Nhọrọ nke ụdị ụlọ maka ụlọ n'oge owuwu

Anonim

Ulo na raftars: nhazi, atụmatụ nhazi, ụkpụrụ ịhọrọ otu ma ọ bụ nke ọzọ nke ụlọ. Elu elu ulo.

Nhọrọ nke ụdị ụlọ maka ụlọ n'oge owuwu 15304_1

Ulo agbamakwụkwọ
Honka.
Ulo agbamakwụkwọ
Akụkụ nke ụlọ

Ulo agbamakwụkwọ

Ulo agbamakwụkwọ
Atụmatụ nke rafalle osisi

Ulo agbamakwụkwọ

Ulo agbamakwụkwọ
Atụmatụ nke akụkụ oghere nke mpempe akwụkwọ na ndekọ
Ulo agbamakwụkwọ
A na-ekwu okwu na nne nne
Ulo agbamakwụkwọ
Nkọwa nke elu ụlọ
Ulo agbamakwụkwọ
Igwe mkpuchi nke mgbidi mgbidi

Anyị na-aga n'ihu usoro isiokwu ahụ raara nye owuwu ụlọ nkeonwe. Ọgụgụ nke magazin anyị na-achọ ịhọrọ ọrụ, ntọala, mgbidi na ihe mkpuchi. Ugbu a, ka anyị kwuo banyere ụlọ.

N'ikpeazụ, a na-edobe mgbidi ụlọ ahụ, a na-atọgbọ elu ahụ, ọ bụ oge iji mee ọsọ ọsọ ma wuo ụlọ. Ọ dị mkpa iji chebe ụlọ site na ọdịda, gbazee, site na mgbanwe dị nkọ, ikuku, ìhè anyanwụ na oke ikuku, site na mfu oyi n'oge oyi. Ihe owuwu, na-ekpuchi ụlọ sitere n'elu, bụ ụdị abụọ dị iche iche:

  1. exanty ma ọ bụ Ima ojoo;
  2. ohiha ma ọ bụ Putara nke ụlọ na okirikiri a na-emeghị emechi (a na-akpọkọta ekpokọtara). Nke ikpeazu nwere ihe eji eme ihe (dika ọmụmaatụ, slabs slabs na-eme ka ọrụ dị n'otu oge na-arụ ọrụ nke uko ụlọ) na kaperi ọgwụ.

Iji hụ na ebupute ikuku, ụlọ ahụ dị elu na-eme mkpọda. Dabere na mkpa nke mkpuchi ahụ gụnyere mkpuchi mkpuchi na okpomoku okpomọkụ. Ohiha A na-ejikarị mkpuchi mkpuchi dị ka ebe niile na ụlọ ebe obibi ọtụtụ ụlọ na ụlọ ọha na eze, na ụlọ nke ụlọ ọrụ mmepụta ihe na ebumnuche ọrụ ugbo. Loomes nke ụdị ime ụlọ na omume ụlọ ha na-adịghị ahụkebe. N'ezie, enwere ụlọ ụgbọelu na curvilinear, ọdịdị are, dịka ọmụmaatụ na ọdọ mmiri, mgbatị na ihe ngosi.

Maka ụlọ, dịka iwu, tinye Ima ojoo ma ọ bụ Ulo elu . Ha mejupụtara akụkụ dị elu (shei), nke a na-akpọ ụlọ, isi (na-enye ya ala), nke na-akwado ụlọ, nke na-adabere na mgbidi dị n'ime.

E kwesịrị iji ụlọ ahụ mee nke ọma site na ihe ike moisturizizi na ogologo oge, na-eguzogide oge okpomọkụ, ihe na-eme ihe ike dị na ikuku nke na-adịghị n'okpuru corrosion. A na-edowe elu ụlọ ndị ọzọ karịa ihe ndị ọzọ a na-enwe ikuku, na ụgwọ ha na-arụ ọrụ na idozi ha na-egosiputa ụlọ ahụ dum. Yabụ, usoro nke ụlọ ahụ kwesịrị inwe obi ndụ na ịdị anya, kwekọrọ na klas ụlọ. A na-egosikarị ụdị ụlọ ahụ dị elu, akụkụ ha, akụkụ ha, aha ha na ebe a na-ese ihe.

