Worldwa a nke anyị were gị

Anonim

Mosaic si na sclel. Ebe ị ga-amalite, usoro ọrụ na njedebe si na nsonaazụ nke okike nke panno "azụ".

Worldwa a nke anyị were gị 14902_1

Nnukwu ihe mkpuchi ọcha na-ele m anya site na mkpanaka ọla edo, site n'oge ruo n'oge na-egosi jabs nke ọbụrụ na-eme nke ọma. O juru ya anya ma ọ bụrụ na parrot na mberede jụrụ onye m na-eme ebe a. Na mgbidi nke ụlọ ọrụ ụlọ akwụkwọ, ebe ihe ndị ahụ a kọwara, sere na kaadiboodu nke onye na-ese ihe tụrụ ya. Ihe okike okike n'ime ụlọ, megidere ichere, ee e. Ikekwe agwa onye na-ese ihe na-ekpebi ihe ọ ga-arụ ọrụ. Studifi a wetara byzantine na ndi Roman na ndi Roman. Iji mee ka ụwa nwee oke nke puku kwuru puku iberibe iberibe, a chọrọ iji lekọta ihe niile dị m mkpa iji hụ na ọ ga-akwụsị na ọrụ nke ọrụ N'ihi mmegide na ọkachamara na-echezọ. Ngwá ọrụ nke Artist-mosaicy na Cheikbone dina na desktọpụ, na-emegide nke bụ skerac nke Mozi na. Ọ na-eche na mmadụ na-arụsi ọrụ ike, nke ziri ezi ma sie ike.

Worldwa a nke anyị were gị

Onye nwe ụlọ akwụkwọ Natayal Vladimirovna na-akwadebe ihe niile dị mkpa maka mmalite nke ọrụ na obere ọrụ, ndị editọ ahụ mere ka ọ kpọmkwem maka akwụkwọ akụkọ ụlọ gị ". Ọ bụ ihe ịtụnanya ịdọrọ usoro nke ịmepụta ọrụ nka, na-egosi m isonye na ijikọ ọnụ na-akụ ya, ebe ọ bụ na mpempe akwụkwọ nke ịhazi ihe na-arụ ọrụ na-arụ ọrụ, na okwute Idebe. Site na imebi mpempe nke buru ibu maka oge anyị, nke a na-ekwu, nke dị ka lomonosov, m mechara ghọta ihe mkpuchi nke onye na-ere ahịa na-ezo aka na m, ma nwee ọnọdụ ntụgharị uche.

"Natalia Vladimirovna na-ama jijiji na ajụjụ m, ihe mere o ji họrọ ọrụ nke Mozio. N'ezie, ọ dị ka psychotherapy, na-eme n'ụlọ ọgwụ, a na-akụzi ndị ọrịa ime ihe owuwu sitere na egwuregwu ...

Ya mere, olee ebe ọrụ dị na Mosis malitere? N.V. Elealyanova kwenyere na na nhọpụta nke nkata ahụ. A ga-ekpebi ya site na ihe omume nke ụkpụrụ ụlọ na nka nka nke a ga-etinye mordic, bụ ọnụ ọgụgụ nke ọrụ na ime ụlọ na mpụga nke ụlọ ahụ, ihe ala ala. N'okwu a, a na-ewepụta mpempe akwụkwọ nke Moses maka ọdọ mmiri ma ọ bụ ime ụlọ ịwụ ahụ, a na-akpọ "azụ na Oké Osimiri Ojii".

