9 gadgets, alvorlig redusere tidrengjøring

Anonim

Innenlandske problemer kan løses mye enklere og raskere, hvis du får et basseng av elektriske leiligheter. Vi forteller hvilke moderne gadgets som er i stand til å øke veiledningen i orden i huset.

9 gadgets, alvorlig redusere tidrengjøring 10259_1

9 gadgets, alvorlig redusere tidrengjøring

1 robot støvsuger

Hvis du ennå ikke har verdsatt bekvemmeligheten til en robot støvsuger, sørg for å se på denne gadgeten: det er tross alt i stand til å opprettholde renhet i huset med nesten ingen deltakelse. Samtidig er det modeller for et bredt utvalg av behov: Noen er i stand til å takle renseri (støv og lite søppel vil ikke bli ubemerket), andre tilbys også i tillegg og våtrengjøring, andre er skapt utelukkende for Delikat våtrengjøring (slike modeller har vanligvis mindre kraft, men vil glede prisen).

  • 20 bratte lifehams for øko-bløt uten kjemi

9 gadgets, alvorlig redusere tidrengjøring 10259_4

Det er mange modeller i det moderne markedet - velg, med fokus på funksjonene du er viktigst. Noen roboter vet hvordan de skal "passere" med spesielle børster i hjørnene og langs sokkelen; Enkelte modeller er i stand til å "selvrensende", tilbake til dokkingstasjonen og kaste det monterte søppelet; Det er støvsugere som støtter kontroll ved hjelp av en smarttelefon. Selvfølgelig vil kostnaden for de maksimale funksjonsalternativene være høyere, og robotene er lettere koster billigere.

Generell rengjøring av enheten, vil selvsagt ikke erstatte, men det vil gjøre det mye lettere og vil spare deg for behovet for å stadig holde renheten av gulvet i huset.

9 gadgets, alvorlig redusere tidrengjøring 10259_5

  • Velg en teknikk for en ny leilighet: 10 nødvendige elementer

2 vaskemaskin

Vask gardinene, tørre - og straks henge tilbake? Enkelt! Å sette i ordre deksler, dekker av polstrede møbler, tepper og spor uten å måtte vente, når, til slutt vil alt tørke? Nøyaktig!

Vestlige vertinne har lenge verdsatt hvor enklere og raskere det er mulig å rydde opp på grunn av maskinen for tørking av sengetøyet. For ikke å nevne det faktum at det eliminerer deg fra behovet for å henge våte klær, få en sammenleggbar tørketrommel og se etter et sted for installasjon og lagring.

9 gadgets, alvorlig redusere tidrengjøring 10259_7
9 gadgets, alvorlig redusere tidrengjøring 10259_8

9 gadgets, alvorlig redusere tidrengjøring 10259_9

9 gadgets, alvorlig redusere tidrengjøring 10259_10

  • Budsjettrengjøring: 8 produkter med AliExpress opptil 300 rubler

3 Steam Cleaner.

Rengjør de tørkede stedene, flislagt fugemasse, men fett - og alt dette raskt, uten mye innsats og uten skadelig kjemi. Høres ut som fiksjon? Men med en damprenser vil dette miraklet bli en realitet.

  • Enkel stryking: Hvordan velge en Steamper for klær for å bruke huset

Pluss: Husholdningsassistent takket være spesielle dyser vil passe selv for rengjøring av polstrede møbler og briller. Minus: Enheten kan ikke brukes på overflater som er redd for varm damp.

Se denne publikasjonen i Instagram

Publikasjon fra rengjøring Apartments Sochi (@uborka_cleaning_schi) 13 okt 2018 kl 12:48 PDT

  • 12 kule enheter for kjøkkenet som du ikke kunne vite

4 Steam Mop.

For de som har en multifunksjons damprenser til noe, og komplekse forurensninger oppdages hovedsakelig på gulvflaten, vil dampmop passe. Våt rengjøring med sin hjelp kan utføres raskt, miljøvennlig, men om komplekse flekker og i det hele tatt glemme. Og ingen skilsmisse og bøtter med vann!

9 gadgets, alvorlig redusere tidrengjøring 10259_14

  • 6 Regler for rengjøring for de som blir slitne på jobb

5 Robot - Winker

Musserende vinduer, speil og glassdørdusj, og til og med uten din deltakelse? Dette er ekte, hvis du kjøper en liten husholdningsassistent - en robot-vaskemaskin av vinduer. Enheten vil gjøre alt det skitne arbeidet for deg, uten å forlate støv eller skilsmisse.

9 gadgets, alvorlig redusere tidrengjøring 10259_16

  • Rengjøring av et kjøkken per minutt: 17 tilfeller du kan gjøre mens du koker tekanne

6 Husholdningenes avfallshåndtering

Bygget inn i avløpshullet på kjøkkenvasken, husholdningsavfallshopper - et ekte funn for enhver elskerinne! Ikke lenger trenger å rense platene før vask og bekymre seg for skyene: noen få sekunder - og uønsket matavfall (inkludert ganske solid - slik, la oss si, som kyllingben) blir knust.

9 gadgets, alvorlig redusere tidrengjøring 10259_18
9 gadgets, alvorlig redusere tidrengjøring 10259_19

9 gadgets, alvorlig redusere tidrengjøring 10259_20

9 gadgets, alvorlig redusere tidrengjøring 10259_21

  • 7 nye enheter som gjør rengjøring enklere

7 Manuell støvsuger

Støvsuger uten ledninger og slange, uten å måtte ha en tungvint enhet rundt huset og se etter en imponerende plass for lagring av det? Hvorfor ikke: Moderne produsenter tilbyr kompakt, ikke for tunge og tilstrekkelig kraftige modeller av manuelle støvsugere som kjører fra batteriet. Det viktigste er ikke å glemme å lade på tid (eller gå tilbake til ladestasjonen).

9 gadgets, alvorlig redusere tidrengjøring 10259_23

  • 10 Life for rengjøring av husholdningsapparater som du ikke visste nøyaktig

8 luftvask

Luftvask - en enhet utformet primært for å skape og opprettholde et sunt mikroklima i huset. Imidlertid feirer vertinnen Gledeligdig: Med sitt utseende i huset Tørk støvet fra overflaten av hyllene, skapene, stativene og andre møbler trenger mye mindre ofte, enheten flytter bokstavelig talt ut av luften.

9 gadgets, alvorlig redusere tidrengjøring 10259_25

  • 8 Husholdningsapparater, som sikkert vil bli støv i skapet

9 mini-støvsuger for tastatur

En liten og nyttig gadget for de som ofte jobber på en datamaskin eller bærbar PC,. Det er modeller som opererer fra nettverket eller fra USB-kontakten.

9 gadgets, alvorlig redusere tidrengjøring 10259_27

  • Øko-rengjøring: 10 sikre shopping og selvtillit

Les mer