7 feil i utformingen av en glassert balkong

Anonim

Hvis du skal glas på balkongen eller allerede blitt glasert og på jakt etter ideer om design - bli kjent med feilene vi oppførte. Blant dem er det gale valget av doble vinduer, et forsøk på å imøtekomme for mye til et begrenset område og andre feil veier på balkongen.

7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_1

Oppførte feil i en kort vals

1 Feil valgt doble vinduer

Hvis du installerer et enkeltkammerglass, vil balkongen være støyende. Og om vinteren vil kondensat bli dannet på vinduet ved en temperatur på -8 ° C.

Hvordan å gjøre det bedre

Velg doble vinduer - det absorberer støy merkbart bedre. På grunn av sin design har den også en høyere koeffisient av varmeoverføringsmotstand, og kondensat dannes bare ved temperaturer under -30 ° C. Selvfølgelig betyr det også den riktige installasjonen av Windows.

7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_2

  • Vi velger hvilken glass på balkongen og loggiaen er bedre: 3 kriterier og nyttige tips

2 planla designet som påvirker fasaden til huset

I henhold til resolusjonen til Gosststroya av Russlands føderasjon 27. september 2003 nr. 170 "på godkjenning av regler og normer for den tekniske driften av boligfondet", er det forbudt å gjøre endringer i fasaden til huset. For eksempel er det umulig å sette fargeskjermer (fra utsiden) eller erstatte den vanlige glasset til panoramautsikt uten koordinering.

Som riktig

Hvis den ytre fasaden på balkongen din har blitt ubrukelig, må du gå til kontrollfirmaet. Deres oppgave inkluderer kontroll over det ytre utseendet til huset. Og alle de dekorative teknikkene som maleri og polstring med nye materialer må være igjen for innsiden av loggiaen.

Muligheten for panoramautsikt kan også avklares av forvaltningsselskapet. Hvis det er mulig, må et slikt arbeid samordnes, men i alle regler for samordning av ombygging: med prosjektet, dokumenter og ikke i straffeloven, men i boliginspektoratet.

7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_4
7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_5

7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_6

7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_7

  • Slik glir du balkongen med egne hender og ikke bryter loven

3 plassert for mye

Selv en liten balkong kan gjøres praktisk, men det er fortsatt umulig å glemme restriksjonene på området. Hvis du ikke forlater nok plass, vil det være vanskelig å åpne døren og gå langs balkongen, uten å treffe møbler og skap. Det er heller ikke nødvendig å bli involvert i vertikal lagring, belysning av vinduer med stativer. Ellers vil rommet ikke være nok sollys.

Hvordan å gjøre det bedre

Velg hovedrollen som en liten balkong vil spille. Hvis det er et rom for hvile, vil det ikke være mange steder for lagring, og omvendt. Men det viser seg en funksjonell sone, som er praktisk å bruke.

7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_9
7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_10

7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_11

7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_12

4 Laget en funksjonell sone som ingen bruker

Hvis etter å ha sett de vakre prosjektene i balkongene, vil du gjenta dem i din egen leilighet, tenk på hvordan denne funksjonelle sonen nå er relevant i huset. For eksempel, hvis du trenger et lesehjørne, hvis du leser alt i familien bare underveis for å jobbe fra telefonskjermen. Og er noen virkelig drikker kaffe på balkongen om morgenen, hvis det meste av året er kaldt der, og kjøkkenet er i den andre enden av leiligheten.

Hvordan å gjøre det bedre

Trekk ut ikke bare fra hvor vakker og komfortabel sone, men hvor ofte vil du bruke den. Kanskje bruker balkongen, er det bedre å løse problemet med lagring eller lage en arbeidsplass på den.

7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_13
7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_14

7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_15

7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_16

  • Designede designere: 9 Vinn-vinn ideer til dekorasjonen av balkongen

5 feil møbler feil

Når du arbeider med en liten loggia, er det nødvendig å ta hensyn til sin geometri. For eksempel, hvis det er langstrakt og smalt, trenger du ikke å ha møbler langs den lange veggen. I dette tilfellet vil det ikke være noe sted å passere.

Hvordan å gjøre det bedre

I det lange og smale rommet må du maksimere endeveggen. Der kan du plassere et skap eller seteboks og noen få hyller. Og hvis det ikke er døve veggen og fra alle sider av vinduet, må du plassere møbler og lagring på bunnen av balkongen. I dette tilfellet er det verdt å tenke på installasjonen av et podium, som kombinerer funksjonen til lagring og sted for rekreasjon.

7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_18
7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_19
7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_20

7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_21

7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_22

7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_23

6 tok ikke hensyn til plasseringen av balkongen

Det er viktig å vurdere hvilken side av huset en balkong eller loggia kommer - nord eller sør. Hvis dette ikke er gjort, kan du få arbeidskontoret på sørsiden, hvor det alltid er for mye sol og varmt. Eller tvert imot å ødelegge noen boligplanter, som ikke hadde nok sollys, fordi balkongen kommer i nord.

Hvordan å gjøre det bedre

På den sørlige loggia er det verdt å henge rullegardinene Blackwood og unngå lagring av produkter, de kan overopphetes. Det er godt å plassere et sted å slappe av og plassere lysinnstilte planter. Og på den nordlige balkongen kan du utstyre arbeidsplassen, lagring av hermetikk og grønnsaker.

7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_24
7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_25

7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_26

7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_27

  • Hva å lagre på balkongen: 10 ting som kan fjernes der (og hvordan å gjøre det vakkert)

7 gjorde ikke belysning

Det ser ut til at hvis balkongen er liten, vil han få nok lys fra lysekronen i rommet. Men denne lysskilden vil fortsatt være utilstrekkelig for behagelig bruk av loggia om kvelden eller på en overskyet dag.

Hvordan å gjøre det bedre

Den optimale løsningen er å drive ledninger på balkongen og plugge i taket prikkede armaturer. Hvis reparasjonen ikke er snart, kan du trekke ut skjøteledningen og koble en gulv eller kontorlampe til den. Vegglamper på batterier er også egnet.

7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_29
7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_30

7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_31

7 feil i utformingen av en glassert balkong 10327_32

Les mer