Mkpụrụ Symphony

Anonim

Usoro ihe omume oru ya na mpaghara nke 8.1 m2 n'ime otu ulo nke "uzo uzo ulo."

Mkpụrụ Symphony 13808_1

Mkpụrụ Symphony
Lọ ebe obibi-14-ụlọ nke nwere ụlọ elu na-enweghị otu, ụlọ abụọ na-eme ụlọ. Mgbidi na mgbidi, 510mm oké; A na-ahụkarị akụkụ anụ ụlọ 200-millimita. Nkebi bụ pastatgbọ mmiri (80mm), na-akụ, ogwe osisi ọtụtụ na ọkpụrụkpụ nke 220mm. Ubi dị elu - 2.7 m. Kpo oku bu mmiri. Calllightlight na kichin na n'ime ụlọ ịsa ahụ - ike agwụ. Mmiri oyi na mmiri na-ekpo ọkụ site na netwọki obodo

Mkpụrụ Symphony
Mgbidi Burgundy nke Spagewa bụ ihe a na-eme nke ọma, iche na nri na-egbuke egbuke, a na-eweghachi ụlọ a na-agakarị ndị ọbịa. Ọ tụgharịrị ụdị nke ụlọ ọrụ, nke na-eke kichin na ebe obibi site na nkebi nke na-arụ ọrụ n'otu oge na ụlọ mmanya. N'agbata kichin na paseeji wulitere nnukwu mgbidi nke ihe iko green.

Igwe nju oyi, ịsacha na stovu dị n'ụdị otu onye nnabata ahụ ekwesịghị ime mmegharị na-enweghị isi na nhazi nri na nri nri.

Ihe ngwọta agba nke ime na-adabere na ihe okike, "mkpụrụ osisi" agba (green "na-acha odo odo" megide ịgba ntụ. Akwụkwọ odeakwụkwọ n'ụdị ụyọkọ greepu na ezigbo ihe dị mma na-eme mkpọtụ a na-amị mkpụrụ.

Mkpụrụ Symphony
Atụmatụ kichin
Mkpụrụ Symphony
Atụmatụ tupu ịmaliteghachi
Mkpụrụ Symphony
Mee atụmatụ mgbe ị gaghachi

Ndị editọ na-adọ aka na ntị na koodu ụlọ nke Russian Federation, Nchịkọta nke Nchịkwa Ọchịchị na Mgbapụta Edozi.

Mkpụrụ Symphony 13808_7

Watchpower

GỤKWUO