Ngwaọrụ sitere na ifuru na akwụkwọ

Anonim

Nkwupụta foto banyere imepụta ka ndụ si na okooko osisi na akwụkwọ ya. Ozi gbasara nkwadebe nke ihe osisi dị mkpa.

Ngwaọrụ sitere na ifuru na akwụkwọ 15127_1

"Ifuru akpọnwụwo, siri ike,

Echefuru n'akwụkwọ m hụrụ m "

A.S. Pankkin.

Ngwaọrụ sitere na ifuru na akwụkwọ

Site na ọha mmadụ niile na-eme ihe maka nchedo okike ruo ọtụtụ afọ, enwere klọb "na okike", nke otu onye na-ese ihe nkiri floristist na-arụ ọrụ. Ọtụtụ ka na-ebi ndụ, ala, na ihe ịchọ mma mejupụtara otu n'ime ha, peenidovna mepụtara Savit, peenidovna mepụtara SavICH, na akwụkwọ nchịkọta na akwụkwọ dị iche iche nke afọ. Ndị a bụ ngwa ndị na-adọrọ adọrọ ma na-eme nkà site na ụzọ pụrụ iche nke ahịhịa.

Florist na-enweghị ihe a na-egbute ihe - na omenka ahụ na-enweghị eserese. Ifuru na osisi ọ bụla - oge ya, n'ihi na ọ dị mkpa ịnakọta ha n'oge. Enwere ike ịmalite n'oge opupu ihe ubi, ma na-akpọnwụ mmiri n'ụzọ ziri ezi, na-akpọkwa ọkụ ngwa ngwa, ma na-enweghị palette agaghị ezu ezu. A na-egbute obere agba n'oge ọkọchị na ụbịa. Ahịrị na nkwado na teknụzụ, ha anaghị agbanwe agba ahụ na-enweghị isi na-echebe anyanwụ anyanwụ maka afọ ise na ogologo. Ọtụtụ osisi na-ezukọ na ahịhịa, mana n'ime ọhịa: ndị a bụ okooko osisi nke Kalina, hawthorn, cherrycupss, ndagwurugwu, violet. Ifuru niile maka ihicha ga-adị ọhụrụ. Ọ gbagwojuru anya na mgbọ mmiri adịghị mma maka ebumnuche a. Kprimer, onye dara petals perel enweghị ike ịnwụ. A na-akpọnwụ na-akpọnwụ kpamkpam, chamomile nwere etiti okooko osisi na petals, kewapụrụ onwe ha iche.

N'ọtụtụ oge, ifuru petals kewapụrụ na okooko, tọgbọrọ mpempe akwụkwọ dị nro, ekpuchighị hygroscopic akwụkwọ (enwere ike ịnọ n'ụlọ mposi) ma kpuchie ya n'elu mpempe akwụkwọ ahụ. A na-etinye ifuru mpempe akwụkwọ n'okpuru ma n'elu nke akwụkwọ akụkọ, mgbe nke a ga-ewepụ ya n'akụkụ abụọ nwere oghere dị iche iche. Na Sandwichi a "Sanwichi" a na-enwe srowdich "n'elu enwere ibu dịkarịa ala 8kg ibu. Na-enweta akwụkwọ akụkọ akwụkwọ akụkọ na-agbanwe kwa ụbọchị ụbọchị ise. A na-echekwa petals a mịrị amị na igbe kaadiboodu.

Ngwaọrụ sitere na ifuru na akwụkwọ

Iko nke usoro achọrọ 2-3 mm oké ga-enyere aka belata iko ọ bụla. Usoro nke iko mpempe akwụkwọ kwesịrị ịkpụ mkpụrụ nke mpempe akwụkwọ ahụ, nke mere na mpempe akwụkwọ akụkọ, nke mere na enyere aka ịpị ihe oyiyi ahụ mgbe ị na-aga. A na-ebipụ mpempe akwụkwọ ọdịnihu nke kaadiboodu na nha nke iko ahụ.

Ngwaọrụ sitere na ifuru na akwụkwọ

Ọzọ na iko ahụ tọhapụrụ ndabere na foto ọdịnihu, wee nyefee ya na mkpụrụ akwụkwọ, nke akwụkwọ ahụ na-afụkpụ na cuttings, na ala na elu na elu ya. Usoro nke overlay epughi - site n'aka ekpe gaa n'aka nri ma site n'elu ruo na ala. Mpempe akwụkwọ ọ bụla na-esote kwesịrị overlap ọkara nke mbụ. N'ọnụ nke epupụta na-efe efe karịa ókèala nke mkpụrụ osisi ejikọtara ya na kaadiboodu.

Ngwaọrụ sitere na ifuru na akwụkwọ

Ugbu a, enwere ntụgharị nke ịmepụta onyinyo okooko osisi na herbs. A na-etinye ya na iko ahụ. Ihe niile dị n'okwu a dabere na mmetụ, yana nkwadebe nke bouquet nke ndụ dị ndụ. Enwere ike ịgbanwe ha n'ebe, dezie udi nke petals na akwụkwọ ya na mkpa, - na okwu iji mee ka ị na-enwe isi na uto.

Ngwaọrụ sitere na ifuru na akwụkwọ

Ọzọ, a na-ebugharị bouquet ahụ site na iko gaa na mkpụrụ osisi ahụ. Ọ dị mma iji onye na-achị achị mee ya. Ihe ọ bụla na-egbukepụ na ndabere nke PVA gluu. A na-eme ka ihe mejupụtara ya buru n'uche obosara nke pastarte.