Iji belata ego owuwu nke elu ụlọ na mbelata oge owuwu, ọtụtụ arụmọrụ maka ya na-achọ ịbugharị ihe ndị ọzọ. Na mgbakwunye na ibu ya mgbe niile, ihe eji eme ya, chepụta elu ụlọ ahụ ga-enwe ike iguzogide ibu nwa oge: mkpọchi snow) site na 70 ruo 200kg / m2 kwụ ọtọ Ifufe si n'akụkụ ikuku wee na-awụpụ, na-ele anya. Na-awakpo ụlọ ahụ kwesịrị iguzogide ibu dị na ọrụ (ndozi, nhicha na ndị ọzọ).

Attslọ dị elu (scanty) na-abụkarị ụgbọ elu dị larịị, elu ụlọ edobere. Ọnụ ọgụgụ mkpọda ahụ na-adabere na atụmatụ ahụ, obosara nke spans na ihe omume ihe owuwu ụlọ ahụ, site na ụlọ, site na ọnọdụ ihu igwe.

Ekwesịrị ịchọpụta na ihe ndị dị na mbara igwe dị iche iche, doome, ụlọikwuu na ndị ọzọ bụ ihe eji mara nke ụlọ ọrụ Russia. O zuru ezu icheta okwu, ụka, monastic Meadowers, yana ụgbọ okporo ígwè na-enye Longrad na Moscow.

Ulo ahụ na-ekpughe na silhouette nke ụlọ ụlọ, dị ka ọ bụrụ na ọ bụrụ na ọ bụ okpueze, na-enye anya na ngosipụta na nkwuputa ihe ngwọta ya. Ya, dị ka okpu mara mma, na-agụcha ma na-akọwapụta onyinyo nke nwoke ejiji.

Ọ ga-amasị m inwe olile anya na owuwe ụlọ dị ala nke ọgbara ọhụrụ, mgbe revaval nke ihe owuwu onwe gị amalitela, na ọrụ ọhụrụ na ụlọ nke izizi ga-attentionomional nke elu ụlọ ahụ ga-elebara ya anya.

Mgbe ị na-azụlite ụdị ụlọ nke ụdị ụlọ, ekwesịrị ịkwụ ụgwọ dị ukwuu, gụnyere ịma mma ya.

N'otu oge ahụ, ekwesighi ịhapụ ya ma nwee nnukwu nsogbu nke elu ụlọ, nke na-enweghị ịgbakwunye mara ụlọ, na-agbagha ihe ga-eme, dị ọnụ ma na-arụ ọrụ, ọrụ na ndozi. O nwekwara ike iduba na nguzobe nke nnukwu akpa snow n'elu ụlọ na n'ihi ngwa ahịa.

Na njedebe nke ụlọ na-egosi ogo na nkwanye ugwu dị elu, dịka ọmụmaatụ, 27, 45 ma ọ bụ pasent. A na-akpọkarị mkpuchi mkpuchi dị larịị nke nwere ihe dị ka 3-5% dị larịị. Mgbe ụfọdụ, a na-arụ ya mgbe ụfọdụ, gụnyere ọtụtụ ụlọ ahịa, ụlọ ma ọ bụ karịa akụkụ ya iche. Enwere ike iji elu elu elu ụlọ dị ala, egwuregwu, ndị egwuregwu, ogige, na ihe ndị ọzọ. Ihe atụ nke ọrụ ndị dị otú ahụ nwere ike ịbụ ụlọ nke ewu ewu ewu ụlọ a ma ama wuru na Marseille na oru ngo nke Architect Le Corbusier Le. N'elu ụlọ ya, enwere ụdị mara mma na ebe egwuregwu, ọdọ mmiri "na ọbụna ụlọ ekpere.

