Porch: Akụkụ nke atụmatụ (Nọmba ụlọ ya 4-2006)

Anonim

Porch: Akụkụ nke atụmatụ (Nọmba ụlọ ya 4-2006) 13493_1

Porch: Akụkụ nke atụmatụ (Nọmba ụlọ ya 4-2006)

Porch: Akụkụ nke atụmatụ (Nọmba ụlọ ya 4-2006)
Ngwaọrụ ejiji na okpuru ulo na-eme ka ihe dị elu

1. O doro anya na bọọdụ

2. Detuo ihe eji eme ihe

3, 5.fand na-egbochi

4. Hydroesolation

Porch: Akụkụ nke atụmatụ (Nọmba ụlọ ya 4-2006)
Ngwaọrụ Cuenden:

1. Ebe a na-egwu egwu egwu

2. Ego

3. reredred maka mmiri mmiri

4

5. Hydroesolation

6. Nkwado ikpo okwu

Porch: Akụkụ nke atụmatụ (Nọmba ụlọ ya 4-2006)
Ngwaọrụ nke steepụ ndenye site na ihe eji arụ ọrụ nke igwe kwụ ọtọ:

1. Go Stource

2.plita-porth

3. krachtein si akuku

4. Nchịkọta

Ihe owuwu ụzọ mbata bụ ihu ụlọ. Ọ nwere ike ịbụ enyi ma ọ bụ nwee obi ọjọọ, obi ụtọ ma ọ bụ nke ọchịchịrị - ọ dabere na otu esi eme ya.

Ihe owuwu ụzọ mbata ahụ bụ mpaghara mepere emepe na usoro, ọnụ ọgụgụ nke na-adabere na elu isi ụlọ ahụ.

Ebe a na-egwuri egwu n'ihu ọnụ ụzọ (n'ọnọdụ nke anyị, a na-akpọlite ​​ya 60cm, ọ bụrụ na a na-eme ya dị elu) ga-adị n'okpuru ala nke ala na-aga n'ihu ( 20mm na 1m ogologo) maka igbapu mmiri. Ihe ndị ahụ na-arụ ọrụ dị ka ihe nchebe ọzọ nke ụlọ elu mbụ site na mmiri na unyi.

Ogo nke ikpo okwu kpebisiri ike na ndabere nke odimma na ịma mma. Dịka iwu, a na-eme ya otu ugboro na ọkara, mana enwerekwa nnukwu na mpaghara owuwu, nke jikọta ọnụ ụzọ mbata na teres. Ebe a na-egwuri egwu nwere ike ịnwe akụkụ anọ na ndị ọzọ, dịka ọmụmaatụ, ụdị semicitilar, n'ụdị ọ bụla, ọ ga-adabere na nnukwu ntọala. Na ịdị elu nke ntọala ahụ, nke karịrị 50cm, saịtị ahụ na ubube na-eduga na ya kwesịrị ịbụ ihe na-eme ka ọ dị elu nke 90-100 cm. Kama, n'akụkụ mpaghara ntinye, ị nwere ike itinye bench ma ọ bụ ndị na-adọ ifuru.

Otu n'ime ihe ndị a na-ahụkarị mgbe ị na-emegharị ihe owuwu, mgbe steepụ ahụ na-agbachi egwu na-etinye n'ọnụ ụzọ gbapụ na ọnụ ụzọ. Na oke ala na oge oyi, a na-azụlite ihe owuwu ụzọ mbata site na ọtụtụ sentimita. Rụpụtara ọnụ ụzọ ahụ. Na mgbakwunye, mgbe ụfọdụ a na-eme mpaghara mpaghara ahụ na-enweghị mmiri mmiri na-enweghị nchebe mmiri, kpụrụ posts na ala maka obere omimi. Nke a na - eduga n'eziokwu ahụ na ndekọ ahụ na - ebugharị na ihe ndị a na - abata na enweghị nchedo.

Steirzọ steepụ ahụ nwere ike sara mbara ma ọ bụ warara, mana obosara nke March (Ogologo usoro) na-erughị 110 cm, ma ọ bụ naanị usoro nke ha) karịa ndị ọzọ. A na-eji osisi, ihe (ihe eji eme ihe), brik. Onwere ike iji ihe eji eme ka ihe ndabere nke ulo akwukwo (nke eji eme ya na ulo obodo) obosara 115 ma obu 135m na 300 my. Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, enwere ike ịgbasa Star March na Brick Masoson ma ọ bụ nkewa.

A na-etinye usoro na ígwè ma ọ bụ sie ike ma ọ bụ mgbidi dị elu. Ekwesịrị idobe usoro ntinye nke mpụga site na corrosion nke primer na penchlorviny na-acha, mkpụrụ osisi zinc ma ọ bụ bitumen varnish. Mgbe ị na-etinye steepụ osisi osisi, ọ dị mkpa iji lekọta na ọ baghị na ụwa. Maka nke a, dị ka iwu, ohiri isi na-eme, ma enwere ụlọ ọrụ osisi ahụ dị na ha. N'agbata ihe na osisi dina 2-3 n'ígwé nke mmiri mmiri akpọrepu.

Ịdị elu nke steepụ mpụga nwere ike ịdị iche site na 120 mm, obosara - site na 350mm. Ma kompas ahụ kwesịrị inwe obere mkpọda (2-3mm na obosara nke ogbo) ka e hiwe mmiri na nkuku na ice. Site na nrụnye ezighi ezi, usoro osisi na-ebu ibu ngwa ngwa.

Uzo a na-achọsi ike ime na ndị na-agbagharị emechiri emechi ka mmiri ghara ịda n'okpuru ụzọ mbata, ebe ọ na-anaghị akpọ nkụ ogologo oge ma na-eme ka ihe na-eme ka mmiri mee ihe.

Ihe owuwu ụzọ mbata na ụlọ a na-ewetara ya na facade. A na-eji nkwado na-akwado 4-ukwu nke ejiri profaịlụ ọla, dabere na ntọala slab. Site n'elu, a na-emechi okpokolo ahụ site na enyemaka nke kposara, na-emeso ihe ọkụkụ na mmiri mmiri. Nke mere na mmiri ahụ anaghị egbu oge na osisi osisi, a na-ahapụ obere oghere n'etiti bọọdụ.

GỤKWUO