Na-eche ihu na taịl nke osisi (nọmba ụlọ 1/2005 p.169)

Anonim

Na-eche ihu na taịl nke osisi (nọmba ụlọ 1/2005 p.169) 13902_1

Na-eche ihu na taịl nke osisi (nọmba ụlọ 1/2005 p.169)
Archite Alexey Skhodov

Foto nke Karen Manko

Na-eche ihu na taịl nke osisi (nọmba ụlọ 1/2005 p.169)
Iche na taịlị nke caramiiki nke osisi: 1 - Rake; 2 - na-ekpuchi nkebi; 3 - a oyi akwa nke ụlọ ma ọ bụ robaid; 4 - grid grid; 5 - plasta; 6 - seramic taịli

Ala na akụkụ nke mgbidi ahụ na ịsa ahụ na-asa ahụ na taịlị ciles. Ịchọ mma ịsa ahụ na arụ ọrụ dị mgbagwoju anya. Ebe ọ bụ na osisi a na-ejikọghị, ọ gaghị ekwe omume ịtọ taịlị na ya. E nwere ọtụtụ ụzọ iji chee ihu na mbara osisi.

Ụzọ mbụ. A na-azụ ụdị osisi osisi na-eji osisi rụọ osisi. Osisi antiseptik a na - echebe ya na ire ere. N'agbata Rails na mgbidi ahụ dina oyi akwa nke ụlọ ma ọ bụ robaid. (Mgbe ị na-agbanwe mmiri, osisi na-enwe ọnya na mgbawa. Ọnụnọ nke ikuku oyi akwa ga-echebe ihu na mmebi. A na-eduhie ya site na ngwa agha ciment na mgbakwunye nke ihe dị mma na plasta n'elu. Na ọkpụrụkpụ nke plasta akwa n'elu igwe grid ekwesịghị gafere 20mm. Mgbe ị ga-ebu ụzọ belata ha, mgbe ahụ, ịkpụcha akwa nke mix mix na 2-3cm na ọkpụrụkpụ nke 2-3cm, mgbe ọ bụla ọ ga-etinye ya ọzọ na n'elu ngwakọta nke otu ọkpụrụkpụ dị ka nke mbụ. A na-egbutu elu na-esite na ọkọ ma ọ bụ ntu na-achagharị n'akụkụ abụọ. A na-eme Kitel ka ọ ga-emecha nke ọma (mgbe 3-5 ụbọchị).

Usoro nke abụọ. Iji rụchaa mbara dị iche iche taa, a na-ejikarị plasta mmiri (g cleb) eji eme ihe. Na mgbidi osisi, a na-etinye ihe ahụ site na iji a na-ejikere - na etiti profaịlụ ọla, ma ọ bụ ogwe osisi ma ọ bụ plasta bọọdụ. Mgbe ị na-etinye igwe nke igwe, profaịlụ nwere obosara nke shelf adịghị ihe na-erughị 50mm na ya na olulu nke 600 mm, a na-edobe glac n'ime akụkụ abụọ n'akụkụ ọ bụla. Na ogbo nke etiti nzukọ nye ya, a na-edozi ihe eji eme ihe (mpempe ọla). Seams niile dị n'etiti ebịga, ebe a na-eji ala dochie anya eriri na-akara akara na mmiri na-egbochi mmiri.

A na-eche ihu na ụgbọ okporo ígwè dị ka ndị a. A na-edozi ụzọ mbụ 5030mM na ntọala. Ha na-ahazi site na vetikal, ma ọ bụrụ na ọ dị mkpa, na-ezu ike nke osisi dị mkpa na ụfọdụ ebe. Iji mee ka mkpuchi ikuku dị n'etiti ọdụ ụgbọ mmiri, dina mkpuchi nke mkpuchi. Mgbe ahụ, e ji osisi kpuchie ya na glb. Mgbidi eji eji eji eji eji kpuchie ya. Tupu itinye ọnụ ọnụ nke ebịga ahụ na nkwonkwo, a na-agbadakwa n'akụkụ ya. Ebe ọ bụ na oyi akwa nke Putty enweghị ikike inwe, elu na-agbadata iji kwalite akụrụngwa na-egbochi mmiri, nke dị mkpa na oke iru mmiri. A na-etinye premer ahụ n'ụdị mmiri na mgbidi tupu eche ihu.

Na-eche ihu na taịl nke osisi (nọmba ụlọ 1/2005 p.169)
A.
Na-eche ihu na taịl nke osisi (nọmba ụlọ 1/2005 p.169)
B.
Na-eche ihu na taịl nke osisi (nọmba ụlọ 1/2005 p.169)
C.

a) plasterboard ịtọ na nkuku:

1-kaadi; 2-plasta eserese; 3- akara; 4- Green GREED; 5-taile taịlị

b) ịhọpụta akọrọ na saịtị nke mgbidi na njikọta nke okike:

1-etiti; 2 teepu si roboid; 3-plasta; 4 - Akara; 5-Tiled gluu; 6-taịlị

c) ịhọpụta nkụ na mgbidi nke mgbidi na ụlọ:

1-etiti; 2-akara; 3-plasta; 4 -zọ gluu; 5-taịlị

GỤKWUO