Mgbe ị na-ahọrọ ọdịdị elu ụlọ, ịkwesịrị ịdọrọ uche pụrụ iche maka ohere nke ngwa ngwa ma zuo oke na mmiri mmiri gbazee. Iji belata ibu snow (na mgbakwunye, ibu snow dị ka 100kg / m2) site na rosas na slides nwere oghere nke nwere oghere nke na-enwe oke na Nnukwu mkpanaka kpuchie elu ụlọ nke nwere akpa na-enwe ọnya 30, ebe ọ bụ na ikuku na-efe efe, a na-ebugharị snow, na-ebugharị ya site na ịnyịnya na ebe nkwụnye ụkwụ. Agbanyeghị, ịmara banyere ụlọ nke ụlọ na-egosi na n'ọtụtụ ọnọdụ, ụlọ, na ọ dị mwute ikwu na, nwee ọnya 30 (ikekwe dị mfe ịdọrọ na kol). N'elu ụlọ, mkpọda nke dị ukwuu karịa ma ọ bụ ihe na-erughị 30, ego nke snow ga-adị obere, ebe ọ bụ na snow na-adị mfe site na ụlọ, mgbe ikuku dị nro. Ọ kwesịkwara iburu n'uche na ọ bụrụ na osisi dị elu na-echebe ya pụọ ​​na ifufe na-abawanye na ụlọ, dị mkpa na-achagharị snow dị n'elu ụlọ.

Snoo dina n'elu ụlọ na-ewere n'okpuru mmetụta okpomọkụ, gụnyere ịsụgharị site na ala site na ala, ma jiri nwayọọ nwayọọ kpuchie ya. Mmiri, na-eme ka mmiri na-ekpo ọkụ, friza na oyi na-atụ nke elu ụlọ ma mepụta nonda na icicles. Iji belata ọdịda nke snow na nguzobe nke icicles, yana imenye ya na okpuru ulo a, ọ dị mkpa ịhazi ezigbo mkpuchi (lunoid, clay lubricant, wdg na ngwakọta na ike kpụ ọkụ n'ọnụ. Ibu (ikuku ikuku) na-enye oghere pụrụ iche n'okpuru cornice na ya na mmiri, yana windo na-anụ nke ọma na mkpanaka ahụ. A na-emechi windo ndị na-emechi emechi, ma ọ bụ na-acha uhie uhie ma ọ bụ lekọta ndị dị ka "kpuru ìsì", na-eme ka o sie ike ịbanye n'ime mmiri mmiri.

N'ọtụtụ oge, ọdịdị nke nnukwu olu nke ụlọ Mkpi . Ọgwụgwụ ya nwere ike ịkwụsị mgbidi brik nke triangular nke triangula nke dị n'elu elu na eriri na ala, ya bụ, idozi n'ụdị ihu. N'ezie, ọ bụghị kpochapụwo, dị ka, karịa, karịa, n'elu kọlụmlọ ihe nkiri Bolshoi ma ọ bụ ụlọ nsọ nke Parfen na Athens, ma eleghi anya na mpio na nkọwa ịchọ mma. Mmecha dị otú ahụ nke mgbidi ahụ na-enye gị ohere inye ezigbo ọkụ na-eme ka ihe dị n'ime ụlọ, ma na-emekwa ka ihe owuwu a na-amụba na olu nke bricwork.

Versiondị ọzọ nke ụlọ elu ahụ na mgbidi Ngwọta Valm , nke ahụ bụ, na-ejikọ ọnụ ahịa triangular. A na-akpọ elu ụlọ ahụ, na-akpọ hips na nsọtụ abụọ ahụ, a na-akpọ Walmova. Ọ na - ebelata olu nke brick masonry attic, ma owuwu nke rafter na - agbagha, na ụkwụ na - apụta. Dịka ọmụmaatụ, site na atụmatụ onye na-atụpụta ya, a na-ebipụ mkpọchi ahụ dum site na nsọtụ elu ụlọ, kama ọ bụ naanị akụkụ elu ma ọ bụ ala. N'okwu a, a na-akpọ skat njedebe nke ntutu isi, na ụlọ bụ ọkara.

A na-ekpebi ịdị elu nke ụlọ ahụ, mkpọda nke ụlọ ahụ, mkpọda ụlọ ahụ na mkpa ọ dị ka ọ dị elu nke ụlọ ahụ dum. Ọ dị mkpa iji chọta na ịdị elu nke oche dị na ala, na mgbidi dị na mpụga, ọ dịkarịa ala 0.4 m site na elu nke ebe a na-edegharị ya na mauclat. Nke a bụ ihe dị mkpa achọrọ maka nyocha oge oge ma na-arụzi akụkụ dị ala nke rafter, ka a kacha sie ike na-acha ọcha, na-asacha mmiri, yana maka nchekwa ọkụ. Rịba ama na elu ụlọ dị elu dakwasịrị karịa oge snow, na-enye gị ohere iji ohere a na-arụ ọrụ nke ọma.

