Obere okpukpu abụọ okpukpu abụọ site na IKEA

Anonim

Ime, nke wuru na ọdịiche nke ịkọwapụta nke osisi na ọcha ndabere; Ha na-ejikọ ya na Terracotta na agba odo na-acha odo odo, na 3d na ogwe osisi dị n'ụdị sel na nwayọ na-eme dị ka ihe osise dị mma.

Obere okpukpu abụọ okpukpu abụọ site na IKEA 9647_1

Obere okpukpu abụọ okpukpu abụọ site na IKEA

A na-emepụta usoro ịgbapụta ụlọ nke ime ụlọ abụọ maka otu ezinụlọ na-eto eto na nwa nke 5-6 afọ. Ndị nwe ya bụ ndị nwe ya na-enwe obi ụtọ, yabụ onye edemede emeela ka ọ bụrụ ìhè, ọ bụghị ya na nkọwa ndị na-enwu gbaa, dị mma, ma ọ bụghị motenonous.

  • Nhọrọ Nhọrọ 2-Outlọ Khrushchevka: Usoro kachasị mma na foto nke ezigbo mmekọrịta

  • Ihe omume abụọ, ghọrọ ahịhịa: ụlọ na-egbuke egbuke maka ezinụlọ nwatakịrị

Zụlitere, ọnọdụ dị mma na-enye ụda sitere n'okike - saffron, salad, nke a ga-ese nnukwu mgbidi. Ogige niile a na-anọgide n'ebe ha nọ, mana nhazi ha agbanweela mgbe ha jikọtara ụlọ ịwụ ahụ na ntinye ya na ime ụlọ ịwụ ahụ guzobere na kichin na-eduga na kichin. Ugbu a na mpaghara esi nri, ị nwere ike ịga site na paseeji n'akụkụ ihe na-egbutu akụkụ nke ụmụ nwanyị (etiti) na ime ụlọ ịwụ ahụ. Site n'ọnụ ụzọ kichin na-ekpughere n'ụzọ na-enweghị atụ, yabụ ọ dị ka ọ dị. Ablour n'ihu ụlọ ahụ dị n'aka nri nke ọnụ ụzọ ahụ (ụlọ ahụ ga-ejikọ ọrụ nke ụlọ obibi na ime ụlọ nke ndị nne na nna), na-esonye paseeji.

Kichin

Kichin

Na mgbakwunye, nke ikpeazụ gbasaa na mmefu nke mpaghara ụmụaka, na-eme ya ozugbo site na ọnụ ụzọ iji wuo ụlọ mkpuchi zuru oke. Ime ụlọ ịwụ ahụ pụtara niche maka ụlọ mkpuchi na shelf na igwe na-asa ahụ.

Umuaka nke Chi

Umuaka nke Chi

A haziri loggia na Obere Office, na mbara ihu - sistem. N'oge oyi, a na-ewetara ha site na raditors.

A na-enye Agggia na mbara ihu site na & ...

A na-enye ọkwa na Blogy ka ọ bụrụ ihe dị ka ihe dị n'akụkụ mgbidi, uko ụlọ na mmekọahụ na-etinye ụfụfụ na ngwaahịa nke na-eme ihe nkiri. Ejiri windo plastik ọhụrụ rụọ ọrụ na windo nke glazed ugboro abụọ.

Ime ụlọ ezumike

Ebe adọrọ adọrọ n'ime ụlọ ebe a bụ nnukwu biocamine na obere ihe eji eme ya, yana ihuenyo TV ọgbara ọhụrụ. A na-adọta ogwe 3D na Portal na uko ụlọ iji dọta uche kachasị na mpaghara a. A na-echigharị akwara - polyhedra nwere ahụ efe elu.

Obere okpukpu abụọ okpukpu abụọ site na IKEA 9647_8

Kichin

Izi mma mgbidi na-ekenye kichin na mpaghara ...