A na-eji akwụkwọ dịtụ mfe. Ọ dịghị mkpa ka ha na-enweghị akwụkwọ mposi: Ebipụtara akwụkwọ akụkọ zuru ezu site na n'okpuru na nke dị n'elu, nke, enweghị ike ịgbanwe. Agbanyeghị, tinye n'okpuru pịa site na mmechi n'etiti plywood ekpuchi, akwụkwọ ya kwesịrị ịdị mkpa. Epupụta eghezoch tupu ihicha cuttings.

Mpempe akwụkwọ dị elu, ọ na-atọ ụtọ nke kabeeji na ndị na-amasị ha na-akpọkarị n'okpuru akuko, na-etinye akwụkwọ na akwụkwọ akụkọ ogologo oge, ruo mgbe akpịrị kpọnwụrụ. Ọzọkwa akọrọ slices site n'ígwé tinyere akụrụ willow. Ọ bụghị naanị okooko osisi na akwụkwọ, kamakwa ihe ọkụkụ ndị ọzọ na-egbute. Ndị na-agba akwụkwọ nke ọka cobs na-egbu egbu ígwè. Oatmeal ma ọ bụ ahịhịa bali na-ebipu n'akụkụ gị, anyị nwere ike ịgbawa ma na-emebi na efere, nke wee rapara na akwụkwọ "na-scand" na ọtụtụ ahịrị. Site na efere ndị dị otú ahụ ị nwere ike ịkpụ ifuru na akwụkwọ. Ga-abụ na akwụkwọ nke garlic akpọnwụwo n'okpuru pịa. A na-ebipụ ahịhịa akọrọ galiki na galiki site na akụkụ nke ọdịdị achọrọ ma jiri ya mee ihe. A na-ewepụ mkpụrụ nke oroma na mandarin, nke nwere ụlọ ime ụlọ wepụrụ, na-amịpụta n'otu ụzọ ahụ dị ka ifuru ifuru. Uzo nke a mịrị amị na-enye gị ohere ịkọwara na foto nke strawberry na strawberries.

Na usoro ọrụ ọrụ nke ihe, enwere ike ịnwe ike iji ụdị eke. A na-enweta ya na-acha ọcha na ahịhịa na-eji hydrogen peroxide, agba edo edo site na mmiri ha mgbe ịchasịrị na soda, akwụkwọ ndụ akwụkwọ ndụ-rumit ihe a na ngwọta nke vitriol. Mgbe ahụ, a na-akpọnwụ ha n'ụzọ akọwara n'elu.

Irim nke nka pr uppiés site na ifuru ma mee ihe omuma. Ihe nkiri ị gaghị achọ, n'ihi na ngwọta na-abịa n'usoro nke praịte ahụ na imepụta ihe mejupụtara. Agbanyeghị, a ga-ahụrịrị usoro nke ihe omume.

Na ifuru ka bụ ndụ, ọ dị mkpa ịmepụta nzụlite chọrọ. N'ihi nke a, akwụkwọ nke rasberi ma ọ bụ ọla ọcha pọpịa, nke dị na netwom, dinta, nke akwụkwọ a na-aghọ crimson) na ndị ọzọ.

Maka bouquet, ị nwere ike were epupụta nke fen, chernobyl, ifuru nke heather, blue dolphinium, na-acha anụnụ anụnụ na osisi apụl, buttercups, pansies.

Ngwaọrụ sitere na ifuru na akwụkwọ

Na-arụ ọrụ na ifuru a mịrị amị chọrọ nlekọta: mgbe ị na-etinye mmiri nke gluu n'ime etiti nke ifuru ahụ, ọ naghị emebi emebi na gluu achara akụkụ ahụ ihe mejupụtara.

Ngwaọrụ sitere na ifuru na akwụkwọ

Engaging amalite site na ngwa nke ahịhịa na iko ahụ n'akụkụ gluu nke pva na akwa nke 3mm obosara. Iji mee ka mpempe akwụkwọ a na-etinye akwụkwọ dị larịị, a na-emechi iko ahụ na mpempe kaadiboodu ya na interboard na 3mm site na nsọtụ. Passecut bụ preted site na kaadiboodu gbara ọchịchịrị glued na iko ahụ. Na-abụ abụ site na mpempe akwụkwọ na-acha ọcha na 1-2 mm n'ọnọdụ na-erute mmetụta nke iche, na-emesi ịma mma nke ndụ. E ji mpempe akwụkwọ dozie akwa na akụkụ nke foto a.

Ngwaọrụ sitere na ifuru na akwụkwọ

Na azụ nke foto a, oghere ndị a na-ebelata oghere nke a nwalere ha maka ndị na-ehi ụra. Ndepụta nke azụ n'akụkụ teepu na-agbasi ike site na mpempe kaadiboodu na ya.

Ngwaọrụ sitere na ifuru na akwụkwọ

Ngwuchi dị njikere (iko, mkpụrụ, na ọrụ, 5-6 n'ígwé nke akwụkwọ akụkọ, onye na-azụ ahịa) na mpempe akwụkwọ ma ọ bụ ikpere. Iji mee nke a, a na-etinye akwa gluu na nsọtụ ya na nsọtụ nke gluu ahụ na nsọtụ, ọ na-eji mpempe akwụkwọ kpuchie ya na 4 cm dị larịị. A ga-akpụrịrị mpempe akwụkwọ na nsọtụ n'okpuru 45. Ọrụ ndị ọzọ na-ele anya. Foto a na-atọkarị n'etiti plywood abụọ nwere iko ma kpọnwụọ n'okpuru pịa (5kg) n'ime otu awa.

GỤKWUO