Ikike nkuzi

Anonim

ISID, na-ezochi ihe nzacha na ọkpọ ọfụma. Akụkụ nke ihe ndị ahụ, atụmatụ mgbakọ ahụ, ikpeazụ.

Ikike nkuzi 14968_1

Ikike nkuzi

Ikike nkuzi
Ụzọ abụọ

A na-etinye ihe ndị ahụ. Foto a na-egosi oghere maka mgbanwe ikuku, yana ngalaba ikuku nke ikuku

Ikike nkuzi
Ihe nzacha na pipes abụọ
Ikike nkuzi
Etiti ịdebe, ihu elele. Akụkụ dị na ụlọ
Ikike nkuzi
Echiche nke ike gwụchara mgbe ị wụnye ihu na eserese
Ikike nkuzi
Ngwaahịa emechara dabara n'ime ụlọ kichin
Ikike nkuzi
Mgbakọ na nsọtụ
Ikike nkuzi
Ogo nke eserese ahụ dabara na nha nke efere ma nwee ike ịdị iche na kichin gị

Nwụnye nke ike gwụ n'elu stovu na kichin kachasị na-ezute ihe ndị nwe ya. Hood (Mark Mardublul) ga-enwe ike ịgbakwunye na ọtụtụ kichin.

Ikwesiri

  • Panel sitere na plywood plywood, chipboard ma ọ bụ osisi oak, na-agbagha 19mm, 6301550mm.
  • Fiber 3 mm.
  • Osisi-Chip na-esite na 19 na 30mm oké.
  • Sprips na-akwa 2727mm.
  • Oak baguette.
  • Kposara na okpu mkpuchi dị larịị.
  • Kposara maka chipboard.
  • Gluu eriri.
  • Primer.
  • Putty.
  • A na-eji akwa mmiri.
  • Wepu na igwe na oriọna wuru na nzacha.
  • A na-eji mgbaaka na-akwụ ụgwọ.

Ndoko

A na-eme elu dị elu na ntọala nke chipboard nke 19mm oké, plywood ma ọ bụ oak panel. Maka ịdị mma na ọrụ ndị ọzọ, a na-eji agba agba agba agba agba agba. Ike nke ogo elu dị elu bụ 6301850mm. N'akụkụ dị n'elu elu nke efere, aka nri n'etiti ọ dị mkpa ịme oghere akụkụ anọ maka idozi usoro nzacha ahụ, akụkụ nke ndị ọrụ mmepụta ihe na-emepụta ihe ndị na-eme nri.

N'aka nri na ntụpọ a bu n'uche maka oven rụrụ arụ, ọ dị mkpa ime oghere 100mm iji wụnye waya ikuku. A na-edobe parno site na iji oghere arụnyere na oghere n'etiti stovu na liter. Iji mee ka ọ dị mma na aka ekpe, ịkwesịrị igbutu ihe ndị dị mkpa site na chipboard na stencil. Will ga-achọ mpempe akwụkwọ sekọndrị 19 mm (ihe ọkụkụ) na atọ mm atọ (ihe). Mgbe ihe niile a na-a drinkingụ mmanya, a na-etinye ya na ha, a na-etinye ha na nkuchi na-ejikọ ya na Central Posh na-eme ka ọ dị na mgbidi ahụ. A na-ekwu okwu ihu. Na panel a na-edozi iji ya abụọ na agba agba wee f, nke na-etinye skro na mgbidi na panel. A na-eme ka ihe owuwu sie ike na ala site na iji plankg mee ihe, na elu, site n'enyemaka nke kposara; A na-etinye ihe kwụ ọtọ na osisi, kpochasịrị na mgbidi nke kposara na okpu dị larịị.

N'ọrụ a ogbo, nzacha, epupụta mmepụta ọrụ na akụrụngwa eletriki na-ewusi ike. A na-ejikọ mmepụta ventiressations na akụrụngwa nzacha site na iji ọkpọkọ abụọ na-agbanwe agbanwe. Iji mezuo nke ọma, ube ube dị mkpa nke ịse ahụ dị elu, mmanya na-egbu egbu site na iji comberboard na-eji stencars, racks atọ na rack atọ. N'elu ala dị larịị, ha na-ejikọ onwe ha na ibe ha iji nweta nkwado na-adịgide adịgide. A na-eme ka mkpụrụ osisi ahụ kwọọ ma sie ike. A na-eme otu ọrụ ahụ site n'akụkụ nke ọzọ. Mgbe ahụ, a na-ahazi ndị ọzọ na-emepụta site na enyemaka nke nlele na L, nke a na-ejikọ ya na skro na abụọ. Ọ ga-eme ya naanị mgbe ọ dabara. Site na n'elu racks na-etinye nkuku, nke a na-edobe ha na uko ụlọ, na akuku ala na ala nke racks a na-etinye na panel. N'azụ, nwekwara enyemaka nke nkuku ahụ, tinye eriri nke atọ, ejikọtarakwa atọ ahụ na ọkwa dị iche iche site na enyemaka nke Planko.

Imecha

A na-ekpuchi akụkụ dị elu nke eriri fiber nke 3.2 mm. Ihe a na-enye gị ohere izochi ụfọdụ mmegide nke ihe owuwu ahụ. Maka ike dị ukwuu karịa, a ga-eji mpempe quence tupu emee ya, a ga-etinye fibrovook n'akụkụ. A na-ahazi nkwonkwo niile, usoro na-adịghị na ya ọtụtụ oge na Puby na nhazi. Ihe eji eme ihe eji eme ihe nke ogwe ahu zoro ezo site na iji ogwe ahu nke edobere shelf.

Okpu nke skro na nkwonkwo mgbe putty akpọnwụwo, ọzọkwa, ọ ga-enyocha ma mechie ma mechie. A na-ekpuchi akụkụ dị elu na agba ọcha matte matters. Nwere ike kewapụ ihu, mgbidi ahụ n'okpuru panel, na-arapara na ụcha. Ogwe ahụ na-adị mma oak lacqued baguette. Ekpuchie ajị anụ ahụ na-eji egbochi mmiri. Iji nweta mbupụta ahụ ka ọbịa ghara ịdị na kichin, ị nwere ike ịgbanwe ihe ahụ ma bulie otu tiile niile, yana pịa agba mmiri. Obere nke profaịlụ profaịlụ - 11cm, nke na-enye ọ bụghị naanị idozi tile 1010cm, kamakwa ịghasa baguette ahụ.

Ndụmọdụ Anyị

Iji zere imebi mmiri, ọ ka mma iji chipboard maka ngwụcha elu, na gluu maka gluu vinyl-dakọtara iji jikọọ ogwe na chipboard. N'ezie, maka ntụkwasị obi ka ukwuu, ị nwere ike itinye ụy ụcha ahụ na ogwe n'ime, na n'ime akụkụ akụkụ nke fibrovolok nke mere na enweghị mmetụta na-emebi ihe. Agbanyeghị, nke a ga - eme ka mmezu ọrụ eme ihe.

Oge mmịpụta nke ike - 3 awa.

GỤKWUO