Gypsium + kaadiboodu = mmezi

Anonim

Mgbidi nke mgbidi ya na akwa na ogwe plasta - ezigbo nsogbu nke nsogbu nke ọnụahịa na ịdị mma n'oge nrụzi.

Gypsium + kaadiboodu = mmezi 15019_1

Have nwere mgbidi ochie n'ụlọ gị - akwụkwọ ahụaja, eserese, ndị na-acha ọcha anaghị ezonapụ, na-enweghị ntụpọ nke na-ete akwa. Ihe a ga-eme? Ajuju ajuju a na adighi ekwe ka ura: enweghi ego zuru oke iji kpuchie ya, ma dika ihe ndi kachasi nma iji nweta nsonaazụ kacha mma - amaghị.

Gypsium + kaadiboodu = mmezi

Ezigbo mmepụta site na plasta akwa na ogwe. A na-etinye ha na etiti ụgbọelu, nke nwere ike ịkụ osisi, mana ugbu a, usoro profaịlụ ọla machibilụ pụrụ iche na-ekesa. A na-etinye etiti ahụ na mgbidi, ala na uko ụlọ. Rịba ama na a na-eme mpempe akwụkwọ plasta ụlọ na ihe eke: plasta, kaadiboodu. Gypsum acidity a na-ahụkarị na akpụkpọ anụ ahụ. O nweghi ihe ojoo karia ụfọdụ ogwe rọba na steepụ enweghị ike ịnya isi, ọ nwere mkpuchi ụda dara ụda na nguzozi dị mma iguzogide. Mpempe akwụkwọ AUXILY ga-echekwa site na mkpa iji ọpụpụ kilogram na ntinye nke mgbidi.

Ogologo - 2500mm

Obosara - 500 ma ọ bụ 600mm

Ọkpụrụkpụ - 10 ma ọ bụ 12,5mm

Ike TSS - 105 n'arọ / CM2

Ibu ibu 1m2-infored 8.5-10 n'arọ

Nnukwu uru nke atụmatụ ndị dị otú a bụ teknụzụ "akọrọ rụọ ọrụ, nke na-ewepụ iji ihe ngwọta na ngwakọta, nke dị mkpa maka mgbidi ochie. Mgbe emechara ụlọ ịwụ ahụ na ụlọ mposi, akwa a na-eji mmiri mmiri na-eguzogide mmiri (g CLEB), n'elu nke nwere ike ịbụ ihe ịchọ mma ihu.

A na-eme nke na-emecha nke mpempe akwụkwọ nke plasta, nke a na-etinye n'elu akụkụ nke mgbidi na akụkụ ikpeazụ nke mgbidi, a na-ebugharị ya site na ihe dị mma, osisi, gụnyere plasta , na ebe obibi na oghere ọha. Echiche nke iji eyịkpụ plasta na ogwe maka ịchọ mma mgbidi na ụlọ elu na-akwụ ọtụtụ atụmatụ ụkpụrụ na ihe eji achọ mma.

Kwenye? .. gaba.

Gypsium + kaadiboodu = mmezi

N'elu ala, tinye ahịrị nke ọnọdụ nke ntuziaka.

Gypsium + kaadiboodu = mmezi

Iji ihe plọmba, nyefee ahịrị ndị a na uko ụlọ.

Gypsium + kaadiboodu = mmezi

Mee ahịrị nke ọnọdụ vetikal nke vetikal na ebe nke na-agbago elu (WeAG 600mm).

Gypsium + kaadiboodu = mmezi

N'okpuru isi ihe, olulu mmiri dị n'okpuru dowel.

Gypsium + kaadiboodu = mmezi

Mgbe nke ahụ gasị, tinye aka na-akwụsịlata (efere nchara) na mgbidi na skro.

Gypsium + kaadiboodu = mmezi

Bido teepu roba na "soo" profaịlụ.

Gypsium + kaadiboodu = mmezi

Ibu mmachi bee ngafe roba roba.

Gypsium + kaadiboodu = mmezi

Chekwaa profiles na-agbazinye aka na etiti nwa oge na eriri ahịrị n'ala, jiri oghere carbide mee ya n'okpuru dowel.

