Tid til å varme: Velg ruller for behagelig høst og varm vinter

Anonim

Med begynnelsen av kulde er folk mer og flere utgifter i deres hjem. Tror du hvor godt hytta er klar for høst og vinter? Hvis dette spørsmålet har ført deg til forvirring, er vårt materiale for deg.

Tid til å varme: Velg ruller for behagelig høst og varm vinter 10302_1

Tid til å varme: Velg ruller for behagelig høst og varm vinter

Opprettholde en behagelig temperatur i huset Selv i de mest alvorlige frostene hjelper moderne beskyttende strukturer fra Alutech-gruppen av selskaper - Skodder fra Thermopropil AR / 41T, med økt varmeoverføringsmotstandsindikatorer - 0,29 m² * ° C / W (Tatt i betraktning luftlaget mellom vinduet og rullen). Disse systemene er installert på vindusåpninger og tillater å redusere varmetapet hjemme med mer enn 30%.

Hva gjør dem så varme?

Først og fremst oppnås imponerende energieffektivitet på grunn av kvaliteten og densiteten av skumfylling, noe som reduserer konstruksjonens termiske ledningsevne. I tillegg dannes et luftlag mellom de rullende bane- og vindusstrukturer, som reduserer varmevekslingen på termosprinsippet. Og denne fordelen har ruller fra en standardprofil.

Nøkkelfunksjonen til den "varme" profilen er et sølv termisk slag med et stort antall aluminiumpartikler, som påføres av den ene siden av produktet. Belegget har et økt varmeoverføringsforhold, som også tillater ruller fra AR / 41T-profilen for å holde varmen.

I tillegg til økt termisk isolasjon er termofilmen "Alutech" preget av holdbarhet og lang levetid. På grunn av bruk av aluminiumbånd av høy kvalitet og bruk av tette skummende, er energieffektive profiler godt tolerert vind- og støtbelastninger. I tillegg gir installasjonsruller ekstra lydisolasjon hjemme. Støynivået i rullene minker med 2-3 ganger, som vil bli en nyttig fordel for de som har sensitiv søvn.

Det estetiske utseendet på den rullende profilen "Alutech" gir et tolags malingbelegg med polyamidpartikler. Den spesielle sammensetningen gjør overflaten av rolletten på utseendet på riper og riper, sprekk, samt temperaturdråper og effekten av ultrafiolett.

Tid til å varme: Velg ruller for behagelig høst og varm vinter 10302_3

Ny ansikter komfort

Pålitelige og funksjonelle rullsystemer "Alutech" er allerede på grunn av synonymet. For å gjøre prosessen med drift av beskyttende strukturer enda mer hensiktsmessig kalt av "alutene" elektriske stasjoner, etter at installasjonen av hvilke eierne vil forsvinne behovet for å tilbringe tid på åpningen og lukke rullen manuelt. Ved hjelp av fjernkontrollen eller veggbryteren kan du heve eller senke alle designene eller bare en. Dessuten kan du kombinere dem i grupper, for eksempel lukke ruller på den ene siden av huset.

Forresten, holdingen tilbyr komfortable enkeltkanalkonsoller - den optimale løsningen for små gjenstander, samt flerkanals konsoller med mulighet for separat kontroll til 15 enheter i rullemodus.

Utvalget av gruppen av selskaper har også en motor med en allerede innebygd radio - denne løsningen lar deg spare tid på automatikk. Og i tilfelle en plutselig slått av strømmen, er ingeniører "Alutech" gitt i de elektriske kjøretøyets mekanisme for nødhåndboksløfting. I tillegg tilbyr gruppen av selskaper kompakte motorer for automatisering av rullesystemer installert på små åpningsbredder fra 505 mm.

Så, hvis du bestemmer deg for å forberede et hus til den nærliggende kulde for alle 100%, ikke skynd deg å ta vare på at varmeren er kraftigere. For praktiske verter som ønsker å gjøre boligen med en ekte festning, som selv de sterkeste frostene ikke er forferdelige, tilbyr Alyutende GC en virkelig "varm" løsning - pålitelige og holdbare termopilleryruller.

For å få ytterligere opplysninger om Alutech Rolent Systems, ta kontakt med nærmeste representant for konsernet i sin region.

Tid til å varme: Velg ruller for behagelig høst og varm vinter 10302_4

Les mer