Hvorfor fasaden virker esler og hvordan man skal håndtere dem

Anonim

På fasader, kjeller og andre strukturer, er stygge hvite skilsmisser ofte dannet - Zip. Vi forteller hvordan du kan hindre deres utseende, og om nødvendig, rengjør overflaten.

Hvorfor fasaden virker esler og hvordan man skal håndtere dem 10055_1

Hvorfor fasaden virker esler og hvordan man skal håndtere dem

Løsninger dannes som et resultat av diffusjon til overflaten og krystallisasjonen på IT-vannløselige salter ved tørking av sementplaster, plater, murverkløsninger, konstruksjon / vendt betongprodukter.

Hvorfor fasaden virker esler og hvordan man skal håndtere dem 10055_3

For eksempel kan zip, inkludert kledning fra en dekorativ kunstig stein, som er laget av lett betong, vises av flere grunner:

  • høyt innhold av løselige salter i råvarer (sement, aggregat, vann) for fremstilling av kunststein;
  • en stor mengde vann i veggene av veggene og fuktighetsgivende under nedbør eller strømmer;
  • Lang fordampning av fuktighet fra strukturer på grunn av temperatur og fuktighet;
  • Lav lufttemperatur.

Overflater med store senger

Overflater med store karaffenesser kan trenge re-prosessering

Det vil si sannsynligheten for utseendet på det høyeste i bygninger fra betong- eller konkrete blokker, ved hjelp av sementblandinger (murverk og lim), samt hus som ligger i skogen, i lavlandet, nær reservoarene, det vil si i forhold til Høy luftfuktighet, samt disse designene, konstruksjonen eller kledningen som ble utført i gjennomsnittlig daglig temperatur mindre enn 15 ° C.

Løsninger selv om de ødelegger utseendet på bygninger dekorert med kunstig stein, men ifølge eksperter, påvirker ikke styrken på kledningen

Hindre den sekundære manifestasjonen

Forhindre den sekundære manifestasjonen av høyder vil hjelpe hydrofobiserlaget

Renhet ingredienser

For å forhindre dannelsen av seksjoner, prøver store produsenter av vendt stein å redusere innholdet av alkalisher i sammensetningen. De bruker høykvalitets Portland sement og pigmenter, vasket sand, og for valgt drikkevann. Hvis antall alkaliske oksider i tilsetningsstoffene og aggregatene, som brukes til å produsere stein, ikke høyere enn 0,1%, så andelen av betongprodukter som invisittene kan vises, bare 0,12% av det totale volumet.

På boliger, kantet med høy kvalitet kunststein, hælene vises episodisk og i små mengder. Det skjer med begynnelsen av regn i september-oktober i en lufttemperatur på 0-10 ° C, sjeldnere i april-mai. Garanti fraværet av øvrige på venten er vanskelig, men for å redusere sannsynligheten for dette fenomenet i våre krefter.

Vitaly Pavlyuchenko, Chief & ...

Vitaly Pavlyuchenko, leder av teknisk laboratorium Hvite åser:

Hvis i fasaden i landstedet, kantet med kunstig stein, har de oppstått, først og fremst er det verdt å vurdere omfanget av fenomenet. I noen tilfeller ødelegger saltbilder ikke det, men gjør en effekteffekt, og forbedrer estetisk utseende. I tillegg forsvinner de over tid på grunn av den gradvise reaksjonen med vann og oppløst i det karbondioksid: CaCO3 + CO2 + H2O → CA (NSO3) 2. Kalsiumbikarbonatet dannet som et resultat er oppløselig i vann og vaskes av med utfelling. For å opprettholde ikke vises, må huset ha et takdreneringssystem, riktig vanntetting av den underjordiske delen av fundamentet og scenen. Spesielle vaskemidler basert på syrer med et kompleks av skummende midler vil bidra til å raskt kvitte seg med de eksisterende hører. Rengjøring av fasaden utføres bare på den tørre steinen. På arbeidstidspunktet er det beskyttet mot nedbør. Fjernelsen av hauene starter med et lite testområde av objektets gjenstand, da det er mulig å endre fargen på steinen. Videre kan den lysere og kontraststeinen, så vel som den høyere konsentrasjonen av arbeidsløsningen, jo sterkere disse endringene kan være.

Hvorfor fasaden virker esler og hvordan man skal håndtere dem 10055_7
Hvorfor fasaden virker esler og hvordan man skal håndtere dem 10055_8
Hvorfor fasaden virker esler og hvordan man skal håndtere dem 10055_9
Hvorfor fasaden virker esler og hvordan man skal håndtere dem 10055_10

Hvorfor fasaden virker esler og hvordan man skal håndtere dem 10055_11

Formasjoner for fjerning av seksjoner: "Antisole" (Neomid) (UE. 5 l - 1500 rubler)

Hvorfor fasaden virker esler og hvordan man skal håndtere dem 10055_12

"Tier +" ("Sasi") (UE. 5 l - 770 rubler.)

Hvorfor fasaden virker esler og hvordan man skal håndtere dem 10055_13

Docker Fasad (Docker) (UE. 5 l - 1950 RUB.)

Hvorfor fasaden virker esler og hvordan man skal håndtere dem 10055_14

Les mer