Dabere n'ụdị ụlọ ahụ, ọkpụrụkpụ nke mgbidi na ịdị elu nke ụlọ elu ahụ na-ahọrọ profaịlụ ọla kọpụtara iji wuo ụgbọelu. Iji kpoo ya, ị ga-achọ ihe eji egwuri egwu nke kwekọrọ na dayameta nke dowel nke rọba plastic, ihe mkpuchi, spatula, spatula, spatula, spatula ma ọ bụ mkpa maka igbutu profaịlụ, yana Onye na-ebipu maka efere efere, akara akara, ọkwa na mita. Mgbe ihe a niile ị ga-anọ n'aka, ị nwere ike ịmalite ọrụ.

Ihe eji eme ka aru

Ntuziaka profaịlụ (PN) na profaịlụ profaịlụ (PS) - maka cladding na igwe

Iche profaịlụ (sọftụwia) - maka ihu site na imecha ogwe

Profanized ogologo 2.5-6.0 m site na nchara 0.5-0.7 mm bụ ogologo ihe dị iche iche nke ọwa (ụdị nke mpaghara (ụdị). Anyị nwekwara ike iji usoro nke L-udiri, ma profaịlụ were nnukwu nha, yabụ na ịdị arọ nke 1m2 mgbidi na-abawanye ruo 25kg. Mgbe ụfọdụ, a na-eji ya emechaa ogwe osisi na mgbidi site na iji gluu pụrụ iche.

Gypsium + kaadiboodu = mmezi
1. "Old"

2. Nkuzi profaịlụ

3. nkwusioru

4. Okpukwe mkpuchi

5. Mpempe akwụkwọ plasta

6. Scardup

7. Tringgba ume

8. Igwe oyi nke spaundCipcipri enyemaka (ma ọ bụ plombing) mee akara na ụlọ na-arụ ọrụ na saịtị ahụ profaịlụ na saịtị nke profaịlụ ga-eme gbakwunye. Na "nkịtị" nke ndu (PN) na rack (ps) profaịlụ, kpuchie mpempe ros. Wụnye na Mọnde na PS n'akụkụ akara akara. Iji mee nke a, site na oghere ndị dị na nduzi n'ala na uko ụlọ, olulu mmiri maka dowels. Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, enwere ike ịme nke a site na mgbidi nke profaịlụ na isi ihe achọrọ. Site na iji ụlọ na profaịlụ nke ụlọ na-eme ihe (ma ọ bụ daa riivats) ma ọ bụ brackets, na-agba aja aja na-eme ka ọ bụrụ 600-1000mm. Rịba ama na ugwu ziri ezi ga-enye gị elu mgbidi dị larịị. Ọ bụrụ na ụlọ ahụ na-ajụ oyi ma na-agba ọsọ, na-agba n'etiti anụ ahụ nke etiti efere site na ịnweta ọkụ. "Lining" na-esite na ya na-echebe ụlọ ahụ site na ọnọdụ okpomọkụ na mkpọtụ dị n'èzí. Mgbe profaịlụ ndị ahụ niile dị n'akụkụ ma tinye ya, rụọ ọrụ nke nkwukọrịta dị mkpa (ọkpọkọ, wdg) site na iji PSTERS na-eji ndọtị eletrik na nke onwe na -agagharị skro. Mpempe osisi ndị dị otú ahụ na-adọta igwe ojii plasta na shelff, na-edepụta ihe ngosi siri ike.

Mpempe akwụkwọ plasterbord 12,5mm- 1m2

Pn 75 / 40- 0.7M profaịlụ

PS 75 / 50- 2,2m profaịlụ

Nkwusioru kwụ ọtọ - 0.7M

Akara teepu - 303,2M- 1m

Achịcha maka nkebi- 0.3 ngwugwu

Dowel "k" 6 / 35- 2pcs.

Coldlln 9mm- 2pcs.

Shrimpen 25mm- 14pcs.

Na-eme ka rịbon- 1m

Putty "Faceller" - 0,3KG

Primer - 0.1L

Ọ dị mma "mmezi" a setịpụrụ 110-120 rubles.