Na mbu, eserese na kaadiboodu na agba. Skarton wepụrụ site n'ịkpọ ụkpụrụ, nke na-na-eji mgbe a Mozis set agafeta image na-arụ ọrụ n'elu. Ọdịda ọzọ na-agbada efere ahụ na otu kaadiboodu. Agbanyeghị, ịnwere ike iji slab emechara nke nha achọrọ. Mozis a ga-enwe ogo nke 2030cm, ọkpụrụkpụ stovu ga-abụ 2 cm. Iji na-enye a stiffness efere n'ime ya, oyiyi akwa na-tọrọ (ogologo okporo, yiri ya maka cellular grids) na na-wụsara na a ngwọta na-akwadebe na nkezi otu akụkụ nke ciment nke ika 500 na n'elu anọ (ise) ájá akụkụ. Tupu ị jupụta na slab, ibe edokọbara emere nke rọba ma ọ bụ rọba, mgbe mwepu nke a ga-agbaze na-efu efu. Stovu dries abụọ ụbọchị atọ, na usoro nke na solidification, ọ kwesịrị oge atọ na mmiri, n'ihi na mma ighota ngwọta. A, efere ahụ mere akụkụ anọ ma ọ bụ nwee nhazi usoro. Iji na usoro nke nēfe ngwọta, ihe ngwọta e jidere elu na seams nke Mozis iberibe mgbe eru egwuregwu bụ ntakiri, osisi ma ọ bụ plastic formwork e mere gburugburu efere.

Ọ bụrụ na ndị Mozis na-etinye na na mgbidi (a na-akpọ kpọmkwem set), na mkwado (otu cellular okporo) bụ mmasị na mgbidi, ihe ngwọta na-etinyere ya, ọ na-boo n'okpuru otu larịị, ọ na-nọgidere na-enwe, mgbe nke ọ dries otu ụzọ ahụ dị ka ikpe kọwara. Wall Mosis meriri elu.

Ọ bụ ezie na stovu ahụ, onye omenka ahụ na-etinye aka na ịkwadebe palette ahụ. N'okpuru a ọ na-ghọtara dị ka nhọrọ nke palettes na agba n'okpuru osisi na slicer nke smalts na chọrọ ukwu na na modul kpọmkwem site na-ese. Mgbanaka ahụ bụ onye a na-akwụ ụgwọ ma ọ bụ na nlele mbụ bụ usoro dị mfe. Ọ dị ezigbo mkpa ịnwe ọkachamara na ngwaọrụ dị mma. A mpempe smalt na-splitted na a n'ụzọ pụrụ iche mụwo n'okpuru a nzuzu n'akuku (65-70) nke a na-emeri hama. The n'azụ ụgbọ elu nke hama bụ shot site a obere chamfer, otú ahụ jisie n'akuku bụ fọrọ nke nta nso 90. Iji maka gbawara n'etiti smalt ime kpọmkwem tinyere kpara akara, n'akuku nke siri ike alloy na n'akụkụ nke 2 cm na a Ogologo 2 ruo 30 cm n'okpuru ya. Igwu kwesiri ibu ezi ihe ma di nkọ. "Dị ka Karate," na-akọwa Natalia Vladimirovna. "The oge na oge kwesịrị ka a etinyere n'ime ihe otiti." Smalt modul pụrụ ịbụ dị iche iche: ịdị ukwuu na egwuregwu isi micromozics na ruo 10 cm, dị ka mosaics na Metro ebe "Komsomolskaya".

Ozugbo tupu ayak, a na-akwadebe ya site na ihe ngwọta n'okpuru scalted n'otu akụkụ nke ika 500 ruo akụkụ abụọ nke ájá. Mgbe ụfọdụ, a na-agbakwunye iko mmiri ma ọ bụ iko mmiri mmiri maka plastity. A na-alụbeghị di na ya, ogwe osisi ahụ na-ejikọta ya site na akwa nke ngwọta, ezuru maka scll ga-ada ma ghara ịgafe ụgbọ elu nke Moses. Igwe ọkpụrụkpụ nke oyi akwa na-adabere n'ogo nke sced module. Ọ bụrụ na akụkụ dị iche iche ekwela ka ọ dịrị n'otu ụbọchị, a ga-ekpuchi squal nke a ga-ekpuchi ya.

Na raw utoojoo ude-dị ka oyi akwa nke ihe ngwọta ahụ na-egosi site na iji enyemaka nke ịkwa akwa (mma, nke ihe ọ bụla, a na-atụgharị ihe ọ bụla. Ọ bụrụ na ọrụ dị na Mosis na-ewe ọtụtụ ụbọchị, naanị akụkụ nke ọnụ ọgụgụ ahụ na-enwe ike imecha na ihe a na-atụgharị na ihe ngwọta a. Ozugbo nyocha ahụ na-amalite akwụkwọ na ngwọta na ngwọta nke nkwonkwo. Ọ bụrụ na ịnweghị ike gwụ iberibe n'oge ụbọchị ọrụ, mgbe ahụ, a na-ebipụ ihe ndị fọdụrụ nke ihe ndozi na ọnụ ọgụgụ ma wepụ.