Na-eji mma mma na-ekewa kichin na mpaghara nri na ime nri. Ogwe nke ikpeazụ na agba na agba na-elekwasị anya. Mgbidi ahụ na mpaghara ọrụ na-ese isi ya na isi awọ na "agba" site na ịkpụpụta akpụ, yabụ ugbu a akụkụ a nke ụlọ ahụ na-elekwu anya.

Tensishionu

A na-ejikwa mpaghara ahụ dị egwu. Mgbidi n'ọnụ ụzọ n'ime ụlọ - oké ibury. Site na nbata ya, mgbidi gbara ọchịchịrị adịghị egwu, na-agbawa ahụ n'ụzọ na-emeghe nke kichin. Onye nnọchianya ahụ na-enye ma na-achọ ka ihe mejupụtara ya na Scronce.

Obere okpukpu abụọ okpukpu abụọ site na IKEA 9647_10
Obere okpukpu abụọ okpukpu abụọ site na IKEA 9647_11

Obere okpukpu abụọ okpukpu abụọ site na IKEA 9647_12

Obere okpukpu abụọ okpukpu abụọ site na IKEA 9647_13

Umuaka nke Chi

Na-enye na ịchọ mma ụmụaka 'na-eto eto'. O zuru ezu ịgbanwee crib ma dochie okpokoro egwuregwu na edere ede - ma dị njikere ime ụlọ maka ụlọ akwụkwọ. Mgbidi ahụ na-esote akwa ahụ ji osisi kpuchie ya na osisi ndị a ga-ewepụ na mbuso agha na ngwa ngwa. A na-eme ka ihe ndị na-acha uhie uhie na-esite na ọkwa nke ụlọ nke dị nro na mpempe akwụkwọ akwụkwọ ahụaja, yana osisi dị na mgbidi, a na-enye ndị na-enye ha nnukwu ụmụaka ụda gbara ọchịchịrị.

Obere okpukpu abụọ okpukpu abụọ site na IKEA 9647_14

Iji mee ka eriri ọcha kpuchie ya na mgbidi dị ọkụ, a na-enye ndị dị iche iche ka ha na-ese n'ime ụda gbara ọchịchịrị

Loggia

Kabinet

Otu ulo ogologo oge tupu ngenye anaghị egbochi iji na-eleba anya na windo. A na-ese ihe dị ọcha na agba nke ahịhịa ndụ (zuru 1 l agba) ma tinye ya na akwụkwọ ahụaja mara mma (1-2 mpịakọta).

Batruum

Ekele dịrị mgbakwunye corley

Ekele dịrị nnweta nke corridor, ụlọ ọrụ akụ na ụba na ndị dị egwu dị egwu pụtara. Ha na-ajụ oyi na-ekpo ọkụ na ndo dị ọkụ nke ala.

Ike nke oru ngo a

Adịghị ike nke ọrụ ahụ

Mmụba mpaghara nke ime ụlọ ịwụ ahụ, nke mere ka o kwe omume ime ka ọ dị mma maka igwe na-asa ahụ.

N'ihi mmụba nke ime ụlọ ịwụ ahụ, ihu ọma, a ga-achọ mmiri mgbochi mmiri ọzọ.
E chebere ịdị elu mbụ nke ụlọ elu. Ime ụlọ na-arụ ọrụ dị ka ụlọ ebe obibi.
A na-ahazi loggia na mbara ihu, a haziri nke mbụ ọfịs ahụ. Ejikọtara ọnụ ụlọ ịsa ahụ na-adịghị mma maka ezinụlọ nke mmadụ atọ.
Na paseeji nwere akwa mkpuchi. Otu n'ime Windows na kichin ka edobere iji wụnye friji, nke na-akawanye mma.
Ndị editọ na-adọ aka na ntị na koodu ụlọ nke Russian Federation, Nchịkọta nke Nchịkwa Ọchịchị na Mgbapụta Edozi.

Obere okpukpu abụọ okpukpu abụọ site na IKEA 9647_17

Onye Okike: Tatyana Anhilonova

Watchpower

GỤKWUO