N'ịbụ na loggia na-enweghị ekele: otu esi ahọrọ na iji ígwè

Anonim

Anyị na-agwa ihe kwaaji dị mma maka loggia oyi, otu esi esi n'elu ụlọ na oriọna.

N'ịbụ na loggia na-enweghị ekele: otu esi ahọrọ na iji ígwè 6762_1

N'ịbụ na loggia na-enweghị ekele: otu esi ahọrọ na iji ígwè

The gbatia n'uko-eme ka uche ugwu naanị na glazed loggia - na n'èzí ụlọ ya ga-ngwa ngwa ebibi (na ọ bụghị otú ahụ mfe asa na mmiri sịntetik n'elu), ọkụ na anyanwụ na vaibret na ifufe. Ma ọbụlagodi n'ihu glazing maka uko ụlọ, ọ bụghị ihe ọ bụla ga-adabara.

Nhọrọ kacha mma

The ahịa onyinye abụọ isi iche gbatia uko ụlọ - si polyester akwa canvases na ịkwanyere fim. Akwụkwọ ozi polyester na-agbanwe agbanwe na ọnọdụ okpomọkụ ruo -30 Celsius C, ebe ọ na-enwe obi ụtọ dị oke ọnụ (na-eburu ọnụego / site na 3,100 rubles / m2). Ihe nkiri PVC a ka ama ama n'ihi na ọnụ dị ọnụ ala, mana ọdịnala na-atụle ka ọ ghara iru mmiri; Dị ka asambodo, na-emebu film n'uko na-iji na-arụ ọrụ na okpomọkụ nso si -5-10 ka + 40-50 Celsius C.

Ndị na-emepụta ihe na-enye ụgbọ oloko

Ndị na-emepụta ihe nkiri na-enye FVC ihe nkiri nke agba, mana nhọrọ nke fim na-eguzogide ntu oyi na-adịkarị oke ọgaranya.

Dị ka jụrụ, PVC dị nro na-emebi emebi ma nwee ike ịkagbu site na ikuku ikuku. Na omume, nke a dị ụkọ, ma gịnị kpatara ihe ize ndụ? Ọ dị mma na-azụ a film mere na a ọhụrụ Ntụziaka - na mgbakwunye na nke sịntetik roba (Coold gbatia, Rainbow Fresh et al.). Ndị dị otú ahụ a n'uko na-n'ịnyịnya enweghị kpo oku na a okpomọkụ egbe na-alanarị ntu oyi -30 ° C na n'otu oge ahụ na ọ bụ dị ọnụ ala karịa a akwa web (site na 850 rubles / m2).

Na mgbasa ozi, ọnụ ahịa 1 m2 nke uko ụlọ adịghị agafe rubles 400. Ezigbo ngụkọta oge, ịba ụba ọnụọgụ na-gụnyere (n'ihi na ụlọ nke a obere ebe, mgbagwoju udi, wdg), dị ka a N'ihi ya, price na-abawanye site 2-3 ugboro.

  • Otu esi adọta akwa ụkwụ n'onwe ya: ntuziaka zuru ezu

2 usoro ntinye

Ịkwanyere film na-n'ịnyịnya na ụzọ abụọ - uta (na aluminum baguette) na nkpirikpi, ma ọ bụ stapal (na plastic baguette). Isi uru nke mbụ - elu ike nke njikọ na baguette na ikike wepụ ákwà (atụ, iji gbatịa USB ma ọ bụ wụnye a ọhụrụ oriọna), wee laghachi ya n'ebe ahụ. Akwụkwọ mbara igwe na-ejupụta na circuettettity plastice - usoro a kpochapụ na ntinye.

Mgbanwe dịgasị iche

Nhọrọ nke imeghari uko ulo na boloy glazing: 1 - plastik plastic; 2 - Ọgwugwu ọgwugwu; 3 - Baguette; 4 - Ogwe osisi; 5 - Slab kpuchiri; 6 - Polyester akwa

A na-ejikọkarị profaịlụ Barn na-egbochi ma ọ bụ mgbidi. Na loggia, translucent aghụghọ na-echekwawo na n'uko, ya mere, dị ka a na-achị, ọ dị mkpa na-akpa-anakọta strapping si Ogwe na a kacha nta nke 40 × 40 mm. Ihe ngwọta a na - enye gị ohere iji belata ụlọ ahụ iji kpochapụ oke nke ime ụlọ na ịwụnye oriọna. Tupu ị gachaa baguette, a chọrọ ihe karịrị iji dị ọcha site na pee pee-agba na plasta na hazie primer na-ewusi ike.

N'ịbụ na loggia na-enweghị ekele: otu esi ahọrọ na iji ígwè 6762_6
N'ịbụ na loggia na-enweghị ekele: otu esi ahọrọ na iji ígwè 6762_7
N'ịbụ na loggia na-enweghị ekele: otu esi ahọrọ na iji ígwè 6762_8
N'ịbụ na loggia na-enweghị ekele: otu esi ahọrọ na iji ígwè 6762_9

N'ịbụ na loggia na-enweghị ekele: otu esi ahọrọ na iji ígwè 6762_10

Nwụnye nke gbatia n'uko nke ntu oyi na-eguzogide ịkwanyere fim: Osisi ntụhie screwed n'elu n'uko efere gburugburu perimeta nke ụlọ.

N'ịbụ na loggia na-enweghị ekele: otu esi ahọrọ na iji ígwè 6762_11

Aluminom Wild Baguette ahụ tinyere ha.

N'ịbụ na loggia na-enweghị ekele: otu esi ahọrọ na iji ígwè 6762_12

N'ọnụ nke ihe nkiri ahụ na e nyere ha aka na ha "Garpun" na-enyekwu mmanu na baguette.

N'ịbụ na loggia na-enweghị ekele: otu esi ahọrọ na iji ígwè 6762_13

Arụnyere ihe mkpuchi ahụ. N'ọdịnihu, onye duvetle ga-ezochi ihe mgbochi osisi.

Na mgbakwunye, ọ dị mkpa iji nlezianya nyochaa mpaghara mgbidi ahụ n'elu elu na elu overlap na windo na-arị elu maka enweghị oghere na oghere. Ọ bụrụ na ikuku ga banye n'ime ohere n'elu agbatị film (agụba), mmiri na ebili mmiri ga-aga na n'uko.

  • Isi ihe 4 dị mkpa iji lelee mgbe ị na-etinye na uko ụlọ

3 Ntinye oriọna

Ma polyester kwaaji, ma ọ bụ akpan akpan ịkwanyere fim, adịghị idi ogologo oge mmetụta nke okpomọkụ n'elu +60 Celsius C - na ihe onwunwe pụrụ-azọpụta, agbanwe agba na ọbụna agbam ume. Ekwesịrị iburu n'uche a n'uche mgbe ị na-ahọrọ ụdị na ike nke oriọna. Nhọrọ kachasị mma bụ ngwaọrụ nke na-adịghị ekpo ọkụ.

N'ịbụ na loggia na-enweghị ekele: otu esi ahọrọ na iji ígwè 6762_15

Debe eriri na ntinye nke n 'ụlọ mgbakọ maka oriọna tupu ị na-eme ya tupu ị kwụsie ike. N'otu oge ahụ, na cable ga-reliably mmasị ka yitewere nke metal clamps na a nzọụkwụ nke ọ bụla karịrị 0,5 m, na n'elu ikpo okwu brackets ga-gbanwee n'ogologo ya na oriọna nwere ike ịtọ na chọrọ larịị.

  • Etu ị ga-esi wụnye Pollight-na Court Couth

GỤKWUO