Hva skal du ta hensyn til når du velger etterbehandlingsmaterialer og møbler, hvis du har et kjæledyr?

Anonim

Vi tilbyr en oversikt over etterbehandlingsmaterialene, samt stoffer for polstring, som anbefales for interiør med kjæledyr. Les alle som ønsker å skape et "ulykkelig" interiør.

Hva skal du ta hensyn til når du velger etterbehandlingsmaterialer og møbler, hvis du har et kjæledyr? 10270_1

1 Velg Cerambar.

Hvor det er hensiktsmessig - på badet og badet, så vel som i gangen og kjøkkenet, er det bedre å velge en porselen fliser. Hvorfor? På kjøkkenet og gangen anbefales det ofte å sette flisen, da det er mer motstandsdyktig mot fuktighet og smuss, det er vanskelig å skrape det. Men kostnaden for legging og prisen per kvadratmeter er ofte høyere enn laminat. Og likevel i leiligheten der familien med kjæledyr vil leve, kan besparelser etter hvert gjøre. Derfor, på kjøkkenet og gangen, så vel som på badet - legg flisen på gulvet.

Velg ceramografisk

Velg ceramografisk

  • 8 Vakkert lagringsutstyr til kjæledyr i huset

2 I boliger kan du bruke slitesterk laminat eller PVC-fliser

33 klasselaminat anses som egnet for styling i leiligheter der det er kjæledyr. Og de siste årene har moderne materiale - PVC-fliser dukket opp. Fleksible plater med et mønster "under treet" har høy slitestyrke, de kan legges selv på badene.

Velg laminat eller PVC-brett og ...

Velg et laminat- eller PVC-fliser

3 beste utvalg av veggdekorasjon - maling

Enhver tapet kan bli skadet av skarpe klør, og den malte veggen er mye mer motstandsdyktig. Spesielle slitasjebestandige maling finnes i sortimentet av kjente merker: for eksempel Tikkurila eller Marshall. Spør konsulenter og gjør ditt valg. En annen ubestridelig maling fordel er at enhver flekk eller ripe kan bare maleres. Med bakgrunnsbilde vil denne metoden "ikke passere" - du må krysse den skadede delen.

Malte vegger

Malte vegger

4 Velg anti-vandal stoffer for møblerbelegg

Hvilken type?

Flock.

Flock er ganske myk, så det er vanskelig å forestille seg at det er holdbart og vil tåle "angrepet" av et kjæledyr. Og årsaken til mykheten er at en liten kunstig haug påføres på basen av bomull eller satin med lim. Det gir også vevstyrke. Polstring fra flokken er av forskjellige farger, slik at du enkelt kan finne egnet for ditt interiør.

Flock.

Flock.

Jacquard.

Den er laget av tett vridde tråder, så stoffet oppnås tett og stabil skade. Jo flere tettere trådene, desto mer stabile stoff. Velg dristig et slikt møbeltrekk for sofaer og stoler, hvis katter eller hunder bor i huset ditt.

Jacquard.

Jacquard.

Shenille.

Den har holdbarhet på grunn av det faktum at det er en haug mellom de sammenflettede tråder. Derfor er Shenill ikke redd for klør, eller tennene til lekne kjæledyr.

Shenille.

Shenille.

Møbel Suede på et bryllupsbasert

Siste raffinement er spesielt viktig. Nonwoven base er mindre holdbar. Suede til berøring er hyggelig, og styrken sikres av en spesiell Teflonimpregnering.

Møbel Suede.

Møbel Suede.

5 Tenk på utformingen av møbler med innenlandske formål

For eksempel, hvor du vil skjule bollene for vann og mat, og om du vil være i det hele tatt. Hvor vil du få et sted for en katt toalett? Hvis et minimalistisk interiør er viktig for deg, kan disse viktige små tingene være innebygd i møbler. For eksempel, for å markere en separat skap (eller en separat hylle bak døren) på badet eller uttrekkbar hylle med boller på kjøkkenet for mat og vann. Og du kan også bestille spesielle boller, for eksempel med navnet på ditt dyr og i riktig farge.

Tilbehør til dyr

Tilbehør til dyr

Les mer