na-adịgide adịgide ma na-adịgide adịgide na akụkụ ala, na nke ukwuu. N'ihi nke a, ohere Vernanda emepere emepe dịka ọ bụrụ na ọ bụrụ na ọ na-asọpụta n'ogige bara ụba. Nkpughe, okpomoku okpomoku, ahihia a na-ese ihe na agba abuo: ocha na aja aja. Nke a bụ ngwakọta dị iche - siri ike ma n'otu oge ahụ, na-eje ozi dị ka ihe dị mma maka agwaetiti dị mma. A na-eji akwa mkpuchi abụọ dị mma na windo abụọ - site na nke dị larịị ọcha, na flan-flax, na coral onu. Green na coral ugboro ugboro na Sofa, ohiri isi. Iguzo na Veranda SOFA na bandquet nwere etiti ejiri akwa plywood. Ha tọgbọ ohiri isi, kpuchie a na-eji akwa ifuru dị nnukwu.

Party Tii na Veranda

Party Tii na Veranda

Party Tii na Veranda

Party Tii na Veranda

Emepụtara Veranta a nke ọma na ebumnuche nke "ịhapụ" ịma mma nke ubi n'ụlọ, mepụta mmetụta nke ọdịdị ahụ. Gbanwee iji mata na onye ode akwukwo nke oru a abanyela nke oma. A na-enweta nsonaazụ ahụ ọ bụghị naanị n'ihi nnukwu mpaghara glazing, kamakwa site na enyemaka nke usoro ịchọ mma nke ọma. Na mgbakwunye na studity na-egbuke egbuke, nkọwa mbụ na nke a na-agaghị echefu echefu - ihu abụọ nke onye edemede maka ákwà mgbochi. N'elu tebụl, otu ezinụlọ buru ibu, na-agbaso chandelier mara mma, nke okooko osisi jidere. Ọ yiri bouquet n'oge okpomọkụ. Maka ọrụ nrụpụta ya, ejiri ahịhịa dị mma mee ihe. Ha na-emegharị na nsọtụ oriọna na-etolite wreath wreath. Ọ dị mkpa na maka ihe ịchọ mma ịhọrọ okooko osisi, ha na-ele anya dị nnọọ iche.

GỤKWUO