Họrọ ndị ọgbaghara sekit na Uzo maka inye: Parameta 5 dị mkpa

Anonim

Nchebe dị ugbu a, akpaghị aka, akpaka, nchebe na njirisi ndị ọzọ dị mkpa mgbe ị na-ahọrọ.

Họrọ ndị ọgbaghara sekit na Uzo maka inye: Parameta 5 dị mkpa 6810_1

Họrọ ndị ọgbaghara sekit na Uzo maka inye: Parameta 5 dị mkpa

Nchebe megide ndị na - ejigide ọkụ eletrik na ọkụ na - adabere na ọrụ nke ngwaọrụ ndị na - akwụsị n'oge ugbu a. Na otu esi ahọrọ ngwaọrụ ndị a ịhọrọ, gwa anyị n'isiokwu ahụ.

1 udo maka otu dị iche iche nke netwọk eletrik

A na-eji ngwa ngwa akpaaka na-eji gbanyụọ ahịrị n'oge oke ma ọ bụ obere sekit. Na nchekwa nchekwa kachasị mfe, a na-eji onye na-emebi ihe dị mfe, nke bụ maka ilebara ya anya na netwọkụ ụlọ. Mana nhọrọ a dabara adaba belụsọ maka obere ụlọ ubi. N'ihi na ụlọ ebe enwere ọtụtụ akụrụngwa azụmahịa, ọ na-atụ aro ka eke kewapụ ndị na-azụ ahịa n'ime ọtụtụ otu. Nke a nwere ike ịdị, dịka ọmụmaatụ, otu atọ: ọkụ, sockets na ngwaọrụ ike; N'ebe dị iche, mgbe ụfọdụ enwere netwọkụ okporo ụzọ (gụnyere ebe a na-adọba ụgbọala na ọmụmụ).

Họrọ ndị ọgbaghara sekit na Uzo maka inye: Parameta 5 dị mkpa 6810_3
Họrọ ndị ọgbaghara sekit na Uzo maka inye: Parameta 5 dị mkpa 6810_4
Họrọ ndị ọgbaghara sekit na Uzo maka inye: Parameta 5 dị mkpa 6810_5

Họrọ ndị ọgbaghara sekit na Uzo maka inye: Parameta 5 dị mkpa 6810_6

Ugboro atọ na-agbanwe agbanwe (Schneider elect)

Họrọ ndị ọgbaghara sekit na Uzo maka inye: Parameta 5 dị mkpa 6810_7

A na-agbanye mmiri anọ na-adị mfe karịa (Schneider elect)

Họrọ ndị ọgbaghara sekit na Uzo maka inye: Parameta 5 dị mkpa 6810_8

Otu oyuyo oyuyo hon hpole Home

Ike 2 tok

A na-akwado ndị otu ọ bụla site na subnet ya, nke a na-ewetara ya na ngwanrọ ya na-abanye na akaụntụ ugbu a na sekit. Etu ị ga - esi chọpụta ike dị ugbu a na yinye? Iji chọpụta ike dị ugbu a riri ibu ibu ahụ na voltaji nke netwọkụ eletrik (220 v). Dịka ọmụmaatụ, ọ bụrụ ngụkọta ike nke ngwaọrụ niile bụ 1 kw, mgbe ahụ ugbu a na netwọ dị otú ahụ ga-abụ ihe dị ka 5 a. Onye na-emebi sekit ga-abụrịrị na nzọụkwụ nke uru ọ bụla. Na omume, dịka ọmụmaatụ, maka usoro ọkụ, warring na akụrụngwa, a na-eji ya dị ugbu a, maka akụrụngwa - 25 a, na-agbakọ ya na croctule 10, 16 na 25.

  • Họrọ ọkụ kachasị mma maka ebe a na-adọba ụgbọala: Isi nke nhọrọ dị iche iche

3 mmechi akpaka

Kedu ihe bụ oge a? Nke a na oke a na-egosipụta ọsọ nke ngwaọrụ ahụ ugbu a, uru nke karịa uru ọnụego. Na ndụ kwa ụbọchị, akpaaka na-akpaghị aka nke ụdị b, c na d, dị iche na oge. Pịnye ihe ndị na-emebi ihe na-emeghachi omume ugbu a karịa uru ọnụ ọgụgụ nke ugboro 3-5, ụdị C bụ 5-10 ugboro, ụdị d bụ ​​10-15 ugboro. A na-ejikarị b na c bụ ihe a na-ejikarị, ka a na-ejikarị netwọdi nwere ike jikọọ, ọ ka mma ịzụta onye na-emebi ihe d..

Alexander Bespalov, na-ejikwa

Alexander Beespalov, Onye njikwa nri

Nwere ike ịmata ọdịiche dị elu na-adọrọ adọrọ maka ọtụtụ atụmatụ. Lezienụ anya na ogo ụlọ na ịdị arọ nke ngwaahịa ahụ - ihu ga-abụ monolithic, dabara na akụkụ ya dị mfe, yana ngwaọrụ onwe ya adịghị mfe (ma e jiri ya tụnyere analog). Obere ibu nwere ike ịpụta na onye nrụpụta zọpụtara na ihe na nkọwa. Na elu-ok clamps maka eriri na akụkụ ndị ọzọ nke ọla kọpa na ndị ọzọ dị ugbu a, nke na-enye ohere ngwaọrụ iji kpoo obere (na nke na-ekpo ọkụ). Ngwaọrụ ndị dị otú ahụ nwere nhọrọ karịa, dịka ọmụmaatụ, kwadoro eriri nchedo eriri ma nwee ngosipụta nke ụlọ mkpọchi.