N'echi ya, atụmatụ akọwara ihe niile dị n'elu. Ekwesịrị icheta na enweghị ike iji ya. Ná mmalite nke ụbọchị ọrụ ọhụrụ, ọ dị mkpa iji mmiri mmiri mmiri nke ụbọchị gara aga ka ihe ngwọta ahụ enwetala ike.

Ọ na - eme na na njedebe nke arụmọrụ nke Mosaic ga - ekpuchi ekpuchi site na ọgba aghara nke Mwakpo, nke pụtara na scarl. Ekwesịrị ịsacha ya na 10% ngwọta nke hydrochloric acid. Ugbu a ị nwere ike wepu ibe edokọbara ma wụnye Fasteners (plugs osisi, ihe atụ ọla, waya, wdg).

Mozii, nke anyị na teknụzụ oge gboo gbapụtara site na visanine. A na-akpọkwa ndị Roman Roman Roman. Isi ihe dị iche na byzantine - mkpa ọ dị maka egweri elu. Vrim mosaic kama nke a na-ejikarị okwute. N'uche m, mosani na Natalia Vladimirovna, n'agbanyeghi uzo kachasi mfe, putara na pomodi. Yabia kwenyere igbochi nke a n'ime mgbidi na-agwụ ike na ime ụlọ ịwụ ahụ.

Ma, ihe omume nke onye nwe ya agafeghị m n'efu. Ekpebiri m inweta ngwa na ihe m ma gaa n'ihu na nnwale nka ka ịmalite n'ụlọ mposi gị, ma - ya - dị ka nne na-etolite, kwaga n'ala ụlọ ịsa ahụ. Ọ ga-amasị m ikwenye na ihe m kere n'ọdịniihu ga-ajụ n'ụlọ obibi na ndị ọbịa iji plọm. Anyị agaghị eme ma lelee omume.

Ndụmọdụ Anyị

Gbalịa mee ka Mozis gbachiri Eve.

Worldwa a nke anyị were gị

Kwụsị ihe dị na usoro.

Worldwa a nke anyị were gị

Wụnye ibe edokọ rọba na ngwa.

Worldwa a nke anyị were gị

Plate casing (ịgwọta).

Worldwa a nke anyị were gị

Megharia elu nke efere.

Worldwa a nke anyị were gị

Na-etinye ihe na-etinye nbanye na-acha uhie uhie nke slab.

Worldwa a nke anyị were gị

Wepu Carton Carton.

Worldwa a nke anyị were gị

Itinye ihe dị mkpa nke ihe ngwọta n'okpuru.

Worldwa a nke anyị were gị

Rog.

Worldwa a nke anyị were gị

Nsụgharị nke ciment na-eji ahịhịa na-ese ihe.

Worldwa a nke anyị were gị

Na-eme ka usoro ahụ dị.

Worldwa a nke anyị were gị

Mmalite nke usoro nke Mozis na ibepụ nke ụkpụrụ ahụ.

Worldwa a nke anyị were gị

Ibanye onwe onye, ​​na-eme ihe n'elu ala modie, modulu n'okpuru ogbe niile.

Worldwa a nke anyị were gị

Ibelata obere modulu site na iji ToEEZER.

Worldwa a nke anyị were gị

Wetting elu nke efere maka ire ure nke ihe ngwọta.

Worldwa a nke anyị were gị

Itinye aka na mosaic na ụgbọelu nke nwere mmanya.

Worldwa a nke anyị were gị

Iwepụ nke ngwọta oke site n'elu efere na njedebe nke ụbọchị ọrụ.

Worldwa a nke anyị were gị

Mwepụ nke ciment site na elu mosaic na ihe ngwọta nke hydrochloric acid (abụọ ma ọ bụ ụbọchị atọ mgbe ikpeazụ ihicha nke efere).

Worldwa a nke anyị were gị

Ihichapụ usoro.

GỤKWUO