A na-eme ka a na-agbago efere efere. Akụkụ niile nke otu ngalaba ga-abụ nke ọma ma jiri nlezianya dozie nha. Maka ngwa ngwa na elu-ọma, a na-ebugharị mpempe akwụkwọ plasta nke dị elu ma, ọ bụrụ na ọ dị mkpa, usoro (ịgbapụta oghere maka soket, wdg). Ọ bụrụ na ị ga-egbutu onu mpempe akwụkwọ ahụ, jiri hacksaw, electrolovka ma ọ bụ mma mma. Iji nweta ezigbo onu nke akọrọ, tinye atụmatụ eghe. N'akụkụ kwụ ọtọ na nkwonkwo nke ogwe, wepụ ndị mmeri na nkwonkwo ụkwụ 45 ka a ghara ịmataghị nkwonkwo ahụ mgbe Shtlock ahụ. N'iile emere nkwadebe niile dị na ala, gaba na ntinye ahụ na etiti ahụ. Gbakwunye plastaboard na profaịlụ nke kposara na oghere nke 200-250 mm. Jiri nwayọ na-atụ n'ọnụ ụlọ plasta ahụ, echiche zuru oke banyere mgbidi ahụ ga-adabere na ya. Ọ bụrụ na ịchọrọ ịhapụ ebe n'okpuru ibo ụzọ ma ọ bụ oghere windo, profaịlụ idozi ọkwa nke onu ya na ịghasa slabs slabs nke ọma.

Ruo ụbọchị abụọ ma ọ bụ atọ, ị nwere ike igbu oge na-egbuji n'onwe gị, na-anagide ihe na-adịghị mfe, ngbanwe na cracks na mgbidi. Ọ ga-ahapụ naanị iji wụnye ntụgharị, sockets, oriọna, na-eme ka nkwonkwo nke ogwe. Anyị na-adụ gị ọdụ ka ị jiri suniflot puetty, nke a na-enweta ndozi na-enweghị ntụgharị.

Mgbidi ndị dị otú ahụ nwere ezigbo ụda, ájá, mkpuchi mmiri. Ikwugide shelves, eserese, wdg na ha, tinye dowels pụrụ iche maka nkụ ma ọ bụ kposara na akwa ọla. Enwere ike kpebie ọnọdụ ha n'okpuru ndọta.

Yabụ, ọ bụrụ na gị, na ndụmọdụ anyị, na-arụzi site na iji ogwe nkụ, wee nwee nkasi obi na ikpo ọkụ n'ụlọ gị ga-abụ ezigbo ụgwọ ọrụ.

Gypsium + kaadiboodu = mmezi

Gbakwunye profals na dowels na kposara.

Gypsium + kaadiboodu = mmezi

Mgbe ahụ mee otu ihe ahụ na profaịlụ ụlọ.

Gypsium + kaadiboodu = mmezi

Na ntuziaka profaịlụ n'ala na ụlọ kwụ ọtọ (ọzọ) rack. Gburugburu ha na njedebe nke nkwusioru ahụ na, na-enyocha vetikal site na iji ọkwa, jikọta sọlfọ na nkwusioru profaịlụ na nkwusioru profaịlụ. Tinyegharịa ihe omume ndị a na nkwusioru ọ bụla na nke ọ bụla.

Gypsium + kaadiboodu = mmezi

Mpempe akwụkwọ kọfị (ma ọ bụ rivets) Jikọọ profaịlụ na ụlọ na ala na racks.

Gypsium + kaadiboodu = mmezi

Na usoro nke profaịlụ ọla, jikọta ya na mkpofu onwe gị nke akwa plasta nke mere na egwuregwu ahụ dị n'etiti profaịlụ "naanị". Nzọụkwụ dị ihe dị ka 250mm.

Gypsium + kaadiboodu = mmezi

Mgbe ị na-emeghe emeghe, wụnye profaịlụ na nchekwa profaịlụ ka ọ dabara na ókèala Outlook.

Gypsium + kaadiboodu = mmezi

Ebe ọ bụ na e wusiri akwụkwọ niile ike, bido seam nke seams: primerate, gafere rịbọn na buut. Mgbidi ahụ dị njikere maka akwụkwọ ahụaja na-agwụcha, eserese, wdg.

Ndị editọ ahụ na-ekele ebe a na-azụ ọzụzụ nke ụlọ ọrụ Tigi-Kanuf na-eme maka enyemaka na nkwadebe ihe ahụ.

GỤKWUO