Ihe owuwu nke ulo ulo nke nwere elu ulo site na mpempe ihe (tale, blate, wavy ibé ma obu rafter.

A na-akpọ usoro a "na-atụgharị aka" ma mejupụtara ọtụtụ ụlọ site na ihe dị ka ụlọ ndị kwesịrị ịgbasa ma tinye ya na ire ọkụ. A na-etinye ụkwụ stropyl, wdg, na, nke ahụ, ọnụ ụlọ (agbakwunye na ọkpụrụkpụ nke 50, 150, 180, 200mm) na akụkụ nke elu ụlọ nke elu ụlọ , ha dabere na njedebe ala na Mauerlae, na ndị na-agba ọsọ. Mauerload na-akwado Ogwe (100100mm), na-etinye na mgbọrọgwụ osisi si na nkume dị n'akụkụ nke attic, ma na-ekesa ibu si na stropilin mgbidi. A na-etinye etiti (50100, 50150mm) a na-etinye ya na racks (100100, 150150mm), na soot ma ọ bụ obere akụkụ triangular, chọrọ ya. Atụmatụ ndabara, na-egbutu na atụmatụ ị nwere ike ịhụ na foto. Iji mee ka ihe siri ike na nkwụsi ike, nke a na-adọba n'etiti mmiri ma na-agbakwa na mpaghara ndị ọzọ. Akụkụ dị n'etiti eriri na pitch ahụ ekwesịghị ịbụ ihe karịrị 45.

A na-etinye racks na n'ime mgbidi dị n'ime ọ bụla 3-4m, ebe n'okpuru racks, mkpuchi site na mba (line) na naanị. A na-etinye ụkwụ na-enweghị atụ 0.8-2.0 m, dabere na ngalaba obe ha, ihe ndị ọzọ ụlọ na ọnọdụ ndị ọzọ. Ala nke ukwu nke rafter okirikiri site na otu a ga-etinye n'elu mgbidi ya na wires gbagọrọ agbagọ iji chebe ụlọ nke ikuku siri ike. A na-edozigharị twist site na ihe mgbochi ma ọ bụ nke a, gbara ya gburugburu nke Masonry site na 250-300mm n'okpuru maulat.

Maka ngwaọrụ nke Soles, ụlọ na efere, iji chekwaa nnukwu mmanya, ala njedebe nke ụkwụ na-enweghị atụ na-abawanye na bọọdụ dị mkpụmkpụ (40120, nke dịkwa mfe ịwụfe brickial. Maka nguzoala nke valm ulo, a na-ahazi ukwu aka, na akuku akpịrị na-asọ asọ (ndị ọbịa). Ihe eji eme ihe eji eme ihe eji eme ihe eji eme ihe eji eme ya, ntu ma obu bolts.

Na mpe mpe mpe mpe mpe mpe, ntu na-esite na crate (5050mm), na-adabere na osisi (50120, 50200mm) n'ebe ndị dị ize ndụ, nsị, Ittingkpụ ọkpọkọ, skate. A na-etinye ihe mkpuchi ụlọ na creat (ugbo ala nke ogwe osisi) na mkpụbelata.

Na mgbakwunye na rappling na-efesa osisi, enwere ụdị ụlọ ọrụ dị iche iche. A na-eme ka mmiri dị njọ ma mee ka ihe dị mma na-eme ka ọrụ dị iche iche meziwanye ihe site na otu onye na-ebute ihe na otu imewe, nke na-ebelata ihe dị mgbagwoju anya. N'ọnọdụ ala a dabere na naanị mgbidi abụọ dị na ya (ọ bụrụ na enweghị nkwado), a na-akpọ ha ka ha kwụsie ike, nke a na-akwụsịtụ (ọ bụrụ na ọ ga-akwụsị (ma ọ bụrụ na ọ ga-akwụsị (ma ọ bụrụ na ọ ga-akwụsị.

