Dans og samtaler med deg selv: 6 interessante fakta om hvordan de fjernes i forskjellige land i verden

Anonim

Forskningen nå instituttet spesielt for Kärcher gjennomførte en undersøkelse i landene i verden om tradisjonene i husets rengjøring. Det viste seg at amerikanerne snakker med seg selv, og brasilianere bruker mest av alle husholdnings kjemikalier. Vi har gjennomført forskningsresultater av andre uventede fakta, og vi inviterer deg til å lære mer om holdningen til renhet i landene i verden.

Dans og samtaler med deg selv: 6 interessante fakta om hvordan de fjernes i forskjellige land i verden 10284_1

Dans og samtaler med deg selv: 6 interessante fakta om hvordan de fjernes i forskjellige land i verden

Musikk og dans mens du rengjør

90% av respondentene fra Frankrike foretrekker å bli fjernet til musikken, og 41% for den til og med dans. Det er ikke klart om dette er en rengjøringsprosess eller gjør det til en ferie, men ifølge undersøkelsen blir folk fjernet lenger i Frankrike, men i Russland (vi kommer tilbake til dette faktum). I Tyskland elsker de også å lytte til musikk, og 70% gjør det ofte, men 24% innrømmet at de ikke liker å bli distrahert og de vil fullt ut fokusere på veiledning av ordre.

Dans og samtaler med deg selv: 6 interessante fakta om hvordan de fjernes i forskjellige land i verden 10284_3

Hvor mye tid i uken er rengjøring

Russerne bruker på rengjøring mer enn andre: 3 timer i uken sammenlignet med 2 timer i Kina, Storbritannia og Tyskland. Kanskje, Russland har ikke mestret de briljante metodene for rask rengjøring, som liker verdensomspennende. Jeg må si at for et år siden, brukte folk opptil 4 timer i uken på rengjøring - tilsynelatende akselerere fremskrittene fremdeles fortsatt denne prosessen.

Dans og samtaler med deg selv: 6 interessante fakta om hvordan de fjernes i forskjellige land i verden 10284_4

  • 6 interessante rengjøringsfunksjoner i forskjellige land i verden (ta opp)

Samtaler med deg selv

I USA innrømmet 27% at de noen ganger synger til musikken, og 25% sa at han hadde samtaler med seg selv.

Hva er vanlig å rengjøre

I en annen studie ble det anslått at 70% av koreanene fjernes i sportskostnader, 6% av russerne i undertøy, og noen svensk og nordmenn foretrekker ikke å ha på seg noen klær i det hele tatt.

Dans og samtaler med deg selv: 6 interessante fakta om hvordan de fjernes i forskjellige land i verden 10284_6

Fra hvilken alder kommer til rengjøring

I Russland, ifølge forskning, er det vanlig å feste barn til rengjøring fra 6 år (og i andre land og senere). Men vi vet at du kan sette en vane med ren og bestille selv tre år, hvis du serverer det i et spillskjema.

Dans og samtaler med deg selv: 6 interessante fakta om hvordan de fjernes i forskjellige land i verden 10284_7

Før hva begivenhet må du gjøre generell rengjøring

I Russland er det vanlig å bli nøye fjernet før nyttår, påske, ankomst av gjester. I USA vaskes det flittig et hus før jul. Ritualer av vårrengjøring er vedtatt i Kina og Sentral-Asia, Iran. I Iran, før det nye året, blir Navruz, feiret 21. mars, rengjort og leser ting, tepper vask, og tror at renhet vil beskytte mot ondskap, og åndene til de avdøde slektninger vil bli nådd og vil hjelpe deg med å leve neste år .

Dans og samtaler med deg selv: 6 interessante fakta om hvordan de fjernes i forskjellige land i verden 10284_8

Les mer