4 Nchedo 4

Na mgbakwunye na ndị na-emebi ihe, onye na-ejide ụlọ ga-achọ mgbanwe dị iche iche a na-eme ugbu a (nke a na-anabata dị ka ihe nchebe na-echebe, ma ọ bụ nke dị ugbu a, onye ọrụ bụ iji chebe megide mmechi. Na Udo na-echebe ndị sitere na ihe egwu eletrik mgbe emetụla waya waya ma ọ bụ ihe ngwaike nke igwe, nke kpatara n'okpuru ọkụ na-arụ ọrụ n'ihi arụ ọrụ n'ihi arụ ọrụ ahụ n'ihi arụ ọrụ ahụ. Uzo sekit n'elu ụwa bụ nnukwu nnukwu nwere ike ibute ọkụ, ya bụ, RCD na-egbochi ọkụ.

Họrọ ndị ọgbaghara sekit na Uzo maka inye: Parameta 5 dị mkpa 6810_11
Họrọ ndị ọgbaghara sekit na Uzo maka inye: Parameta 5 dị mkpa 6810_12

Họrọ ndị ọgbaghara sekit na Uzo maka inye: Parameta 5 dị mkpa 6810_13

Ngbanwe nke dị mma: 1 - na-agbari grille (efere 9); 2 - Mpekere mkpọchi; 3 - Ọ nweghị ákwà mgbochi; 4 - Kachasị igwefoto

Họrọ ndị ọgbaghara sekit na Uzo maka inye: Parameta 5 dị mkpa 6810_14

Mgbanwe dị mma: 1 - Contains; 2 - clamp clopper; 3 - Eserese Grille (Ndekọ 13); 4 - Ime ụlọ; 5 - Mwakpo ọlaọcha

RCO ga-ejirịrị ya na netwọkụ ebe enwere ike ịmị ọkụ eletrik buru ibu n'ihi mmebi nke nrụnye nrụnye eletrik ma ọ bụ warging. Ndị a bụ ụlọ ịsa ahụ na ụlọ mmiri mmiri niile, yana netwọkụ n'okporo ámá. Họrọ Uzo dabere na ngwakọ dị ugbu a (tụọ ya na Millamperes - ma), pere mpe uru, oke nghọta nke ngwaọrụ ahụ. Na ndụ a kwa ụbọchị, Udos na-ejikarị ngwakọ dị ugbu a 10, 30 na 100 ma. A na-etinye ihe kachasị dị (10 ma ọ bụ iri ma ọ bụ 30 ma ọ bụ 30) A na-etinye na agbụ ebe achọrọ nchebe kachasị, dịka ọmụmaatụ na ụlọ ịsa ahụ. A na-etinyeghị Uzos na-enweghị nsogbu (100 ma) arụnyere na agbụ, ebe enwere ike (2-3 KW na ụdị ngwaọrụ: mgbe a na-atụgharị, Uzos na-emetụ ya n'obi. Na Shield, awụnyere Uzo mgbe etinyere ya mgbe electrospheker na setrospheker na setịpụrụ ndị na-emebi ihe ga-echebe RCM mmebi iwu. Ekwesịrị itinye Uzo naanị na njikọta na ngwanrọ akpaka. N'aka nke ọzọ, ịnwere ike iji ndị ọgbara ọhụrụ dị ugbu a (AVDT, ma ọ bụ nfusianya), nke jikọta ọrụ nke RCD na One Automata.

N'ọnọdụ nke a pụrụ ịdabere na ya, a na-eji ihe ndị dị oke ọnụ dị oke ọnụ - dịka ọmụmaatụ, Mwakpo ọlaọcha na kọntaktị.

Họrọ ndị ọgbaghara sekit na Uzo maka inye: Parameta 5 dị mkpa 6810_15
Họrọ ndị ọgbaghara sekit na Uzo maka inye: Parameta 5 dị mkpa 6810_16
Họrọ ndị ọgbaghara sekit na Uzo maka inye: Parameta 5 dị mkpa 6810_17
Họrọ ndị ọgbaghara sekit na Uzo maka inye: Parameta 5 dị mkpa 6810_18

Họrọ ndị ọgbaghara sekit na Uzo maka inye: Parameta 5 dị mkpa 6810_19

Sistem dị mfe (Schneider Elect)

Họrọ ndị ọgbaghara sekit na Uzo maka inye: Parameta 5 dị mkpa 6810_20

Av na Uzo Lealand Mgbakọ na Ọta

Họrọ ndị ọgbaghara sekit na Uzo maka inye: Parameta 5 dị mkpa 6810_21

Uzo HEGER Bidolar na 40 a

Họrọ ndị ọgbaghara sekit na Uzo maka inye: Parameta 5 dị mkpa 6810_22

Udo VD1-63 IEK Home Bipolar na 40 a, ezi uche 30 ma

5 Gosiputa

Nke a bụ obere sekọndrị dị ugbu a nke nwere ike ịgbasa AV. You nwere ike ịchọta ndị na-autoaka na ike na-apụ apụ nke 3,000, 4000, 6000 na 10000 A. Nke dị elu uru, ịdị anya na ngwaọrụ. A na-egosi njirimara ahụ na ụlọ ngwaọrụ (ọnụọgụ dị na mpaghara akụkụ anọ).

GỤKWUO