Na rubé a na-emegharị, ya na ụgbọ elu karịa 6m n'etiti asọmpi nke rafter, onye na-ahụ maka nwa oge (vetikal osisi). Iji zere imewe ihe owuwu na njedebe ala nke nne nne, kwụ ọtọ na-agba mbọ na-akwado sọks nke atlap over na-akwụsị iji mpempe akwụkwọ. Ruo 12m na imewe ahụ, a na-ewebata rafter site na mgbapụta na-ebelata ogologo nke rfter ụkwụ.

Enwere ike iji ogige dị elu maka ngwaọrụ ahụ n'ime ya n'ụlọ ebe obibi nke a na-akpọ attic. Mansard-ime ụlọ, nke a na-akpọ ndị France Artivect Xviv. Francois Manzar, onye bidoro imeghari n'okpuru ụlọ dị elu nke ụlọ ndị dị elu nke ụlọ Gothic. Ọ bụ ihe nwute, ọ bụ ihe nwute, ọkpụrụkpụ nke ọbé ahụ jupụtara ebe niile n'ụwa niile.

Ulo elu ulo a bu udiri uzo di elu. Maka ojiji ka mma, a na-ejikarị oghere attic na-ejikarị nri ụtụtụ na ngalaba obe. Akụkụ nke elu ụlọ ahụ, nke na-etolite akụkụ nke ike nke mgbidi ụlọ ahụ, dị mkpa, n'adịghị ka elu ụlọ oyi, na mkpuchi. Ulo ezumike na-ekewapụ akụkụ kachasị mma nke mkpanaka na rafter site na ala dị jụụ. Agụkọ, ndakpọ ahụ tinye na-agba ọsọ nke eserese nke ụlọ anụ ụlọ nwere ụdị ọdịdị dị mfe na-agbada. Itutu ihe eji eme ihe nke ulo ahu nke yiri ya.

Elu ulo ulo

Ihe dị iche iche ụlọ dị iche iche na-emetụta maka usoro ihe ngwọta ụlọ nke ụlọ ahụ, ịdị njikere ya na arụmọrụ ya. Yabụ, maka ụgbọ mmiri na ndị na-awụfu, ọ bụ ihe ezi uche dị na ya iji tinye ụlọ na obere akpa na-eme ya site na ndị Frontirier.

Tebụl ahụ na-egosi mkpọda elu ụlọ dị iche iche na-adabere na ọnụ ọgụgụ nke akwa, nkwonkwo ụkwụ, na-emechi ya na creti.

Ulo elu bụ otu n'ime oge ochie. Ọ na-adịgide adịgide, dịkwa mma na ọkụ, anaghị achọ ịrụzi na eserese. Ulo nke na elu ulo, ogwu di nma ma obu ciment-ájá, na-ele anya mara mma ma sie ike, na ozi nke elu ya na-enweghị ihe karịrị 100 afọ. Rịba ama na ciment ahụ malitere iji rụọ ụlọ ebe obibi ọgbara ọhụrụ nke ọgbara ọhụrụ, dịka ọmụmaatụ, na mpaghara Moscow nke Moscow.

Isi ụdị taịlị (dị mfe n'ụdị, ọnụ ala) na uzo.

Rilbon dị laịlị - Ihe ndị a bụ akụkụ nke 36515155mm, ma ọ bụ 400220mm, na-enwe ala nke ndị a na-ejikọ ya na ijikọ ya na crece. Iji gbochie oghere, a ga-atọrịrị ha tọgbọ abụọ n'ígwé maka mkpuchi nke seams. Nke a na - eduga na oriri nke ihe, nke, yana nnukwu arọ na 60-80KG / M2, bụ ọghọm dị ukwuu nke ụlọ dị otú ahụ. Yiri ihe eji eme elu ulo site na tamessis-ciment ciment na iri nri na cleate.

