5 spørsmål og svar om baderomsrengjøring

Anonim

Vi fortsetter å svare på populære rengjøringsspørsmål for å forenkle livet ditt. Hvis du ikke vet hvordan du prøver å prøve eller vasker noe, så ... Nei, vi går ikke til deg, men vi foreslår å spørre om det i kommentarene. Vi vil svare.

5 spørsmål og svar om baderomsrengjøring 10307_1

1 Hvor ofte trenger du å komme seg ut på badet?

Vår artikkel om planlegging av rengjøring, der den er beskrevet, hva som må fjernes en gang i uken, og hva - en gang i måneden, forårsaket en squall av kommentarer. Noen rapporterte at badet vasket hver dag, ellers ville alt møte mudder. Andre hevdet at selv et slikt et enkelt scenario som er beskrevet i artikkelen, gjør alt sitt liv til rengjøring. Vi minner deg om:

Rengjøring er din personlige virksomhet, og bare du bestemmer hvor ofte du skal rengjøre leiligheten. Ingen har rett til å fortelle deg hvor ofte gjør det.

Videre er behovet for rengjøring i stor grad avhengig av antall mennesker som bor, tilstedeværelsen av barn og husdyr, allergier, ofte smertefulle, etc.

Hvis du er på utkikk etter en viss hastighet, vil den våte rengjøringen av badene (hovedsakelig vaske gulv) en gang i uken i kombinasjon med en våt rengjøring av hele leiligheten være nyttig for å opprettholde estetikk og en sunn atmosfære.

En gang i uken, på en hvilken som helst dag, unødvendig for våt rengjøring, er det nyttig å "bryte" bad: kaste ut tomme krukker fra under sjampo, brukte bomullsskiver og ørepinner, hvis de falt på gulvet, bytt håndklær og filler.

5 spørsmål og svar om baderomsrengjøring 10307_2

  • Gratis helgen: 6 trinn for rask rengjøring på badet

2 Hvordan rengjør sømmen på badet?

Som på kjøkkenet, er smuss i sømmen mellom flisen ofte akkumulert på badet. Du kan rengjøre dem ved hjelp av eddiksyre og en gammel tannbørste.

3 Hvordan gjør badet ikke rust?

Hvis badet er dekket med rust, selv i hele overflaten av bunnen, kan den rengjøres ved hjelp av spesielle rengjøringsprodukter. Du kan helle den til Gel-typen "Domasetos" og forlate for natten (selv om lukten vil være sterk nok, og det er bedre å stenge sporene i døren med filler, slik at lukten ikke sprer seg rundt leiligheten) . Om morgenen vil det være mulig å vaske og returnere det hvithet. Hvis ingenting skjedde, er det mulig å endre belegget - male det selv eller bestille riktig service.

Baderom Sanfor Expert 2 i 1

Baderom Sanfor Expert 2 i 1

119.

Kjøpe

Til badekaret ruster ikke, det er verdt å ikke tillate den voksende rustet, og rengjør det umiddelbart, da rustplottet ble merkbart. Hvis et slikt problem oppstår, er det verdt å male badet.

4 Hvordan fjerne svart mugg?

Blant de midler som kan takle det, ring ammoniakk, hydrogenperoksid og blekemiddel (bare bland dem ikke). Det er også spesielle midler som eliminerer mugg. Etter en slik behandling er det nødvendig å skylle det rensede vannet.

Midler for fjerning av mugg i bad og grunnleggende quelyd

Midler for fjerning av mugg i bad og grunnleggende quelyd

369.

Kjøpe

Grouting for fliser og tetningsmasse der han elsker å leve mugg, må du periodisk endre: helt døende og bruke den igjen.

5 spørsmål og svar om baderomsrengjøring 10307_6

  • 5 feil i rengjøring som du kan innrømme etter metoden for conmari

5 Hvordan bli kvitt vedvarende ubehagelig lukt av kloakk?

Noen ganger er lukten av toalettet alltid tilstede i huset, selv om toalettet ikke bruker. Problemet kan være i ventilasjon, og det kan skjules i etableringen av en flatulent luftforbindelse. I dette tilfellet er hullene og hullene gode til å håndtere tetningsmidlet, og lukten vil gå.

Silikon Soudal Sealant for kjøkken og bad

Silikon Soudal Sealant for kjøkken og bad

199.

Kjøpe

  • 5 enkle måter å kvitte seg med den ubehagelige lukten av kjøkkenvask

Les mer