Saddle taile O nwere uzo di iche iche n'akụkụ uzo nke uzo, enwere nkuchi (tide nwere oghere waya) na mbo a na-eji egwuru egwu, na-enye nnabata ndi aghaghi agha. Ya mere, a na-etinye uzo ukwu na otu oyi akwa. Site n'usoro (ịdị arọ nke ihe dị ka 40kg / m2), iji zere ihicha site na ikuku, a na-ekekọta ya na ogwe osisi na ogwe nke creaths. Mgbe ọnwa 2-3 gachara hyị elu ụlọ ahụ, mgbe a kwụnyere ya, na n'ime oghere ahụ, uzo bụ ịsụ aka n'akụkụ. A na-amachi ịnyịnya na ọgịrịga nke skayas nwere taịlị pụrụ iche. Ngwongwo igwe eji eme ihe, nke na-echebe ya, na-echebe ihe eji eme ihe, ndi na - echedo, ihe eji eme mmiri, mmiri igbapu ahihia ejiri ahihia.

Igwe mkpuchi nke wavy Asbec , jiri ya n'ọtụtụ owu na-eto eto, mejupụtara mpempe akwụkwọ profaịlụ nkịtị ma mee ka ọ dịkwuo elu. Ibé akwụkwọ nke profaịlụ nkịtị nke 12008005.5mm na-etinye ihe dị ka 9kg na bọọdụ na ogwe (5050mm), na mpempe akwụkwọ ọ bụla ga-aharị ma ọ dịkarịa ala. Ulo ulo nke ibu ulo di elu nke profaịlụ (1750 na 200010006-8mm) ka edobere ihe mgbochi ihe dị ka ihe dị ka 800 mm, ma ọ bụ na mpaghara osisi. Ntinye akwụkwọ na-emepụta ngwa ngwa mmepụta ụlọ, na-adịchaghị obere, nke tụkwasịrị obi na ọrụ.

Mpempe akwụkwọ wavy dina n'elu mpempe akwụkwọ na-emebi emebi na 120-200mm. Onye na-ada n'elu mkpọda ahụ, nke dị obere karịa. Ogige dị n'akụkụ mpempe akwụkwọ n'akụkụ niile na -eche ya site na otu ebili mmiri (150mm).

Kindsdị ụlọ, ọgịrịga na-eji ígwè gbaa. A ga-etinye akwụkwọ mpempe akwụkwọ na sara mbara nke Gravevanized ma ọ bụ mbọ ya na okpu na ndị na-egbu ya.

A na-esite na ihe eji eme ya E nwere bituminous (roboid) ma mechaa (naanị na ihe o meri). Ekwesịrị iji ha mee ihe kachasị maka ụlọ akụ na ụba, dịka uwe elu, nke nwere obere mkpọmgbo, ebe bitumen, yana mmetụta nke oke ọkụ na-agba. Ahịrị ụlọ nwere obere ọrụ, mana ha nwere oke ikuku, ha nwere obere ibu, enwere ike ịgba ya n'ihi bituminous oyi akwa. Ahịhịa kwụ ọtọ na-acha uhie uhie, ihe ma ọ bụ osisi ma ọ bụ osisi abụọ (nke abụọ nke osisi gbanyere ibe ha 30-45) isi 30-45). Ekwesịrị iburu n'uche na obere ihe dị iche na uru ụlọ dị elu chọrọ otu ọrụ na ngwaọrụ ya, mana ọ bụ naanị ugboro atọ ọzọ na-adịgide adịgide ma ọ bụrụ na ọ na-arụ ọrụ nke ọma karịa Afọ 30.

N'ehihie tupu mmalite nke ọrụ ahụ, a ga-akpọgharị ma ọ bụ ngwaọrụ a ga-akpọtụ, bee n'ime ogologo skate, na-agbakwunye 250mm gaa na-agbada n'akụkụ ịnyịnya na cornice. Na-esote, spatula, ahịhịa siri ike, ma ọ bụ ya na kerosene, hichaa ala akụkụ, nke dị ala maka mkpuchi nke mpempe akwụkwọ dị n'akụkụ (siri ike) iji kpochapụ nsọtụ 100mm obosara.

Elu elu ụlọ Mee nke ọma nke na-acha uhie uhie na-adịgide adịgide (nke na-abụghị Zinc (Black) na-erikọta 35-6.5kg / profaịlụ wavy), na obere ọla kọpa na ọbụna Ibé akwụkwọ ọla edo (dịka ọmụmaatụ, na Recencelọ Amụma Recencer Recence nke Christ Onye Nzọpụta na Moscow). Rọ ndị kachasị dị ọnụ, chọrọ ngwaọrụ pụrụ iche na ọrụ ruru eru. Ya mere, na omume ọgbara ọhụrụ, a na-atụ aro a na-eme ka akwa nke gabigara nke ọma, maka ngwaọrụ nke ahịhịa dị mgbagwoju anya, na-eme ka ọ dị, na-ebugharị nke flue na ikuku, windo, na ndị ọzọ. Ibé akwụkwọ nwere mkpụrụ osisi zinc na akụkụ abụọ, obosara nke akwa - 710, ogologo, 1420, ọkpụrụkpụ site na0.45 ruo 1 mm. A na-etinye mpempe akwụkwọ n'elu osisi crete (5050mm), na-agagharị na Rafalines. Na nsọtụ elu ụlọ, ọ na-agba ọtọ na osisi siri ike site na bọọdụ gaa obosara 700mm, na skate na ọgịrịga nke elu ụlọ - bọọdụ abụọ. Ebe a na-eji mpempe akwụkwọ na-ejikọ ibe ya na-ejikọ ibe ya, nke a na-akpọ ụlọ, nke na-ekwu, na mmiri na-efefe dị mfe) ma na-agba n'akụkụ skate. Obere mpempe akwụkwọ na-edobe site na curvanized site na nchara nke Galvanized na nso iji guzochie mpempe mgbe 500-700mm. A na-ejigide igwe onyonyo site na ngwa igwe t-metal mebere site na mbọ na create.

Mgbe ngwaọrụ ụlọ metal dị mma iji bọọdụ siri ike nke nwere alasket si pergamine. Usoro ihe dị otú ahụ dị oke ọnụ, mana ichebe akụkụ ala ọla na corrosion ma na-abawanye ozi ọrụ ha site na 2-3 ugboro.

Mpempe akwụkwọ nke shets na-anaghị agbasasị na-acha mmanụ na-ese mmanụ ọ bụla 3. Enwere ike na-ese ụlọ nke mpempe akwụkwọ nke gaje na 8-10 afọ mgbe ọ tọgbọchara.

N'afọ ndị na-adịbeghị anya, ọtụtụ ihe ndị na-agba n'elu ụlọ ọhụrụ apụtawo, ndị na-elekọta ụlọ. Dịka ọmụmaatụ, ọla kọpa ma ọ bụ plastinki, ụlọ nke ga-eme ka mkpụrụ osisi na-acha uhie uhie, ụlọ nke profaịlụ aluminom na ndị ọzọ. Firm na-enye ụlọ ọrụ zuru oke nke nwere ihe niile dị mkpa n'ọtụtụ ụdị agba. N'ihe banyere ikpe, n'elu ụlọ ndị dị otú ahụ, na-eitatingụ ihe dị iche iche, na-adịgide adịgide, na-adịgide adịgide, ọkụ na-eguzosi ike ma nwee obere ibu nke 5-10kg / m2 na ọkpụrụkpụ dị ihe dị ka 1 mm.

Yabụ, anyị wuru ụlọ, ma ọ bụ karịa igbe owuwu. Ugbu a ịkwesịrị ịtụle ihe dị iche iche, dị ka steepụ, ihe owuwu ụzọ mbata, canopies, ibo ụzọ na windo. Ọ dị mkpa ilekọta ịma mma nke facades na inmeriors. Ka anyị mesoo nke a na nzukọ anyị.

Ofdị ụlọ Akụkụ ahụ na-acha odo odo na eriri kwụ ọtọ na ogo
Site na ihe eji eme ya (robaid, elu elu, wdg) na onu ogugu nke ma obu abuo 3- 8.
Otu ahụ, mana anọ- 0-22 na karịa na mpaghara dị iche iche nke ụlọ
Site na iji mpempe akwụkwọ ígwè 16 ma ọ bụ karịa
Otu nwere oghere okpukpu abụọ 12 ma ọ bụ karịa
Achupu site na mpempe akwụkwọ nke profaịlụ nkịtị 18-30
Otu na-eme ka a na-eme ike 14-45
Tiled (dabere na ụdị) 27-45 na ndị ọzọ

GỤKWUO